Skoči na vsebino

Shopping u Trstu

Yamahaaa

Priporočene objave

No glihkar sm prsu iz Trsta!Morem povedat zgodbico!

Najprej grem u Motoracing kjer mi Gospodicna ki se ji je videlo da nima pojma o skuterjih ali kerih kol drugih motorjih pove da nimajo skor nc od Malossija in da fergazerjev 17.5 sploh!!! ne delajo in zato tega oni nimajo! Grem u un shop takoj zraven-Pikappa moto in podn-nc nimajo pametnega! In pol odkrijem Moto star in Aleluja!!!!! Dobim enga modela k je u ibr faca in mi ful pomaga in se mi ful posvet in mi zrihta kit+fergazer+se ene nalepke in mi da se na koncu POPUST!!Pa se ivo dobim!In na koncu mu recem da je COOL on pa mi rece nej tega ne govorim u Trstu k to pomen da si RIT!!!hahaha! Za rocke pa luci pa vse pa mi rece da pridem konc septembra k dobijo ful nove robe! Ok pol sm rabu se bele zmigavce in sm sel nazaj u Moto racing in mi model da dvoje bele zmigavce+zarnice, pol pa vzamem se 2 ledvicna pasa. pa mi skupno pride 110 EU pa ga prosim ce lah dobim mal popusta k ne morm niti ive vnovcit k je znesek premajhen. pa mi odgovori da ce sm mogoce kupu pol trgovine da bi dubu kej popusta???!!! BEDNIK!! In sm mu reku da tud ce bi mel dnar da mu nebi kupu tok!Ker je BEDNIK!!! Vazn da ko sm kupoval pri njemu da sm mu na pult odlozu dve polne vrecke z napisom MOTO STAR!!!hehehehe

U glavnem Moto racing=BAAAAAAAAAAAAD

Moto star=VERY GOOOOOD

PA se to: po celem Trstu so cune znizane-50-70%=HUDO

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hum.... jaz bom mogoce mojega zdaj :)

jas ti ga kupim :)

samo naj gnar dobim :D

tak btw. 2 šraufncigra si danes pozabo v mojem skutere

pa še neke: reči golobo za oni fedro naj ti jo prneso, za ceno sma se že tak zmenla ---> 500 sit :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni je Motoracing čist OK. Prodajalc je nek tip, ki ima majico od POLINI in lepo pomaga če vprašaš. Seveda moraš znat Italijansko. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej mene pa zanima kolko pride v italiji primarni in sekundarni zobnik, pa še tista os (vse z ravnim ozobljenjem) od polinija??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fergazer 17.5 je 60 EU v Trstu!

Zdej me pa se neki zanima- morm dat avspuh popravt(novo koleno) pa spucat pa me zanima ce kdo pozna koga k to dela? Sm bil ze pr Mik mehaniku-Kovic pa hoce cez 20.000 sit pa sm mu reku ne hvala! Jutr grem k Zivcu sam pricakujem podobno! Bil sm pa ze pr Lausu pa Jerancicu pa se ne ukvarjata s tem!

Tko da ce kdo ve......

HVALA

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hahaha! Dal sm u ibr kesa za tega in zdej nej kupm novga.....Al pa tud ne! Tega bom zrihtu sam za en mal mal bol normalen dnar! Pr Miku ti zracunajo 100% PREVEC!

Na zalost!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jas sn tudi nasel na pločnik :D

na cilindru sem zlamal uho, koleno od auspuha pa se je zvilo :D

foter jo je zravnal MIT GEWALT :D hehe

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Imam Polini For race! Nima to nc veze z blokado! Je pa trba ta zviz del odrezat in novo koleno gor nasvasat! Pa celga z brenerjem da se saje not zapalijo in da se auspuh ocisti!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Rad bi opozoril folk ko še ni delal na fergazerju.Nekater fegazerji od Dell'Orto nimajo narejene pipice za podtlak,in če tega ni si lahko fergija v rit tišiš ali pa če greš sam vrtat.Ker je to bilo pri meni vrtano mi je noter prihajal luft, blablabla--> seveda da skuter ne bo potem delal, tako da se dobro pozanimajte o tem kaj kupujete.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!