Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Piaggio X7

2. Izpit za 50ccm

3. batni obročki za skuter starodobnok

4. Piaggio Trackmaster

5. zavarovanje kolesa z motorjem

6. pole

7. Daelim NS125-III Othello

8. Photoshop SR 50 R factory

9. Zavarovanje (kasko, proti kraji)

10. kateri masiven skuter

11. KUPIM-PRODAM

12. CDI za scooterja

13. Malaguti f12

14. Yamaha Jog RR

15. Yamaha YZF-R125

16. Sym Fiddle 50/125

17. nakup

18. yamaha tzr 50 vodna pumpa

19. vplinjač leonardo 250

20. prodam: Gilera Runner RST letnik 2008!!

21. RIEJU NKD 50

22. Dober Honda Servis?

23. DELI

• Zadnje objave

• RobiRoberto
        Ta viken "zopet".          Sedaj je pa že skrajni čas da izklopim Lenovo ideapad, da si bo lahko malo odpočil od mene ...        
      • RobiRoberto
        Po kosilu sem ugotovil, da ni potrebno da grem peš v Idrijo v KC Bonča in nekoga vprašam, kako je z njihovim naročilom mojega vzvratnega ogledala za moj bicikl, ampak sem na njihovi spletni strani poiskal njihovo telefonsko številko (na moj dopodne poslan email mi ni nihče odgovoril) in prodajalec kateri se mi je oglasil mi je odgovoril, da mojega maila res še ni videl in ko ga je le prebral, je takoj preveril, če je to moje naročeno (?) vzratno ogledal že v trgovini, in ko je ugotovil da ga še ni, mi je rekel da ga lahko takoj naroči, jaz sem se mu pa lepo zahvalil, in mu rekel ne hvala, ker sem vedel, da bom takoj poslal naročilo v Ptuj, kar sem tudi storil in prav kmalu za tem, je iz Ptuja že prispelo email obvestilo, da je bilo moje naročilo sprejeto.   Ker tudi v Ptuju spremlajo moje objave v tej temi, mi bojo brez mojega naročila poslali tudi nujen rezervni del za moj telešček.   Moj LENOVO ideapad 320 je moj najbolši prjatu ...       
      • GaspariSLO
        Pozdravljeni, ne boste verjeli, ampak sem tudi sam spraševal chat GPT in iste odgovore dobil. Žal nebi rad verjel umetni inteligenci ker se rada moti in bi raje dobil kakšen feedback od ljudi, ki imajo kakšne izkušnje z tem. Še sem iskal in GIVI PL351 in Kappa KL351 izgledata kot da sta ista nosilca. Zdaj je še vedno vprašanje če sta kompatibilna z mojim motorjem.  
      • Kugelschreiber
        To je res.  Pa ni res.  Rogovila nardi tolk razlike da nisem mogu verjet. Vecino lajfa sem vozil klipone, ko pa sem rs660 in tuono 660 probal iz oci v oci...sem ugotovil da so kliponi totaln pain, oziroma, faking hitro postajam starikav 🤣. 
      • Rokovnjač
        še migamo
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!