Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. portni bat 1 2

2. Piaggio/gilera Servis

3. Menjava Avspuha

4. Štarter prešvoh?? 1 2

5. speedfight2

6. Bocni prenost 1 2 3

7. Skuter je guznu

8. 70ccm...

9. aprilia - mclaren 1 2

10. zavorne ploscice

11. skuter 250 ccm - 400 ccm

12. 50ccm...a ne skuter... 1 2

13. blokiranje zavore

14. Aloha all ... 1 2

15. Kateri skut? 1 2 3

• Zadnje objave

• skalar36
        Ja sej. Kupiš "budget motor" za čim man gnara, da je cim lazji. Pol pa vanga vloziš se ohoho gnara, pa navesiš en kup teže. Ta čas za ta gnar je @MiNa ze prevozu 1/3 azije.  Hjao. 
      • Kugelschreiber
        Kdo se upa norca s sebe narest? Kdo gre iz q1?   Sta im pol glaza mlacne vode na Mira in Oguro. 
      • KennyJR
        Samo uživam 😅 Mal heca no 😁. Ampak sej vemo v vsakem hecu... 😁😁
      • RobiRoberto
        Tak ovitek bi privoščil pametnejšemu od mene, da bi mi služil še dolgo časa.  
      • RobiRoberto
        Danes zjutraj sem naredil "s pametnejšim od mena" nekaj fotografij, in pri tem ugotovil, da zaradi telefonov kvalitete fotografij, novega fotoaparata res ne rabim, razen če je še dobro delujoč fotoaparat "komu odveč", in bi mi ga poklonil.   Danes sem gledal prvo vožnjo Moškega veleslaloma do pričetka Ženskih poletov, dokler jih ni "odpihnil premočan veter, drugo vožnjo Moškega veleslaloma sem gledal do današnjega odličnega kosila, po kosilu nisem mogela nadaljevati z gledanjem Moškega veleslaloma, ker je televizor zasedla moja draga, sedaj pa upam, da se bo do 17.00 veterv v Harahovu (?) toliko umiril, da bom "zvečer" lahko gledal vsaj moške smučarske polete. Fotografija Canona IXUS 185 je "samo simbolična", ker se je moja fotografija s telefonom nekja na Gmail Foto "izgubila", ali pa danes rabi toliko časa, da bi "pripotovala do Idrije".  
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!