pupa Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 (popravljeno) Včeraj mi je končno uspelo se učlaniti v planinsko društvo Ljubljana - Matica. Pa me zanima, ali je še kak motosvetovec, ki je včlanjen v kako društvo in ali se udeležujete teh izletov, ki jih prireja PD? Če kdo je in kdaj kam gre, bi bilo fino, če bi se kdaj zmenili in šli skupaj...... :OK: Popravljeno Avgust 29, 2005. Popravil Thundercat
Špilferderber Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 včlanjen nikjer, čeprav dosti hodim.. :grim
pirrulz Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Vsakodnevna štajga v tretji štok je za mene čisto dovolj :grim (še posebej po tem, ko sem si letos na smučanju skoraj koleno ven fuknil :ninja: )
pupa Objavljeno Marec 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 No dejstvo je, da je bila odločitev včlanitve v PD predvsem zaradi tega, ker odkar nisem več z bivšim skupaj nimam "partnerja" za v gore... in tu imaš vse lepo organizirano in se ti ni treba ukvarjati s tem ali imaš partnerja ali ne...... jih je vedno dovolj tam....... Kam pa hodiš Špil ponavadi?
Špilferderber Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 hmm. v bistvu se udeležujem dveh vrst matranja nog.. po eni strani je fajn za kakšna dva dni pobegnat v skalce (kakšen Mangrt, Raduha, nič težjega skratka), enkrat na leto na malce močnejšo matrarijo, drugače pa se lokalna druščina spravlja vsako leto na malce bolj ekstremen tridnevni pohod.. tako so bile v preteklosti opravljene naslednje relacije: Šentjur-Sevnica (1 dan), Šentjur- Maribor(11 ur), Šentjur- Ljubljana (3 dni), Šentjur-Sv.Jurij ob Ščavnici (3 dni), Šentjur-Novo Mesto (3 dni), Šentjur-Dravograd (3 dni), Šentjur-Zagreb (2 peklenska dneva), Sl. Gradec-Maribor (trodnevno Pohorje). Vsako leto grem na trodnevni zimski spominski pohod po poteh XIV. divizije, drugače pa spomladi/poleti/jeseni vsaj enkrat na teden na lokalno hribovje (Resevna, Rifnik, Boč, ipd.) :naughty:
pupa Objavljeno Marec 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 hmm. v bistvu se udeležujem dveh vrst matranja nog.. po eni strani je fajn za kakšna dva dni pobegnat v skalce (kakšen Mangrt, Raduha, nič težjega skratka), enkrat na leto na malce močnejšo matrarijo, drugače pa se lokalna druščina spravlja vsako leto na malce bolj ekstremen tridnevni pohod.. tako so bile v preteklosti opravljene naslednje relacije: Šentjur-Sevnica (1 dan), Šentjur- Maribor(11 ur), Šentjur- Ljubljana (3 dni), Šentjur-Sv.Jurij ob Ščavnici (3 dni), Šentjur-Novo Mesto (3 dni), Šentjur-Dravograd (3 dni), Šentjur-Zagreb (2 peklenska dneva), Sl. Gradec-Maribor (trodnevno Pohorje). Vsako leto grem na trodnevni zimski spominski pohod po poteh XIV. divizije, drugače pa spomladi/poleti/jeseni vsaj enkrat na teden na lokalno hribovje (Resevna, Rifnik, Boč, ipd.) :naughty: ← Glede na to, da sem ruknena na hojo se mi tile pohodi full ok zdijo...... samo so pa verjetno res peklenski, če nisi navajen...... Fino.. me veseli, da še obstajajo kaki zanesenjaki tu naokoli........ lahko bi se kdaj za kam skupaj zmenili in jo pičimo... sploh v kake gore...... .)
Nagaya Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 ne hodi na raduho ker ti bo žal vso pot gor in vso pot dol :closedeyes: hint hint :blush:
pupa Objavljeno Marec 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 ne hodi na raduho ker ti bo žal vso pot gor in vso pot dol :closedeyes: hint hint :blush: ← Zakaj pa ne? Sem ravno gledala nekaj v tej smeri, da bi za začetek šla...... :blink:
Nagaya Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Zakaj pa ne? Sem ravno gledala nekaj v tej smeri, da bi za začetek šla...... :blink: ← pejt raj na Peco :wub:
pupa Objavljeno Marec 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 pejt raj na Peco :wub: ← bom upoštevala tvoj nasvet .)
