Funakoshi Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 Evo, tema, kjer se lahko razpištoljite, zakaj je vaše mesto/kraj/vas/fara/občina/rovte lepše/boljše/imenitnejše od ostalih. :ninja:
Pervy Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 ker jaz živim tu :devil: in ker je LAŠKO pivo najbolj mrzlo, pa še kar nekaj vredi ludi tu živi :OK: itak pa da mamo na prebivalca največ gostiln in motorjev :grim
Funakoshi Objavljeno Julij 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 U Lublan mamo pa hude bejbe. Mislm, kva. :D
Vale Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 U Lublan mamo pa hude bejbe. Mislm, kva. :D ← Štajerke so hujše :glare:
Unikat Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 Živim ob cesti na Rakitno ki jo sigurno vsi motoristi poznajo. :OK: Pa še Živa Vadnov živi v tej vasi. Sploh zakon. :D
kOdEbLuE Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 na jesenicah mamo pa najbl sfukano cesto k jo najbrž vsi motoristi poznajo :P
Thundercat Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 postojna je d'best, ker mamo poček blizu in je vedno kot bi bili v srebrenici 94'...... aja pa jamo mamo tud..... :)
Einherjar Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 ker jaz živim tu :devil: in ker je LAŠKO pivo najbolj mrzlo, pa še kar nekaj vredi ludi tu živi :OK: itak pa da mamo na prebivalca največ gostiln in motorjev :grim ← Caki, kle naj bi vsak svoje HVALIL ne pa slabe strani nasteval... ;) (unionstillrules press)
Nagaya Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 Štajerke so hujše :glare: ← definitvno najhujše :grim
Anubis Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 Hm...kamorkoli me postaviš, povsod odlično izgledam in povsod se hočejo dobre bejbe z mano družit... aja, drugače je pa Gorenjska kar ok, je precej dreves in grmičevja kamor se lahko skrijem, da imam malo miru. :D
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 Štajerke so hujše :glare: ← Štajerke so zakon .. korošice pa še bl ... :OK:
trco Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 definitvno najhujše :grim ← AMPAK ŠE ZMEROM SAMO ŠTAJERKE čist kul dokler ne spregovorijo
batzajla Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 u kran je prou zakon :yea2: drgač je pa zame ibr ales kras al pa primorska :blush:
Sanda7 Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 na rakeku se mamo full fajn pa še kros progo mamo"zaenkrat"
Angel_girl Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 Mariborski konec je lep. Mamo lepo Pohorje. Štajerke pa smo itak zakon :) :blush: Pa Dolenski je tut ok.
pohajač Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 mi imamo pa morje na katerega itak vsi hodite..se pravi je pri nas najlepše, pa še vozimo se lahko celo leto....skoraj
Pervy Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 mi imamo pa morje na katerega itak vsi hodite..se pravi je pri nas najlepše, pa še vozimo se lahko celo leto....skoraj ← a ti si s hrvaške? :hmm: :devil: :grim
Godfather Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 (popravljeno) Povsod je lepo najlepše pa doma Ne vem Divača se mi zdi tako kot da je vse na dosegu roke LJ-40 min, KP-20 min, Italija-10 min. In je tak bolj miren kraj. OBČINA DIVAČA Del pokrajine, ki je bogata s kulturno in naravno dediščino, so pobočja Vremščice s Senožeškim podoljem na eni strani in Brkini z Danskim podoljem na drugi strani, vmes je Vremska dolina z dolino Reke, ostalo pa predstavlja Kras, Divaško-Škocjanski Kras. Prav slednji predstavlja eno izmed najbolj zakraselih področij, kjer so tri od sedmih največjih jam na Krasu: Škocjanske jame, Divaška jama in Kačna jama. Škocjanske jame pa dajejo še poseben pečat nasi občini, saj so vpisane v seznam Svetovne dediščine UNESCO. Celotno območje občine pa je bogato z naravno dediščino in prepredeno s pešpotmi, kolesarskimi potmi ter lepimi razgledi v naravi. Pestra pa tudi kulturna dediščina z zanimivimi cerkvami, v katerih so freske s častitljivo starostjo, v okolici je več graščinskih kompleksov ter etnoloških in tehničnih spomenikov. O razvoju kraškega stavbarstva na tem področju pa priča Škrateljnova hiša, stara kraška kmečka hiša iz 17.stoletja. V prvem nadstropju pa je urejena stalna razstava posvečena prvi slovenski filmski igralki Iti Rini, ki se je tu rodila in dosegla velik sloves tudi v tujini. S to lepoto pokrajina vabi, čist in sočen kraškobrkinski zrak s svojo svežino pomirja in vliva moči v dušo, čar divje, skrivnostne reke, ki izginja v teminah podzemlja in se spet pojavlja med zelenjem, pa vznemirja, vzbuja hrepenenje in sili k dejavnemu življenju. Popravljeno Julij 19, 2005. Popravil Godfather
Thundercat Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 ok...vidim kam to pelje...še moj prispevek.... :) http://www.postojna.si/ Dejavnosti na osrednjem vadišču Slovenske vojske pri Postojni :D http://www.mors.si/pdf/sv_osrvad_postojna.pdf Opis dejavnosti - streljanje z avtomatsko puško, pištolo, puškomitraljezom, mitraljezom in ostrostrelno puško - streljanje z bombometi - streljanje z minometi 120 mm :xx: - streljanje iz oklepnih vozil - vaje z minskoeksplozivnimi sredstvi - taktično urjenje enot - uničevanje oporečnega streliva
Stric Burek Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 Živim v Ilirski Bistrici, oz. v Harijah 4km stran, vas mi je lepa in zakon, živim v hiši z vrtom kar mi je najbolj pomembno! Če bi se kdaj kam preselil bi šel še bolj na Primorsko tam kjer so Artviže in tiste vasi
bubamara Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 a ti si s hrvaške? :hmm: :devil: :grim ← dobr to on slovenščino obvlada :blink: :huh: eden redkih, če ne edini :OK:
king Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 Tko k vsak svoje hval, sem tut jaz najrajš v Radečah, tle mam prjatle, punco, hišo, ki"raste", v službo pa "migriram" 12 km ven.... Lepo mi je ker je majhen in miren kraj.....
Alla Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 Men je pa vseeno, kje sem doma. Nisem lokal patriot. Ker je vseeno kje si, če si obkrožen z ljudmi, ki jih imaš rad. Tko al tko mi je pa najlepše mal stran....izven civilizacije....sred kamnov in morja, ob mali beli cerkvici, ki jo čuva kraljica mora. Alla
pirrulz Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 Da ne bom preveč klofal po tipkah že navsezgodaj: ker jaz živim tu :devil: in ker je LAŠKO pivo najbolj mrzlo, pa še kar nekaj vredi ludi tu živi :OK: itak pa da mamo na prebivalca največ gostiln in motorjev :grim ← :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se