Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Tomos automatic a3ml

2. Dirkalni scooterji

3. vodno hlajenje pri scuuterjih

4. moto oprema za skuterje

5. Najvisja hitrost 1 2 3 4 6

6. Kako opravite tehnični pregled?? 1 2 3

7. Tomos colibri L.92

8. Servis-er Aprillia

9. aprilia sx 50

10. Gilera

11. VPLINJAČ

12. kako doma narediti filter

13. Aprilia gulliver

14. NRG MC3 2004 AC

• Zadnje objave

• MARE 65
        DARS je ko Chuck Norris, oni sneg splužijo preden zapade...
      • pik1
      • Guzzuki
        V iskanju motorja za podobne namene trenutno čakam kaj bo s ceno Suzukija DR-Z4. Po parih letih sem obupal, da bo Honda kdaj Evropo pripeljala CT125 Hunter Cub. Idealen pohajaški moped s 125 kubiki. Šlem na glavo, zadaj bukovo gajbico, pa gasa po gobe. Nazaj pa na pivo Mogoče pripelje Yamaha nov model PG-1 Sicer sem imel Hondo Monkey, pa so gume preveč liliputanske. Svartpilen 401 je bil preveč nov in mi ga je bilo škoda gonit po makadamu. Za te namene je bila pri bajti tudi CRF300 Reli, ki pa mi zdaj žal, da sem jo prehitro prodal. Gledal sem še Yamaho TW125/200, pa Suzuki Vanvan 125/200. Kot latenten skuteraš bi mi mogoče prišla v poštev prva generacija Honde X-ADV, ali pa ADV 350. Gledam tudi po novi Hondi GB350, samo gume bo treba zamenjat. Pa nov Kawasaki KLE je napovedan ... A je bilo Jugi bilo boljše, ko je bil na voljo samo en jogurt?        
      • vandrovec
        Sem malo gledal v Italiji in našel dva zanimiva, Rieju MRX 125 Enduro in Benelli TRK 251. Tudi, samo jih nisem našel v oglasih
      • Kugelschreiber
        niti ne. To se zgodi ker vsako debato zavrtis okrog tvojih zahtev in ne zamudis nobene prilike napisat kako visoke standarde mora stroj dosegat, da sploh pride na tvoj radar.    Ker sta Pegi in f650 res podobna, po namenu, izvoru, uporabnosti, ju vrzem v isti kos. Vozil sem oba, oba sta mi bila podobno vsec.  Skrbinca iz zgodovine: “The BMW F650 models were jointly designed by BMW and Aprilia, who also launched their own very similar model called the Aprilia Pegaso 650 (a 654cc single cylinder, 5 valve motorcycle). The BMW version was assembled in Italy by Aprilia and these were powered by the Austrian 652cc…” recimo da temle tvojim bravurozam rečem buča Hehe tale je pa sploh, bomboncek.  Kolk se jih pa rabi? Rabi se eno. O cenah, o cenah raje ne. Svet je mal nor, se pa bojim da se je “korekcija” za vogalom. 
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!