Nagaya Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 pa u snežno jamo zlezi :wub: ...maja...junija :wub:
gic Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Raduha je enostavna pot, ampak se vleče, ker hodiš od koče na Loki med tistim grmičevjem in ni pogleda nikamor, razen čisto pod vrhom.... Še bolj se vleče, če začneš že v Lučah... Peca tudi ni težka, le kolene si nagrizeš...
pupa Objavljeno Marec 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Nagrizla sem si kolena na Mangartu (btw imam slaba kolena) ko sem šla po italijanski strani gor (oz. po ferati) in po slovenski dol - ki je pa en sam pesek in šoder.... sem mislila, da bom brez kolen dol prišla..... tisto je šele jeba..... na koncu so se mi noge tresle ko šiba na vodi......... (sej vem, pomanjkanje kondicije).
Špilferderber Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 ne hodi na raduho ker ti bo žal vso pot gor in vso pot dol :closedeyes: hint hint :blush: ← Raduha je od Snežne jame naprej prav simpatična (če gledaš J-JZ pobočje), čeprav sem enkrat silovito jebal ježa, ko sem se spravil gor od Rogovilca.. pa Snežna jama je obvezna za pregled.. sploh konec ogleda je simpatičen..
Nagaya Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 sej je res ful lepo da hodis v hribe pupa .)
pirrulz Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 (popravljeno) :topic: Hodi v hribe in jej ribe. :lol: (to ma en, ko ribe po našem mestu prevaža, gor na kombiju napopano :grim ) Popravljeno Marec 31, 2005. Popravil pirrulz
Špilferderber Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 za motivacijo: http://24ur.com/naslovnica/zanimivosti/200...4434.php?Nt5=11
pupa Objavljeno Marec 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 sej je res ful lepo da hodis v hribe pupa .) ← No ja no... lepo...... rada hodim in predvsem mi je dobra relaksacija...... zakaj bi bila na jogi v dvorani, če sem lahko na jogi v gorah na svežem zraku .)
pirrulz Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 No ja no... lepo...... rada hodim in predvsem mi je dobra relaksacija...... zakaj bi bila na jogi v dvorani, če sem lahko na jogi v gorah na svežem zraku .) ← pa v dvorani nimaš finih planinskih koč z golažem in pirom :grim
Špilferderber Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 pa v dvorani nimaš finih planinskih koč z golažem in pirom :grim ← :grim :lol1: :grim
pupa Objavljeno Marec 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Ja, in s skupnimi ležišči, kjer jih polovica smrči, polovica smrdi po umazanih štumfih, polovica po česnu ali čebuli in polovica pač prdi, ker so jedli pasulj :lol1:
Špilferderber Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Ja, in s skupnimi ležišči, kjer jih polovica smrči, polovica smrdi po umazanih štumfih, polovica po česnu ali čebuli in polovica pač prdi, ker so jedli pasulj :lol1: ← smrčeči štumfarji čebuločesnarji prdci smrčeči štumfarji smrčeči čebuločesnarji smrčeči prdci smrčeči štumfarji čebuločesnarji smrčeči čebuločesnarji smrčeči prdci čebuločesnarji nesmrčeči štumfarji čebuločesnarji nesmrčeči čebuločesnarji nesmrčeči prdci čebuločesnarji smrčeči štumfarji prdci nesmrčeči štumfarji prdci toliko o polovicah :slap:
pupa Objavljeno Marec 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 smrčeči štumfarji čebuločesnarji prdci smrčeči štumfarji smrčeči čebuločesnarji smrčeči prdci smrčeči štumfarji čebuločesnarji smrčeči čebuločesnarji smrčeči prdci čebuločesnarji nesmrčeči štumfarji čebuločesnarji nesmrčeči čebuločesnarji nesmrčeči prdci čebuločesnarji smrčeči štumfarji prdci nesmrčeči štumfarji prdci toliko o polovicah :slap: ← :lol1: :lol1: no ja no.... dejmo potem raje na četrtine... čeprav bi jaz kar na polovicah ustala..... oz. kar na celoti, ker ko vse to skupaj pride, je en sam čmrčeči čebulnočesnarski štumfarski prdci .)
Kruse Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Krn je tudi en tak lep izletek :) Ali pa Sabotin.... Sploh ce te Soska fronta zanima. Je tam okoli dosti stvari za pogledat. Trdnjava Kluze (poleti imajo tudi predstave notri), muzej v Kobaridu, kostnica,.... Ne zmanjka tako hitro. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se