Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Tomos mini zbirka

2. Tomos Colibri A5

3. Tomos Flexer

4. Tomos Flexer 25 km h

5. SYM ORBIT BLOKADE

6. Registracija 25km h

7. Baotian

8. Blata

9. 25 kmh

10. Tomos flexer

11. Tomos Flexer

12. Pospeški na tomos automaticu

13. Semeringi

14. Platine in magneti

15. Tomos automatic ne vžge

16. Zaliva motor tomos automoatica

17. Piaggio zip Pomoč!

18. Tomos CTX 80

19. Tomos ATX Deli

• Zadnje objave

• Andrejcer
        Ja seveda, kot ta slika gumba v letalu s samo realnostjo. Samo pazi, da ne bi slučajno padel čez rob Zemlje.
      • RobiRoberto
        Tudi današnje odlično kosilo sem preživel.   Ker že Vsi veste da sem fulll radoveden, sem preveril tudi, če se bo letos kaj dogajalo pod Poncami v PLANICI  "NA TA VELIKI"  
      • RobiRoberto
        Hčerko sem v mailu prosil če mi bo naročila Telekomov ovitek za moj fon, seveda sem ji priložil tudi internetno povezavo do njega, in ona je takoj ugotovila da je že razprodan, in me vprašala kakšen telefon sploh imam, da bo ona prevzela "raziskavo tržišča" za ovitek za moj telefon.         Ker je bil po današnjem zopet odličnem kosilu    TV "že zaseden" od kuharice kosila  , sem si zadnje štiri "finaliste" današnjega Moškega slaloma pogledal kar na računalniku.   Današnje Ženske smučarske polete je zopet "odpihnilo"  , in sedaj upam, da se bo v VikiSaundu  do 16.30 veter že toliko umiril, da bom lahko gledal "pobovsko poskakovanje v daljino.  
      • DAMI34
        https://siol.net/mnenja/kolumne/bostjan-udovic-trump-donald-trump-in-mi-657694 nekak takole zgleda.
      • Supertech
        Prihaja čas,ko bom moral telefon menjat, po 6h letih daje znake, poslovilne..Ali kdo ve, kateri "smart" telefoni (znamka in model) se v teh časih dajo kupiti, da nimajo obrazne prepoznave in so brez "prstnih odtisov"?  
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!