Skoči na vsebino

• Zadnje objave

• kawamoto
      AL si spet vikeND prespAL
    • VS8002
      AB loh nadaljevAL
    • Kawl
      ne me narobe razumet. Men je V100 eden lepših motorjev. Samo me je malo presenetilo tam okoli sedeža da se vse v špranje notr vidi   Tale me matra samo je še vedno predrag za moj žep https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=18719814&display=MotoGuzzi V100 Mandello - AKCIJA - NA ZALOGI
    • Kugelschreiber
      Kaj pa je tebi omembe vredno dejane? Enim je avtocestna vinjeta, drugim je solska prehrana tretjim ukinitev dodatnega zdravstvenga, cetrtim neobdavcen regres, petim ukinitev studia city, sestim vracanje Marcela…zvimo v sestevku vseh vlad. In ne zvimo tako slabo, kot se nerga. Problem so bancna luknja, nerazcisceni tajkunski prevzemi in korupcija. Problem so nazadnjaski ali popolnoma zblojeni svetovni nazori. Trdim da bi “špice” moral narod na volitvah porezat. Ampak nima kdo. Ker so itak vsi isti. Kenede. 
    • RupertC
      Samo tankat sem šel... pa je šlo čez Jamnik in Besnice proti Kranju, memgrede še na Šmarjetno... se nabralo lepih 65 kilometrčkov  
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!