Perla Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Dragi Motosvetovci, :wub: ker nas bo veliko v soboto (08.04.06) na Moto-boomu v Celju, se dobimo ob 15. uri pri Motosvetovi stojnici. Dogajalo se ne bo nič posebnega - to je le sklic by Perla, ker se mnogi že dolgo nismo videli in pa da v ponedeljek ne bi tule brali, da smo bili vsi tam, srečali pa se nismo. Potem se razidemo kakor komu drago. :OK: Lp, Perla
šokac Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 :grim peskovnik. :naughty: :photo: :hmm: Lopatke, emperčke, grabljice, avtomobilčke, motorčke in sita, bo priskrbel Motosvet ali si to moramo prinesti s seboj? :whistle: .)
Ni3ous Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 :grim peskovnik. :naughty: :photo: A takle peskovnik?
Pervy Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 me kdo iz naših krajev vzame sabo če gre z avtom ker dvomim da bom šel z motorjem? :whistle:
Hanzi Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 :cry: lepo praznujte (saj vemo kaj smo praznovali pred 4leti) :OK: Mene na žalost ne bo, se pa vidimo v nedeljo pa v... .) . Upam da so štantje dost skupaj, sicer pa saj tista hala ni ne vem kako velika :naughty: Uživajte (so pač druge stvari v soboto in mi ne znese :(
Noise Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Še pomnite, tovariši.... 2002 .... 2004...
Motorist_ Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Končno bom dobil Motosvet nalepko ?! :naughty: No, upam. lp
bmwslo Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Jast pa majco. Mogoče jo slečem komu :whistle:
Motorist_ Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Jast pa majco. Mogoče jo slečem komu :whistle: ali še boljše, če jo slečeš kateri :K . . . Mi pa :eek: Se vidimo.
Zdrawc Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Se vidimo. :yes: v torek v soboto, ne bo šlo :grrr
Mačica Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 (saj vemo kaj smo praznovali pred 4leti) prvo obletnico
Pervy Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 kero leto sva se ga z symrujem tak napila???? :? to bi blo treba ponovit :grim zakaj me noben noče peljat? :hmm:
SiR Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 kero leto sva se ga z symrujem tak napila???? :? to bi blo treba ponovit :grim zakaj me noben noče peljat? :hmm: uh, to je pa že ancient history ... ko sma pol še Bajstrco osvojila po dolgem in počez :) :yea1:
Alla Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Jaz bom. No, ne ravno na Motoboomu, bom pa na Maksijevi delavnici. Prideš? :)
Noise Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 bo kdo tud v nedeljo tam? O:-) Sure... vsak dan...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se