Skoči na vsebino

  • Zadnje objave

    • Snečer
      fizikalne lastnosti nimajo veze s testom, če ma 200kg, ima 200kg ne pisat pravljično, to sem hotel povedat če pa se Kove bolje upira gravitaciji pa kapo dol ni nobenega razloga, da bi 200kg+ motor testiral
    • DESMODUE
      Onkraj? Ne ne...je pa blizu meja. Za opis in polno doživetje je pa potrebna testna vožnja in ne klobasanje na pamet. 
    • DAMI34
      haha ma ne, sem hotel povedat, kar sem že nekaj časa sumil ali bral.  Pot, ki jo je ubral Desmo je edina in prava v poplavi modelov. Al bom kdaj imel kove al ne, sploh ne igra vloge. Nijker nisem niti zapisal da je GS killer/onkraj fizike, pa nit najboljši, najcenejši skratka, must have artikel. Kako se bo vse skupaj obneslo, ker marsikaj žal ni od njega odvisno, bo pa čas pokazal.  
    • miran985
      Naj opišem razlike med 500x in 450 rally. Po približno dobrem letu in še nekaj malega vožnje z 500x po vsem mogočem sem dobro spoznal kaj zmore in kako zmore. Trenutno na Dunlop RAID pnevmatikah je resnično dodatno zacvetel in dal še dodaten nasmeh poleg prejšnjemu. Sedaj zarine v blato in spleza ven brez debate in ima dodatno stabilnost na makadamu. Tako na kratko pustimo 500x na stran itak večina tukaj ve itak še nekaj več o njem 😆😉. 450 rally... O marija........Fak. To je pa direkt v žilo. Peljal sem ga na regular izvedbi (drug ECU in normalen filter) nekih 52konjev. Ko zapoje pomeni da treba it, in kar vleče z vsako brzino isto. Ne jebe žive sile. Kar je fascinantno je to da na cesti reže kot nož. Točen, stabilen, nobenih vibracij (cutiš samo grobe gume). Zelo okreten, hitreje pade v ovinek kot 500x. Z njim si resnično hiter na cesti sploh v ovinkih bi rekel kot supermoto. Trše vzmetenje, ampak sem vedel zakaj kmalu zatem. Zavore primejo kot treba natančno. Sedež na trši strani, balanca paše direkt. Takoj si domač na njem in ti da zaupanje pa adrenalin zraven. Opazim da sede v pospeševanju na terenu gre lažje in zelo stabilno. Pri 500x na terenu stojim v 95%,tukaj pa ni vedno potrebe po tem. Med 6-10K obrati zelo hitro poskoči. Razdrapan vsesorten makadam požira pri veliki hitrosti kot za šalo, sploh ne veš, hitreje greš bolj je luštno in bolj daje dober feedback. Zelo priliman na tla po vsej podlagi. Asfalt,makadam,blato, nedorečena brezpotja...😅😅.  Res je nekaj posebnega in me je šokiral ob prvem stiku in odpiranju plina. Motor te sili da greš bolj in bolj in tam res zasije... Tako na kratko ob prvem stiku.    
    • Snečer
      Kove motorji so drugačni ... Onkraj fizike
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!