Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Vplinjač Dellorto

2. valčki za scooter

3. disk zavore 1 2 3

4. Gilera runner 50 rst luči...

5. 50 ccm cestni motorji 1 2

6. Gilera Stalker tuning

7. eno vprašanje

8. Suzuki Sixteen

9. Rieju

10. diode - upori 1 2 3

11. led diode

12. Nakup skuterja aprillia 125 4T

13. Je res? 1 2 3 4

• Zadnje objave

• vandrovec
        Sem malo gledal v Italiji in našel dva zanimiva, Rieju MRX 125 Enduro in Benelli TRK 251. Tudi, samo jih nisem našel v oglasih
      • Kugelschreiber
        niti ne. To se zgodi ker vsako debato zavrtis okrog tvojih zahtev in ne zamudis nobene prilike napisat kako visoke standarde mora stroj dosegat, da sploh pride na tvoj radar.    Ker sta Pegi in f650 res podobna, po namenu, izvoru, uporabnosti, ju vrzem v isti kos. Vozil sem oba, oba sta mi bila podobno vsec.  Skrbinca iz zgodovine: “The BMW F650 models were jointly designed by BMW and Aprilia, who also launched their own very similar model called the Aprilia Pegaso 650 (a 654cc single cylinder, 5 valve motorcycle). The BMW version was assembled in Italy by Aprilia and these were powered by the Austrian 652cc…” recimo da temle tvojim bravurozam rečem buča Hehe tale je pa sploh, bomboncek.  Kolk se jih pa rabi? Rabi se eno. O cenah, o cenah raje ne. Svet je mal nor, se pa bojim da se je “korekcija” za vogalom. 
      • Endlich
        CIrozo jeter pa odkrijejo na pregledu čisto slučajNO
      • DAMI34
        doma, za nagrado in da se ogrejem.
      • DAMI34
        f 660 je isto kot F650, s to razliko, da sem se zatipkal. Ti se veeeelik preveč ubadaš, kaj bi jaz rad. V končni fazi si rekel, da te šoder sploh ne zanima, zdej pa točno veš kaj bi on rad. Mi2 z Vandrovcem sva čvekala, ni nujno da mu gre prav, lahko pa vzame pod drobnogled, kje se kaj zalomi al pa ne. Voge tristo, mt štirstopedeset itd...motorjev je velik, on si mora odgovoriti sam pri sebi, kaj sploh išče. Če te še kaj sekira ti kar napiši ps. za mal okrog ropotat so tudi XTejke prekleto dobre. Kolk se jih pa dobi, po kaki ceni, kaj je potrebno popravit, da bo spet dobra za ropotat okol bajte, je pa druga zadeva.      
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!