Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. NOV Peugeot 125

2. kaj narediti-Aprilia sr 125

3. aprilia rs

4. Aprilia gulliver

5. skuter med vozno vgasil on vec se vzge

6. Piaggio ZIP 50 4t

7. peugeot jet dorce

8. YAMAHA TZR 50 FREGAZER

9. Blokada sym crox 50

10. Nakup gilere 180

11. Tomos BT 50

12. Tomos Standar

13. blokada za pedo cobro

14. kupim piaggio agregat

• Zadnje objave

• HyperJack
      • pupa
        Mož je pravkar končal branje nove knjige z naslovom "Lahko ste gospodar v svoji hiši". Oddrvel je v kuhinjo in stopil naravnost proti ženi. Uprl je prst v njen obraz in ostro dejal: "Vedi, da sem od zdaj naprej jaz gospodar v tej hiši in moja beseda je zakon! Zvečer mi boš pripravila gurmansko večerjo in ko bom pojedel, mi boš servirala sijajno sladico. Po večerji bova šla v spalnico in se ljubila tako, kot jaz hočem. Potem mi boš pripravila kopel, da se bom lahko sprostil. Umila mi boš hrbet in me zbrisala, nato pa mi boš prinesla pižamo. Nato mi boš zmasirala stopala in roke. Ugani, kdo me bo oblekel in počesal, ko bo to opravljeno?" "Jaz bi rekla, da upravnik pogrebnega zavoda." 😁😀😂😃
      • DAMI34
        to pomaga za neki časa, recimo na furi, potem je pa potrebno vseeno menjati tesnila
      • DAMI34
        ja no sej to sem mislil...do Bologne al pa Riminija je užas (2x in nikol več po starih cestah), te je zgornja tretjina škornja oz 400-500km, potem je mnogo lepše...ma mene ta začetek kr ubije. Promet, gneča. itd. Kar se same zgodovine tiče je pa druga zadeva, vsaka vas ima en kup zanimivih ostankov.
      • motolover
        Na tem delu TET? 
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!