Skoči na vsebino

Automatic A3 S

HyperJack

Priporočene objave

Evo da predstavim moj moped. Mašina original nič pedenano. Zunanji styling pa je izpuh od Yamahe Fazer. Hlajenje cilindra, nove slide gume. V prihodnjosti bo dobil še diske. Uporabljam ga za krajše "turice" po vasi. :P

Komentarji nadvse zaželjeni.

IPB Slika

IPB Slika

IPB Slika

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ni škoda avspuha? :hmm: Lepa garažna vrata! :P

In zato si mogo novo temo odpret? Ejejej! Zdej te pa bojo skurčali! :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

in kaj je tukaj tako vrednega ogleda :blink: ta avspuh pa ti tak več vzame kot doda. nimaš nobenega haska od njega. "hlajenje cilindra" - bedarija za moje pojme :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:headbang: :headbang: :kva2: avspuf več vreden,kot celi frček!! pa hlajenje od compa??? :lol: čelada pa itak zakon ne? :kva1: LP :lol1: tudi na motosvetu se radi nasmejimo!!!!! :grim :yea1: ta tema je za zaklenit!! :evilgrin:

Popravljeno . Popravil Stuka1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva 1: :lol1: :lol1: :lol1: :headbang: pravo hlajenje ja!! :blink: :BUA: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

s tem avspuhom ti dela slabše kot z originalnim si že kdaj slišau kako delajo 2T motorji?????

kolko obratov ima ta ventilator po mojem premalo da bi res hladilo

bedarija

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Motor ima iste pospeške kot z prejšnim izpuhom. Končna odvisna od vremena je pa okoli 60km/h. Če kdo ne verjame naj se oglasi pri meni, dam za probo. Ventilatorji uspešne delujejo. Sploh pa ne vem zakaj bi imeli premalo obratov. Pod sedežom imam 12V, tako da glede obratov no coment. glede na to da je izpuh za 4t mašino. Zadeva deluje ,sam nisem pričakoval da bodo pospeški in hitrost ostala nespremenjena :OK:

Zaradi mene se lahko temo zbriše. Oz vas prosim.

P.S. (pišem pod drugim nickom)

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

samo nekaj bi vprašal. zakaj je potrebno met na nepredelanem avtomatiku dodatno "hlajenje". :blink:

tako fejst se pa spet ne pregreva no. zame je to le nepotrebna navlaka :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pohvalno :OK: ror itak ni akrapo :grrr hlajenje pa res domiselno :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Motor ima iste pospeške kot z prejšnim izpuhom. Končna odvisna od vremena je pa okoli 60km/h. Če kdo ne verjame naj se oglasi pri meni, dam za probo. Ventilatorji uspešne delujejo. Sploh pa ne vem zakaj bi imeli premalo obratov. Pod sedežom imam 12V, tako da glede obratov no coment. glede na to da je izpuh za 4t mašino. Zadeva deluje ,sam nisem pričakoval da bodo pospeški in hitrost ostala nespremenjena :OK:

LP

Kdo ma zej totega frčija? Jakajamaha ili Fric? :hmm: Meni nič več nič jasno!

Pa saj sploh ni važno, glavn da trga! :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

LP

Pizda ti matrna iglič zakaj piss pr praksi pod mojim nickom hehe :D :D

drgaci pa se mi zdi da ta motor mal vlece na eno stran zaradi te teže avspuha hehe :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

off topic "ja drugič se pa odjav"off topic....

Nič ga ne vleče na stran....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa izpušna cev je z loncem povezana z GUMI ŠLAUFOM!!!!! :kva2: :kva2: :headbang: :headbang: :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!