Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. kupim bat

2. runner gstel

3. gstel runner 50

4. runner gstel

5. Debata o vsem 1 2 3

6. barvni tuning zip sp 1 2

7. zračno hlajenje

8. Spet požrlo zobe

9. Piaggio Nrg 100 1 2

10. kit80

11. Na zadni gumi...

12. Problem z kawasakijem 1 2

13. Turbokit RR

• Zadnje objave

• pik1
        . ... zgleda super  ... samo pazi, da naslednjih 24 ur ne boste imeli glih vsa okna zaprta 
      • DAMI34
        potem pa kaj rabljenega, premal informacij si zapisal. Že z zapisom udoben sedež marsikaj odleti ven. Običajno so sedeži pri endurcah ozki, trdi in visoki. Potem je vprašanje v kake gume ga boš obu, ker dobre za teren bodo požrte prehitro po asfaltu, 50:50 gume so pa bolj za silo za teren  Veš, jaz pri sebi vem kaj hočem. Recimo primer: toliko hočem hoda vzmetenja in nastavljivo. Vem kaj sedaj imam in kaj bi drugače. minimalna kubatura in moč, nič me pa ne moti, če bo pri okvirni teži, ki sem si jo zadal 2x več ccmjev ter druge pritikline tipa: šus plata, cevna zaščita , tubless feltne itd.. max cena  
      • ADVENTURETIM
        Si blizu ja...viri so sicer različni,če vzamemo povprečje, se vrti okrog 350 eur mesečno. Zanimiva pa primerjava s kitajsko. Za marsikoga šokantna številka.
      • vandrovec
        Ja...samo je že preveč za kar bi rabil. To je že kar solidno motorno kolo in podobnega že imam. Če ne bi prodal Tomosa ne bi iskal drugega, samo Tomosa pa ne bom spet kupoval, ker malo več bi pa prav prišlo 🙂
      • vandrovec
        ...da se ne nabija v Kove temi. Nisem izpostavil cene ampak primer, da bi mi zadostoval motor manj od Voge 300. BMS enduro 250 je v Ameriki 2400 dolarjev, verjetno ne zadostuje EU normam glede izpustov. Bi mi pa bil zanimiv motor v taki zmogljivosti od bolj uveljavljenega proizvajalca. Honda je še vedno prva izbira, ker Kawasakijev, Suzukijev, Yamah ni za dobiti v tem rangu motornih koles.
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!