SiR Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 poročilo o dogodku Žal je šlo tudi moje (najemniško) stanovanje in menda skoraj vse, kar je bilo mojih stvari. PS: poročilo je povsem napačno. Zagorelo ni v mansardah ampak na podstrešju, nad mansardami. Zagorelo ni ob 1:42 ampak že nekaj minut prej, ob 1:42 sem klical gasilce in spizdil iz zadušljivega monooksidnega ozračja. Komentarji so odveč. :cry: V eni sami sekundi je človeku jasno, da bo življenje odslej naprej nekoliko drugačno. + Hvala vsem prijateljem, že vnaprej.
pupa Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 :cry: Simon imaš pm in sms - pokliči!!!
Einherjar Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 poročilo o dogodku Žal je šlo tudi moje (najemniško) stanovanje in menda skoraj vse, kar je bilo mojih stvari. PS: poročilo je povsem napačno. Zagorelo ni v mansardah ampak na podstrešju, nad mansardami. Zagorelo ni ob 1:42 ampak že nekaj minut prej, ob 1:42 sem klical gasilce in spizdil iz zadušljivega monooksidnega ozračja. Komentarji so odveč. :cry: V eni sami sekundi je človeku jasno, da bo življenje odslej naprej nekoliko drugačno. + Hvala vsem prijateljem, že vnaprej. ← Ko smo prisli v petek z rammsteinov smo tudi v garazi gasili pozar :) Na sreco nic unicenega - kaj bi bilo, ce bi kasneje prisel domov.
uti Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Važno, da je z vami vse OK! Ostalo se bo sčasoma uredilo.... :friend1: Držita se! Uti & Lindau
Furioso Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Vsi za enega, eden za vse... :OK:
Alla Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 OK, zadnje poročilo. Od 5 stanovanj na podstrešju so popolnoma uničena 4. Tavčarjeva ulica je danes zaprta za promet. Stanovanj še nismo smeli it pogledat, ker je še prenevarno. Mogoče jutri. Grem kopat po tem kar je ostalo od mojega stanovanja. Hvala Simonu, ker me je še pravi čas poklical, da sem se imela čas vsaj oblečt in da sva zbudila še ostale stanovalce. Zaradi tega ni bil nihče poškodovan. Alla :cry: :cry: :cry:
Jure007 Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Symru, čeprou baje ne znam mislit s svojo glavo, sočustvujem s tabo in mi je žal, da se ti je to zgodilo :(
SiR Objavljeno Februar 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Hvala Simonu, ker me je še pravi čas poklical, da sem se imela čas vsaj oblečt in da sva zbudila še ostale stanovalce. Zaradi tega ni bil nihče poškodovan. Alla :cry: :cry: :cry: ← Bejb, hold on. Šta ne ubija, jača. :004
lojzi Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Halooo! Ej, držta se, če lahko v okviru svojih možnosti kakorkoli pomagamo.....
strom Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 :xx: :huh: :( :( :( :cry: Krep.... Če lohk kej pomagam, let me know. LP
klimbra Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Alla......Sym...........mislm,da vesta vse Lav ju oba!!!!!
Alla Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Aja, Klimbra....še enkrat hvala, ker swi me vzel pod streho za to noč. In ker si me poslušal. Pa za kavo. Pa za vse. Pa Pepetu, k me je čakal na pogorišču. In me peljal na kavo. Pa objel. Alla
klimbra Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Aja, Klimbra....še enkrat hvala, ker swi me vzel pod streho za to noč. In ker si me poslušal. Pa za kavo. Pa za vse. Alla ← Kadarkoli...........resno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cyc Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Sožalje obema :( Zavarovanja škode z izgubo osebnih predmetov verjetno ne krijejo, kajne :?
pupa Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Sožalje obema :( Zavarovanja škode z izgubo osebnih predmetov verjetno ne krijejo, kajne :? ← če je bilo stanovanje zavarovano, je tudi imovina zavarovana.... .samo to ni zdej toliko pomembno, ne??
SiR Objavljeno Februar 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Symru, čeprou baje ne znam mislit s svojo glavo, sočustvujem s tabo in mi je žal, da se ti je to zgodilo :( ← mah, v takih situacijah je politiziranje nepomembno... ;)
SiR Objavljeno Februar 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Sožalje obema :( Zavarovanja škode z izgubo osebnih predmetov verjetno ne krijejo, kajne :? ← The memories remain... Dokler smo glavo odnesli, so vsi spomini ostali.
Babi Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Simon in Alla, pomembno je da sta živa in zdrava. Če bosta kaj potrebovala sporočita. Se bova potrudila pomagati kolikor se bo dalo. Pozdrav Ladi in Leon :friend1: :friend1:
devilish Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 still shocked... kot so rekli ze eni... pomembno je, da sta ziva in zdrava... :friend1: :friend1:
KeC Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 :( Glavno da je z vama in ostalimi vse v redu. Če lahko kakorkoli pomagamo samo sporočita.
Wobewt Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Drek'n'shit!! :cry: :cry: :cry: Se čujemo...
Tedybear Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Alla..si ti dala izjavo po TV Slo ob 13.00? Sočustvujem z obema....
Pervy Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 :cry: kakorkoli lahko pomagam, jasno samo dajta vedet, pa brez kakšne skromne sramežljivosti. glavno pa da ste vsi OK. :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se