Skoči na vsebino

Kr' neki (Splošne debate o vsem)

Vse, kar ne spada pod motociklizem in druge forumsko določene kategorije - filmi, zdrav duh v zdravem telesu, naključne teme in še več. Tu je prostor za vse, kar vam pade na misel!

2.705 tem v kategoriji

1. ZAHVALA DELAVCEM AMZS POSTOJNA!

• 10 odgovorov
    • 2,3k ogledov
  2. Rinjenje za Sweet Sorrow (kind of)

• 21 odgovorov
    • 2k ogledov
  3. System Administrator Appreciation Day

• 11 odgovorov
    • 1,1k ogledov
  4. Psiholoska cistilnica 1 2 3 4 5

• 105 odgovorov
    • 6,2k ogledov
  5. Klubski prostori

• 1 odgovor
    • 978 ogledov
  6. Kino:Vse o fantu

• 3 odgovorov
    • 1,4k ogledov
    • 4 odgovorov
    • 1,4k ogledov
  7. Razvozlali skrivnost dolgega življenja

• 9 odgovorov
    • 1,4k ogledov
    • 5 odgovorov
    • 13,8k ogledov
  8. Uzzy ga ima !!!!!!!!!!!!!!!!! 1 2

• 32 odgovorov
    • 3,7k ogledov
  9. Poštnina iz italije?

• 2 odgovorov
    • 2k ogledov
  10. Dopust ala Croatia 1 2

• 43 odgovorov
    • 4,3k ogledov
  11. DESETI BRAT... Muuuuuuuuljava

• 8 odgovorov
    • 2,4k ogledov
  12. Spalka iz Lendave 1 2

• 25 odgovorov
    • 3,3k ogledov
  13. Prevoz LJ-MB..... dobiš p..... 1 2

• 33 odgovorov
    • 3,5k ogledov
  14. dilema

• 11 odgovorov
    • 1,6k ogledov
  15. Končno 1 2

• 27 odgovorov
    • 2,9k ogledov
  16. Neznosno vroče!!! 1 2 3

• 67 odgovorov
    • 4,8k ogledov
  17. Kdo bo svetovni prvak?

• 16 odgovorov
    • 2,2k ogledov
  18. Turčija ali Koreja

• 2 odgovorov
    • 1,2k ogledov
    • 7 odgovorov
    • 1,7k ogledov
  19. ŠANK ROCK - CELJE, 22.6.

• 17 odgovorov
    • 2,4k ogledov
  20. Brazilija:Turčija

• 21 odgovorov
    • 2,4k ogledov
  21. Španija ali J.Koreja?

• 12 odgovorov
    • 1,4k ogledov
  22. Svetovno prvenstvo:Nemčija-ZDA

• 23 odgovorov
    • 2,1k ogledov

• Zadnje objave

• DAMI34
    • pik1
      . ... Sarténe ... Propriano ... evo, sem jo najdu ... ni se prav dost spremenilo     
    • pik1
      . ... kokr se je jest spomnim dve tri leta nazaj ... bi bila to prej Korzika kot Sardegna 
    • RobiRoberto
      Po dobrem kosilu in kofetu by Hčerka sem se z berglama odpravil v "drvarnico" v kateri je spravljen moj bicikl, potem sem ga sevda brez pomoči bergl spravil čez tri stopničke "na svež zrak", in mu končno znižal sedež za predvidenih približno 5 centimetrov, vse fotografiral, in bicikl vrnil na njegovo mesto, s podporo hišnega zidu nekako "prilezel" do bergl in se z njihovo pomočjo bolj varno vrnil nazaj v stanovanje na z zelooo bolečimi mišicami na obeh nogah ("išjas = Valdoltra me že precej časa kliče) Od fotogradij je uspela samo prva fotografija kofeta po kosilu, vse ostale so pa "žudežno zginile" .... Manj dela zame ...    Če ne bi prav ničesar pozabil, bi bilo zame že čudno. Kljub temu da sem iz neznanega razloga "zgubil" glavnino (fotografije), vsaj padel nisem, ko sem kolo porival pored sebe, kakor pri zadnjem vračanju z njim iz Idrijske Bele. Pozabil sem prepoved vožnje s kolesom, katero bom v prihodnje res moral upoštevati, tudi če sem končno znižal sedež na kolesu.
    • RobiRoberto
      Po dobrem kosilu in  by Hčerka  sem se z berglama odpravil v "drvarnico" v kateri je spravljen moj bicikl, potem sem ga sevda brez pomoči bergl spravil čez tri stopničke "na svež zrak", in mu končno znižal zame previsok sedež za predvidenih približno 5 centimetrov  , vse fotografiral, in bicikl vrnil na njegovo mesto, s podporo hišnega zidu nekako "prilezel" do bergl in se bolj varno vrnil nazaj v stanovanje na kavč s pomočjo bergl in z zelooo bolečimi mišicami na obeh nogah. Od fotogradij je uspela samo prva fotografija kofeta po kosilu, vse ostale so pa "žudežno izginile" ....    Manj dela zame ...   
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!