salsa Objavljeno Februar 21, 2008 Opozori Objavljeno Februar 21, 2008 Takole pa zgleda Yamaha R6 s katerima bosta Pintar in Skubic letos v Daytoni in po vrnitvi v evropi preganjala sekunde.
salsa Objavljeno Februar 21, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 21, 2008 (popravljeno) Zaenkart smo še vsi doma, odrinemo v sredo 27.02. Poslali pa smo že oba motorja in vse stvari, ki jih ne moremo nesti s sabo na avion. V torek, 26.02. ob 11.00 uri imamo tiskovno konferenco na AMZS v predavalnici. Vabim vse motoriste in moto navdušence na predstavitev ekipe in načrtov v zvezi z dirko v Daytoni. Se vidimo!!! Popravljeno Februar 21, 2008. Popravil salsa
MX_Peter Objavljeno Februar 21, 2008 Opozori Objavljeno Februar 21, 2008 Takole pa zgleda Yamaha R6 s katerima bosta Pintar in Skubic letos v Daytoni in po vrnitvi v evropi preganjala sekunde. Uuuu lepa fotka s profi fotoaparatom in seveda še bolš motor :worship: PS: Se vidimo v torek ;)
minca Objavljeno Februar 25, 2008 Opozori Objavljeno Februar 25, 2008 imela bi 1 vprašanje glede Daytone pa to....a se bo dal spremljat kje po internetu rezultate...slike....mogoče celo tekmovanje? al pa kakšne filmčke? sm že raziskovala...pa nič koristnega ne najdem :hmm:
Gorgh Objavljeno Februar 25, 2008 Opozori Objavljeno Februar 25, 2008 t-2 TV ---> motors TV (kanal 62 po defaultu)
MX_Peter Objavljeno Februar 25, 2008 Opozori Objavljeno Februar 25, 2008 Da vas malo razveselim ;) Iščite program Wheels!!! ;) TVU Player
MX_Peter Objavljeno Februar 26, 2008 Opozori Objavljeno Februar 26, 2008 Par fotk iz današnje tiskovne konference ;)
minca Objavljeno Februar 26, 2008 Opozori Objavljeno Februar 26, 2008 (popravljeno) ni mi uspel iz šole pobegnt :headbang: :headbang: :closedeyes: Popravljeno Februar 26, 2008. Popravil minca
Schmid87 Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 Da vas malo razveselim ;) Iščite program Wheels!!! ;) TVU Player noče mi predvajat sploh tega kanala :glare:
MX_Peter Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 (popravljeno) noče mi predvajat sploh tega kanala :glare: Poskusi odpret ta link v Internet Explorerju, pa ko te vpraša nekaj o active x, ga naloži, oziroma če te bo vprašalo za TVU web player ga prav tako naloži. V Firefoxu, ga nekako noče odpret :headbang: Če pa še to ne bo šlo, si pa zloadaj TVU Player na računalnik in ga inštaliraj :) Lp, P Popravljeno Februar 27, 2008. Popravil MX_Peter
Noise Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 imela bi 1 vprašanje glede Daytone pa to....a se bo dal spremljat kje po internetu rezultate...slike....mogoče celo tekmovanje? al pa kakšne filmčke? sm že raziskovala...pa nič koristnega ne najdem :hmm: Tukaj bodo vsakodnevno poročila in fotke, kot tudi že lani in predlani...
Schmid87 Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 Poskusi odpret ta link v Internet Explorerju, pa ko te vpraša nekaj o active x, ga naloži, oziroma če te bo vprašalo za TVU web player ga prav tako naloži. V Firefoxu, ga nekako noče odpret :headbang: Če pa še to ne bo šlo, si pa zloadaj TVU Player na računalnik in ga inštaliraj :) Lp, P aha, hvala :) sm ga kr inštalirou :D trenutno so eni monstertrucks.. zanima me če je ta program pač tekoč program (al kuko nj prašam), al je tko da kadar zlowdaš ta program, gre oddaja od začetka? :) je kje kakšen spored za ta program? :D se oproščam za oftopik :rolleyes:
MX_Peter Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 Program je v Živo ;) live stream. So pa 6ur za nami, tak da če boš kje spored gledal :D (EST time)
salsa Objavljeno Februar 28, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Lep pozdarv iz Miamija, kjer bomo prevzeli motorje. So ze prispeli, jih trenutno carinijo, tako da bi jih naj jutri pevzeli. Ekipa je OK in lep pozdrav vsem v Slovenijo.
Roky Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Lep pozdarv iz Miamija, kjer bomo prevzeli motorje. So ze prispeli, jih trenutno carinijo, tako da bi jih naj jutri pevzeli. Ekipa je OK in lep pozdrav vsem v Slovenijo. Uf,Miami...Sigurno se mate fajn :) Želim vam veliko uspeha na dirkah :OK:
katja Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Pozdrav nazaj v Miami :004....bomo doma stiskal pesti, da bo tud letos vse :OK:
MX_Peter Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Oooo salsa :D Včeraj tukaj, danes na drugem koncu sveta :D, kaj še češ bolšga ;) Veliko veliko sreče vam želim in pa posledično dobre rezultate, bomo držal in navijal za vas preko TVU Playerja ;) Mislim, da bodo začel na Speed TV prenašat 8. marca od 19:30 pa do 22:30 Če sem se slučajno zmotil, me naj kdo popravi ;) PS: Dans sem vam že mal reklamce naredu v Ležnu s kapco, so vsi spraševal, kaj je to Inotherm,... ;) Prav pride za fotkat, ti ne sije sonce tolk :P ;)
misty Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Vso srečo ekipi in pilotom, da ponovijo ali celo izboljšajo lanskoletni uspeh :worship:
condor Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Vso srečo ekipi in pilotom, da ponovijo ali celo izboljšajo lanskoletni uspeh :worship: Enake želje tudi z moje strani :worship:
Jure007 Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Kaj je zdaj Inothermovci, se kaj dogaja u Daytoni? Kake novičke?
minca Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 (popravljeno) a kdo mogoče ve, kdaj bo po tistem programu wheels prenos :hmm: Popravljeno Marec 5, 2008. Popravil minca
Geiger Sturzflug Objavljeno Marec 6, 2008 Opozori Objavljeno Marec 6, 2008 live timing iz daytone http://206.168.146.115/lps/index.html (ama superbike)
MX_Peter Objavljeno Marec 6, 2008 Opozori Objavljeno Marec 6, 2008 a kdo mogoče ve, kdaj bo po tistem programu wheels prenos :hmm: 8. Marec Od 19:30 do 22:30 se mi zdi lp, Peter
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se