HyperJack Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Evo da predstavim moj moped. Mašina original nič pedenano. Zunanji styling pa je izpuh od Yamahe Fazer. Hlajenje cilindra, nove slide gume. V prihodnjosti bo dobil še diske. Uporabljam ga za krajše "turice" po vasi. :P Komentarji nadvse zaželjeni. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 A ni škoda avspuha? :hmm: Lepa garažna vrata! :P In zato si mogo novo temo odpret? Ejejej! Zdej te pa bojo skurčali! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 in kaj je tukaj tako vrednega ogleda :blink: ta avspuh pa ti tak več vzame kot doda. nimaš nobenega haska od njega. "hlajenje cilindra" - bedarija za moje pojme :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndyG Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 kok ti pa leti??? drgac je pa itak totalna bedarija... res je skoda auspuha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 (popravljeno) :headbang: :headbang: :kva2: avspuf več vreden,kot celi frček!! pa hlajenje od compa??? :lol: čelada pa itak zakon ne? :kva1: LP :lol1: tudi na motosvetu se radi nasmejimo!!!!! :grim :yea1: ta tema je za zaklenit!! :evilgrin: Popravljeno April 25, 2007. Popravil Stuka1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 ! pa hlajenje od compa?? maš prav, hlajenje je zelo domiselno. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva 1: :lol1: :lol1: :lol1: :headbang: pravo hlajenje ja!! :blink: :BUA: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 prav tako aluminijasti "spojler" :blink: :eek: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 :lol1: :kva2: :kva2: :kva2: :naughty: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 s tem avspuhom ti dela slabše kot z originalnim si že kdaj slišau kako delajo 2T motorji????? kolko obratov ima ta ventilator po mojem premalo da bi res hladilo bedarija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
picpoki Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 joj no fant se je malo zabaval pa ga takoj napadete. pa tud mislim da izpuh ni mišljen da bo gor ostal .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slavcek Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 Zanimivo bi blo, da delajo original Akrapoviče za avtomatike. Ja pol pa bi bili carji, a? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 Motor ima iste pospeške kot z prejšnim izpuhom. Končna odvisna od vremena je pa okoli 60km/h. Če kdo ne verjame naj se oglasi pri meni, dam za probo. Ventilatorji uspešne delujejo. Sploh pa ne vem zakaj bi imeli premalo obratov. Pod sedežom imam 12V, tako da glede obratov no coment. glede na to da je izpuh za 4t mašino. Zadeva deluje ,sam nisem pričakoval da bodo pospeški in hitrost ostala nespremenjena :OK: Zaradi mene se lahko temo zbriše. Oz vas prosim. P.S. (pišem pod drugim nickom) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 samo nekaj bi vprašal. zakaj je potrebno met na nepredelanem avtomatiku dodatno "hlajenje". :blink: tako fejst se pa spet ne pregreva no. zame je to le nepotrebna navlaka :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 pohvalno :OK: ror itak ni akrapo :grrr hlajenje pa res domiselno :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 Motor ima iste pospeške kot z prejšnim izpuhom. Končna odvisna od vremena je pa okoli 60km/h. Če kdo ne verjame naj se oglasi pri meni, dam za probo. Ventilatorji uspešne delujejo. Sploh pa ne vem zakaj bi imeli premalo obratov. Pod sedežom imam 12V, tako da glede obratov no coment. glede na to da je izpuh za 4t mašino. Zadeva deluje ,sam nisem pričakoval da bodo pospeški in hitrost ostala nespremenjena :OK: Zaradi mene se lahko temo zbriše. Oz vas prosim. P.S. (pišem pod drugim nickom) LP Kdo ma zej totega frčija? Jakajamaha ili Fric? :hmm: Meni nič več nič jasno! Pa saj sploh ni važno, glavn da trga! :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 26, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 26, 2007 Jaz sem v šoli pisal bod Fricovim nickom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 ideja mi je huda Združena slovenska kvaliteta sam namest camel bi mogu met Gorenje manka ti hladilnik :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 Motor ima iste pospeške kot z prejšnim izpuhom. Končna odvisna od vremena je pa okoli 60km/h. Če kdo ne verjame naj se oglasi pri meni, dam za probo. Ventilatorji uspešne delujejo. Sploh pa ne vem zakaj bi imeli premalo obratov. Pod sedežom imam 12V, tako da glede obratov no coment. glede na to da je izpuh za 4t mašino. Zadeva deluje ,sam nisem pričakoval da bodo pospeški in hitrost ostala nespremenjena :OK: Zaradi mene se lahko temo zbriše. Oz vas prosim. P.S. (pišem pod drugim nickom) LP Pizda ti matrna iglič zakaj piss pr praksi pod mojim nickom hehe :D :D drgaci pa se mi zdi da ta motor mal vlece na eno stran zaradi te teže avspuha hehe :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 27, 2007 off topic "ja drugič se pa odjav"off topic.... Nič ga ne vleče na stran.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno April 28, 2007 Deli Objavljeno April 28, 2007 kako tele :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 WTF :eek: :headbang: :lol1: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 pa izpušna cev je z loncem povezana z GUMI ŠLAUFOM!!!!! :kva2: :kva2: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 fant raje si omisli zadnjo zavoro kot pa neko hlajenje pa whatewer :wacko: :wacko: :wacko: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 pomoje če ga maš si car :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se