digg Objavljeno Julij 13, 2005 Deli Objavljeno Julij 13, 2005 Pozdravljeni! Torej pred kratkim sem postal lastnik Honde XR600R. Zanima me če je kdo tukaj gor s Štajerskega konca (Mb in vzhodno smer Lenart) ki bil za kakšno skupno furo. Namreč kot solo mi je postalo že malo dolgočasno... V mislim pa imam kakšno ne preveč hard furo, saj sem začetnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
InaCky Objavljeno Julij 14, 2005 Deli Objavljeno Julij 14, 2005 no, pa da še jaz izkoristim to temo za svoje potrebe oz.želje: a je kaka motoristka na tem koncu ( MB-MS-CE), ki bi se mi kdaj pridružila pri kaki furi? med drugim me mika s.dalmacija(za prenočišče poskrbljeno-gratis). ker sem začetnica, je pa pogoj : 1. da 'šparaš z gibanjem tvojega zapestja ali 2. da si fejst potrpežljivo in tolerantno bitje no, saj 'pubecov se tudi ne branim, vendar pride v poštev samo, kdor spada v vsaj eno ali bolje obe zg.navedeni kategoriji. To bo pa težko, a ne? ;) pozdravček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Julij 14, 2005 Deli Objavljeno Julij 14, 2005 no, pa da še jaz izkoristim to temo za svoje potrebe oz.želje: a je kaka motoristka na tem koncu ( MB-MS-CE), ki bi se mi kdaj pridružila pri kaki furi? med drugim me mika s.dalmacija(za prenočišče poskrbljeno-gratis). ker sem začetnica, je pa pogoj : 1. da 'šparaš z gibanjem tvojega zapestja ali 2. da si fejst potrpežljivo in tolerantno bitje no, saj 'pubecov se tudi ne branim, vendar pride v poštev samo, kdor spada v vsaj eno ali bolje obe zg.navedeni kategoriji. To bo pa težko, a ne? ;) pozdravček ← Tole je :topic: ampak tudi punc, ki bi spadale v zgornji kategoriji je bolj malo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Julij 14, 2005 Deli Objavljeno Julij 14, 2005 Pozdravljeni! Torej pred kratkim sem postal lastnik Honde XR600R. Zanima me če je kdo tukaj gor s Štajerskega konca (Mb in vzhodno smer Lenart) ki bil za kakšno skupno furo. Namreč kot solo mi je postalo že malo dolgočasno... V mislim pa imam kakšno ne preveč hard furo, saj sem začetnik. ← Jaz sem ta teden doma. Predvidoma v ponedeljek ali torek dopoldan bi se lahko zmenili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
InaCky Objavljeno Julij 14, 2005 Deli Objavljeno Julij 14, 2005 ja, sorry, res je :topic: ... bo malo dela s pometanjem .) samo še dodam : verjetno je res takih punc bolj malo, ampak sem optimistka(se bo že našla tudi kaka začetnica) zdaj me pa res že ni več tukaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 hmm, mogoce bi pa obema pasal :) gibljivost zapestij pa mi je tudi omejena ne vem pa kasen nacin potrpljeziv :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
InaCky Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 Superca, torej ne bom prezahtevna in mi omejena gibljivost zapestja zadostuje :) Potrpežljivost bo rezerva, tako da se kar pusti presenetit ;) Če ga vreme ne bo biksalo, bom jutri ali pojutr. rogovilila okoli Radgone(popoldan) Če ne drugega, te(vas?) vabim na drink, pa kako rečemo... Torej...? Joj, tole je menda zopet :topic: Sicer se lahko pridruži kdorkoli-vsaj za kaki pir :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roadracer Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 no, pa da še jaz izkoristim to temo za svoje potrebe oz.želje: a je kaka motoristka na tem koncu ( MB-MS-CE), ki bi se mi kdaj pridružila pri kaki furi? med drugim me mika s.dalmacija(za prenočišče poskrbljeno-gratis). ker sem začetnica, je pa pogoj : 1. da 'šparaš z gibanjem tvojega zapestja ali 2. da si fejst potrpežljivo in tolerantno bitje no, saj 'pubecov se tudi ne branim, vendar pride v poštev samo, kdor spada v vsaj eno ali bolje obe zg.navedeni kategoriji. To bo pa težko, a ne? ;) pozdravček ← Lahko se zmenimo da gremo skupaj! Midva greva tud proti dalmaciji! Pa ne vozva hitr tko da se lohk komot skupi pelemo! Pa še bl bo luštn če je več motorjev! Tko da preko PM se oglas če si za! LP :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
InaCky Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 Poslala na PM :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 Pa ne vozva hitr ← a pa ti veš kaj pomen tvoj nick v prevodu? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 a pa ti veš kaj pomen tvoj nick v prevodu? :devil: ← saj on bi, pa najbrž motor ne dopušča tega :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 saj on bi, pa najbrž motor ne dopušča tega :( ← :D :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roadracer Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 a pa ti veš kaj pomen tvoj nick v prevodu? :devil: ← Moj nick izhaja iz vožnje v službo vsak dan! Takrat sem na motorju sam in je stvar malo bolj adrenalinska! Učasih paše mal bolj prtisnt sam drugač pa ni vse v hitrosti! Če pa greva z mojo drago na dopust z motorjem polno obtežena pa res ne voziva hitr! Si lohk mal ogledaš pokrajno in uživaš maksimalno! Sicer pa ne vem kaj se oglašata k mata oba endurce v avatarju... :fight2: LP :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 Sicer pa ne vem kaj se oglašata k mata oba endurce v avatarju... :fight2: LP :OK: ← na koga pa si to mislil ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 Sicer pa ne vem kaj se oglašata k mata oba endurce v avatarju... :fight2: LP :OK: ← :eek: morm pogledat č' je res Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogp1999 Objavljeno Junij 7, 2013 Deli Objavljeno Junij 7, 2013 Je kdo iz lenarta za kako cross vožnjo? Pa pogoj je da se policiji ne vstavima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Butnglavc Objavljeno Junij 8, 2013 Deli Objavljeno Junij 8, 2013 Napiši še svoje podatke lp A Marjanček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogp1999 Objavljeno Junij 8, 2013 Deli Objavljeno Junij 8, 2013 Kaj si zainteresiran za vožnjo ?? Al naj napišem podatke da me policija rukne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno Oktober 20, 2013 Deli Objavljeno Oktober 20, 2013 hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
919 Objavljeno Oktober 30, 2013 Deli Objavljeno Oktober 30, 2013 Iscem mojstra da je kje iz okolice celja, da ma krosovca pa da je za kako furo kdaj, se mi je ze mal dougcajt sam furat po rovtah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se