Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Kateri motor kupiti?

2. Scooter, moped 50ccm

3. Sachs SX1 brez moči

4. Skuter 50ccm do 250eur

5. Izpit kategorije AM

6. Nakup 50 ccm motorja

7. Kateri rablen skuter?

8. Obupni pospeški pri 50cc

9. Kateri supermoto kupiti 1 2

10. Yamaha DT 50/R,X 1 2 3 4 14

11. Kupujem skuter

12. Izpit za kategorijo AM pri 16 letih

13. CPI SM 50cc

14. Sym Orbit 2 25kmh blokada

15. Yamaha Aerox

16. Skuter vs. moped

17. Aprilia RS50

18. Se mi splača it delat izpit za 50cc

• Zadnje objave

• vandrovec
        Tudi, samo za klance ni, starejši so imeli vsaj pedale za pomoč. Torej malo več...🙂
      • DAMI34
        tomos 3m je za ukul bajte  
      • vandrovec
        Enduro za doma, TRK 251 je že za okrog sveta...to smo že ugotovili. Trenutno je prva izbira Rieju 125...🙂
      • DAMI34
        tudi za to obstaja tema. Jaz sem na Osmandu. Po nasvetu Snečerja, ko sem spraševal, kaj rabim, kako rabim ,kok stane...je lepo odgovoril: za 2x letno je dovolj navigacija na telefonu. Zadeva zmore vse, lahko uvoziš rute, ki si jih kreiral prej na guglmapsih, ma zelo podroben zemnjevid, torej od višinskih kot, do tipa terena in potk...z lahkoto uvoziš TET, pa ACT....potem ostane v navigaciji kot sled, pa lahko samo določen del odpelješ..   Vsekakor, čvek okrog teme z naslovom "enduro za doma in hrati omemba "sesalca" je bolj zabavna tema. Sori Vandrovec, je kot je. Sem že na prvi strani napisal, potrebno je bolj natančno definirat: budget, tip podlage, moč, višina in vzmetenje itd...ker drugače v tej temi zlahka pridemo do: kake torbe pa uporabljaš?  Predvsem pa kaj daš not, je tudi WC papir, sej veš včasih te prime (mona, če je kriza lahko ovratno ruto razrgaš, al pa uporabiš listje, listavec naj ma velike liste če se da, bukev je ok  ) pa do, kaj pa če gumo prepuščam in signala ni? A še kej dodam? Ja bom... Goriva mi je zmanjkalu ...legu sm, kaj zdej...sfukal feltno, zlomu roko.... @Kugelschreiberne trdim, da je uporaba Osmada edina in prava pot, zgolj podajam info kaj uporabljam in zakaj. (sej veš, preden zaženeš paniko)  
      • Frenk 67
        A VeliKO
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!