Skoči na vsebino

Motocikli 125ccm

Odkrijte razburljiv svet 125ccm motornih koles - od starih do novih modelov, izkušnje, predelave, preizkusi in reševanje težav. Pridružite se nam!

• Filtriraj teme po forumu
    1. Kazen - brez izpita A1

2. Katero 125ko?? 1 2 3 4 7

3. Kako predelati cross (CR 80)

4. Kateri 125ccm motor kupiti

5. CBR 125

6. Aprilia RX 125 1 2

7. Cinšpula cross 125ccm pomoč

8. Težave s števcem

9. Daelim VT125: izkušnje

10. Olje teče iz auspuha

11. Cagiva Raptor 125 1 2 3 4 5

12. Poraba

13. Izpuhi na enem kupu 1 2

14. Aprilia ETX 125 1 2 3 4

15. Problem Jinlun 125 - 11

16. Aprilia RX 125 obrati

17. Cagiva Freccia C10R

18. Težava z elektriko

19. Kje najti rabljene motorje?

20. Yamaha TZR 125 (od 1987 do 1992)

21. Husqvarna SMS 125

22. nakup 250-ke 1 2 3 4 7

• Zadnje objave

• GeeSXer
        Ta menjava gum vse pokvari. 
      • GeeSXer
        S temi črnskimi fintami si me spomnil na  moj dogodek. V Wcju je zraven mene lulal črnec. Seveda sem malo poškilil preko, pa ni imel kaj dosti daljšega. Ga vprašam kako to, da jih potem ženske toliko hvalijo? Pa pravi, da ga moraš hitro zarinit potem pa ga počasi, počasi izvleči. Hitro zarineš in spet počasi, počasi izvlečeš....Občutek trajanja... No, ko sem to poskusil pri moji doma, mi pravi, da naj neham s temi črnskimi fintami. V postelji tudi vse poskušava. Najbolj nama je všeč pizza, ker drobtine ostanejo v škatli.
      • ADVENTURETIM
        Ja...ARCTIC LEOPARDI so to. https://arcticleopard.eu/ So se že izdatno testirali pri nas,tako v rokah amaterjev,kot profesionalcev. Trik je v bateriji in dosegu, ki zdrži neverjetnih 5 ur vožnje. Razpon pa od trialov,trialov s sedežem,do kombinacije triala in endura, pa tudi pravi hard enduro se najde.  
      • Poni
        Deloma off-topic ... vaške klepetulje namigujejo, da se Brixtoni nabirajo v skladišču v Naklem, tam pa sem zadnjič videl električne triale in endurote, se ve že kaj o tem?  
      • ADVENTURETIM
        Se je pred 3 leti pojavilo povpraševanje za Kove?  Gre za to, da hitro prepoznam povprečje od dobrega. In različne dodane vrednosti. Zakaj je brixton poseben? Ker ima samosvoj stil, se obrača v preteklost, združen z moderno tehniko. Ogromno klasičnega stila, dobre komponente in fer ceno dobiš v paketu, podkrepljeno z odličnim suportom motociklov in rezervnih delov.  
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!