Skoči na vsebino

Motocikli 125ccm

Odkrijte razburljiv svet 125ccm motornih koles - od starih do novih modelov, izkušnje, predelave, preizkusi in reševanje težav. Pridružite se nam!

• Filtriraj teme po forumu
    1. Cagiva P4

2. Aprillia 125 Cross

3. Kawasaki KX

4. nakup rs 125 replica 97 letnik

5. enduro 125

6. Honda CBR 125R ali Honda XV 250

7. Proda kdo od 250ccm cilinder in bat?

8. Gokart 1100ccm :>

9. husqvarna cr 125

10. Iz 50 na 125 - kaj priporočate 1 2 3 4 5

11. Husqvarna 125 SMS

12. KTM 80ccm ali 125 ccm l. 93

13. Yamaha supermoto

14. Hyosung GF 125

15. DKW 175

16. Hyosung XRX 125

17. KTM SX 85

18. Deli za Suzukija DR 125

19. Problem z verigo - Yamaha Virago 250

20. Kawasaki KDX 125

• Zadnje objave

• ADVENTURETIM
        Ja...ARCTIC LEOPARDI so to. https://arcticleopard.eu/ So se že izdatno testirali pri nas,tako v rokah amaterjev,kot profesionalcev. Trik je v bateriji in dosegu, ki zdrži neverjetnih 5 ur vožnje. Razpon pa od trialov,trialov s sedežem,do kombinacije triala in endura, pa tudi pravi hard enduro se najde.  
      • Poni
        Deloma off-topic ... vaške klepetulje namigujejo, da se Brixtoni nabirajo v skladišču v Naklem, tam pa sem zadnjič videl električne triale in endurote, se ve že kaj o tem?  
      • ADVENTURETIM
        Se je pred 3 leti pojavilo povpraševanje za Kove?  Gre za to, da hitro prepoznam povprečje od dobrega. In različne dodane vrednosti. Zakaj je brixton poseben? Ker ima samosvoj stil, se obrača v preteklost, združen z moderno tehniko. Ogromno klasičnega stila, dobre komponente in fer ceno dobiš v paketu, podkrepljeno z odličnim suportom motociklov in rezervnih delov.  
      • Snečer
        Pa saj to te vprašam, če se je pojavilo takšno povpraševanje po tej znamki v Sloveniji in modelih. Brixton mi je precej eksotična znamka, po čem bi mi morala biti poznana?
      • ADVENTURETIM
        Eksotično? Če je ne poznaš, še ne pomeni da je eksotična.😉 Glede zaželjenosti modelov pa pustiva ljudem, da se sami odločijo.   
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!