Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. pony expres

2. 65mm

3. Jolly Moto 1 2

4. Vilice - Firefox

5. morjenje apn6 1 2 3

6. Tuning cez zimo

7. Tehnični... 1 2

8. Pozna kdo ta skuter

9. Gilera stalker

10. Malaguti f-15 firefox... 1 2

11. Vespa PK 50 xl

12. Kakovost in zanesljivost Daelima

13. Elektronika pri Vespi ET2

14. Muska na skuterji 1 2 3

15. zračnica

16. Krom nalepke

17. Tecnigas Next-R

18. variator ali prenosi???

19. uvozniki motornih koles

• Zadnje objave

• MARE 65
        Nas (folk, ne DARS) preseneti vse, spomladi ko začne vse cveteti in se od nekje pojavijo motoristi, potem poletje k je vročina, pa jeseni ko je listje, da o zimi ne govorimo ko se kar pojavi mraz in sneg, zamisli.
      • ADVENTURETIM
        Seveda so pričakovanja voznikov različna,ker smo si pač različni. Če si nezahteven,ti bo tudi takle verjetno ustrezal. Žal ( ali na srečo ),pa Kove kaj podobnega ne bo ponudil. Morda bi ti ustrezala kaka rabljena cef250l,dr350,drz400,xt350,klr250s,beta alp 4.0...
      • vandrovec
        Saj je lepo da se piše o motorjih takih in drugačnih. Mene zanimajo vsi motorji ne le ena kategorija glede novic in objav. Premalo je objav na forumu pa ni kaj brati, to je večji problem 🙂 Kove 250 enduro, 350 enduro...se mi zdi, da cena ne bo ravno "kitajska"? Če ne bo veliko cenejši od Honde crf 300 l mi ne bo zanimiv, žal. Meni bi zadostoval tak ...brez vesoljske tehnologije, samo da se pelje po vseh terenih in da ga ni škoda puščati kjerkoli  🙂
      • Frenk 67
        Zadnja novica: “DARS splužil ceste 3 ure preden je padel sneg.”
      • bajkr88
        En cejt nas je skrbel če bo kdaj sploh kj zrasl, zdej pa ne bomo vedl kam z gnarom 😮 nikol prou 😑
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!