Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Cilinder 1 2 3 4 16

2. Moped

3. Brez izpitni motor

4. Svečke 1 2 3 4 6

5. Baotian 1 2 3 4 7

6. Pomoč - Kymco 50ccm

7. Tomos-BT, ATX

8. Moped Rog Tomos Express - pogon na pedala

9. Registriranje starodobnika Tomos

10. Gilera RK 50!

• Zadnje objave

• vandrovec
        Enduro za doma, TRK 251 je že za okrog sveta...to smo že ugotovili. Trenutno je prva izbira Rieju 125...🙂
      • DAMI34
        tudi za to obstaja tema. Jaz sem na Osmandu. Po nasvetu Snečerja, ko sem spraševal, kaj rabim, kako rabim ,kok stane...je lepo odgovoril: za 2x letno je dovolj navigacija na telefonu. Zadeva zmore vse, lahko uvoziš rute, ki si jih kreiral prej na guglmapsih, ma zelo podroben zemnjevid, torej od višinskih kot, do tipa terena in potk...   Vsekakor, čvek okrog teme z naslovom "enduro za doma in hrati omemba "sesalca" je bolj zabavna tema. Sori Vandrovec, je kot je. Sem že na prvi strani napisal, potrebno je bolj natančno definirat: budget, tip podlage, moč, višina in vzmetenje itd...ker drugače v tej temi zlahka pridemo do: kake torbe pa uporabljaš?  Predvsem pa kaj daš not, je tudi WC papir, sej veš včasih te prime (mona, če je kriza lahko ovratno ruto razrgaš, al pa uporabiš listje, listavec naj ma velike liste če se da, bukev je ok  ) pa do, kaj pa če gumo prepuščam in signala ni? A še kej dodam? Ja bom... Goriva mi je zmanjkalu ...legu sm, kaj zdej...sfukal feltno, zlomu roko.... @Kugelschreiberne trdim, da je uporaba Osmada edina in prava pot, zgolj podajam info kaj uporabljam in zakaj. (sej veš, preden zaženeš paniko)  
      • Frenk 67
        A VeliKO
      • vandrovec
        Ne verjamem, da bo to naprodaj pri nas. Sedaj, ko ni več Tomosa se pri nas ne dobi nekih uporabnih mopedov razen skuterjev, ti pa niso ravno za slabše terene. EU je izgubila kompas, tudi pri kupcih ni nekega povpraševanja po takih mopedih razen mogoče v Italiji in Španiji. Nismo motoristični narod, pri nas je motor le luksuz za izbrance.
      • vandrovec
        Povej raje kakšno navigacijo uporabljaš za po teh hribih ker na cestni niso niti glavne poti vrisane?
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!