Skoči na vsebino

• Zadnje objave

• Ragezor
      @Yems za testno voznjo lahko vzames tudi CB650R. je isti motor v naked obliki. edino mal drugacna pozicija bo zaradi balance. pa jaz osebno bi skoraj raje gledal namenske A2 motorje, kot pa zablokirane A motorje. jaz mam naked varianto in ne vem kaj blokada naredi ampak cel smisel tega motorja so 4je cilindri, ki se visoko zavrtijo. blokada pomoje unici dosti tega uzitka. kitajci (cfmoto, kove) mislim da majo A2 sportake v ponudbi.
    • smasher
      Sej ta mash očitno ni šel nekaj v prodajo, nobenega rabljenega nisem videl, pa samo 2 leti so jih prodajali. Samo teoretično na papirju ima vse atribute.  Glede nenatančnosti menjalnika, je odgovor itak, pa na semaforju dostikrat dam v prvo pa je dejansko v N (s tem da lučka za N ne sveti).  Tako da me včasih prav živcira nenatančnost menjalnika, še bolj pa nenatančnost vbrizga in cukanje. Samo vsaj pri mojem ugotovil, da je teža nekje taprava in razpored prestav kar dober, čeprau je švoh in ima samo 5 prestav lepo potuje 100km/h pri 5000obr. 
    • RobiRoberto
      Če mi do petka iz KC Bonča ne bojo poslali SMS sporočila, da so mi zrihtali nova "rikverc ogledala" za mojega starodobnika, se bom  s "starodobnikom" kar sam odpeljal v Cele po njiju, in seveda tudi na obvezno .   Še pol ure do današnjega dopoldanskega , katero me že od zajtrka čaka u kuhinji, da mi ga ne bo treba še enkrat kuhati.  
    • vandrovec
      Lep motor, primerljiv z RE Himalayan 411 ali Voge 300 in malo lažji. Pri kitajskih motorjih sem že večkrat zasledil opazke o nenatančnih menjalnikih, ne le pri Mashu, tudi pri malo dražjih, to bi bilo bolje za preverit. Pa za potovalnik bi sam raje izbral nad 600 ccm, za doma pa od 125 do 250?
    • Kugelschreiber
      EBC HH so res super na asfaltu. 
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!