Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Tema za nabijanje glede izbire skuterja/mopeda 1 2 3 4 57

2. Pokažite svoj skuter/moped 1 2 3 4 23

3. Vsebine v tej kategoriji

4. Piaggino liberti 5o 4t 2v

5. Stage 6 streetrace

6. Tomos 14M

7. Garelli capri lx

8. Kymco

9. Sym Orbit 2 brez iskre

10. Malossi ecu e5

11. Blokada sym crox 50

12. Črpalka olja

13. Aprilia SXR 50

• Zadnje objave

• DAMI34
        Če Kitajska napade Tajvan...kjer se že nekaj časa krešejo iskre, so baje ZDA in AU zadolženi, da jih branijo. Pa to ni nek problem, mene bolj zanima, kako bodo vedeli, kdo je kdo  
      • DAMI34
        Bedarija je šponat skoz naselje (in pa meriti že izven naselja skoraj pri tabli a zakon je zakon), prej in potem lahko gre po kolenu, ko prideš v naselje, ne vem zakaj bi 110km/h sploh fural. Idrska Zala, katero zelo dobro poznam in tudi Godovič - Črni vrh, pa naprej proti Colu so zelo lepe ceste, sploh poleti, ker so temperature prijetne, ovinkov pa veliko.  Sama Zala, torej Godovič- Idrija je sicer lepa, a zelo nevarna (tudi za avtomobile). Kdor ne pozna ceste hitro leti (smer navzdol) na nasprotni pas, asfalt je na momente drseč, kar še pripomore k temu, in seveda, nekateri ovinki se po vstopu, še dodatno zalomijo.   neki mora delat Italija je meni, ker je dobro poznam na 4 kola...za bruhat. ampak seveda, Dolomiti so paša za oči, včasih so bili tudi za desno zapeste, sedaj ostaja še sredina škornja in pa jug, ter Sardinija. Vse ostalo jebeni transfer, če ravno ne zabluziš po potkah in kolovozih.
      • DAMI34
        precej cestna (10:90), verjetno naredi manj od touringa, katera je 2 komponentna. Je pa bila prvovgradnja na ktm 1290 adv.
      • Somrak
        TerraForce je zelo zelo podobna kot TouringForce
      • RobiRoberto
        Včeraj sta me po daljšem času topet obiskala moja Sestra in njen Mož, in mi iz obiska njunih prijateljev v Južni" Afriki prinesla lepo darilo, "katero ni kar nekaj", ampak je kovano iz pločevine in katero naj bi mi prinašalo srečo med "mojimi bicikl avanturami".
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!