Bela81 Objavljeno Februar 13, 2009 Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 Sportni motorji,so najlepsi motorji,kar jih je motoristicni svet kdaj videl... Strinjam se,da je najbolje biti sam/a na teh letecih zverinah, vendar, nimajo vsi te srece in 'morajo' imeti s seboj 'prikolice'... Za olajsanje bolecin in rizika,da se na kaksnem semaforju ne 'pozabi' sopotnika/ce...je cena okrog 250.00 eu in je tudi HOMOLOGIRANO!!!! Najvecja pozitiva pa je ta,ce se sopotnik ne zna prepustiti voznji in na kaksnem ovinku 'pozabi' iti v ovinek z vami, se tukaj to ne more zgoditi,ker je zadeva narejena tako,da ima sopotnik obcutek,kot da sam vozi... Poglejte... http://www.vinxxgrip.ch/?view=2127 Cena je se malo visoka,vendar se mi zdi ideja kar lepa,bo malo za pocakat,kot za vsako stvar,ampak sem vam morda pomagala pri nakupu darila (Valentinovo,Bozic in roj.dan skupaj!!!) za svojo najdrazjo! Lepo sezono vsem!!! :winkiss: Bela81
Prevtzer Objavljeno Februar 13, 2009 Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 To je za sopotnico sigurno zlo dobr, sam še zmer-zadnji sedež ni preveč udoben :trance_33_sleep:
Bela81 Objavljeno Februar 13, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 To je za sopotnico sigurno zlo dobr, sam še zmer-zadnji sedež ni preveč udoben :trance_33_sleep: Menjaj ga z geliranim..je debelejsi za 0.5 cm,pa mehek je fulll...Itak,da ni za delat full km,vendar je dosti bolse...cena je odvisna od modela..za Kawasaki zzr 1200 je bila cena 90eu(lani)...ce ti kaj pomaga...
Lowrenc Objavljeno Februar 13, 2009 Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 Drugače to ni nič novega, ker so švicarji to patentirali že leta 2003... klik
YAMASAKI Objavljeno Februar 13, 2009 Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 Menjaj ga z geliranim..je debelejsi za 0.5 cm,pa mehek je fulll...Itak,da ni za delat full km,vendar je dosti bolse...cena je odvisna od modela. Bela, kam lahk pokličem tel?? lp
Bela81 Objavljeno Februar 13, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 Ju3 imam clana tuki,pa ti javim,ko mi pove vse podatke...Ti javim na PM! Ciao!
roadbuster Objavljeno Februar 13, 2009 Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 tole sem že enkrat vidu,po moje ni slaba ideja...sam cena res mal huda.. bella,ste dobili kakšne podrokavice? se že en čas odpravljam,da pridem pogledat...ker nazadnje jih še niste imeli...
nk84 Objavljeno Februar 15, 2009 Opozori Objavljeno Februar 15, 2009 Js sm pa gledu od ene firme (mogoče angleške, ne vem točno) iz karbona. Full bolš zgleda. Pa za tale vinxx grip tut ne vem kolk je dobr da sopotnica vso težo na tank prenaša, kr ne vem če je narejen tank za to da prenese še dodatne kg.
Cartman Objavljeno Junij 15, 2009 Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 Js sm pa gledu od ene firme (mogoče angleške, ne vem točno) iz karbona. Full bolš zgleda. Pa za tale vinxx grip tut ne vem kolk je dobr da sopotnica vso težo na tank prenaša, kr ne vem če je narejen tank za to da prenese še dodatne kg. ti si vidu tole. tud stane še bolše kot bolš zgleda 500€ vinxx je snemljiv, in če je švicarski, sumim, de je dobro zamišljena zadeva. najbrž lahko, ob menjavi motorja, zamenjaš samo pritrdilno ploščo na tanku. ker pa se mi še zmer zdi drag, me zanima, a je kdo v kaki štacuni videl kej takega, oziroma točno to.
xyznanixyz Objavljeno Junij 15, 2009 Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 ti si vidu tole. tud stane še bolše kot bolš zgleda 500€ vinxx je snemljiv, in če je švicarski, sumim, de je dobro zamišljena zadeva. najbrž lahko, ob menjavi motorja, zamenjaš samo pritrdilno ploščo na tanku. ker pa se mi še zmer zdi drag, me zanima, a je kdo v kaki štacuni videl kej takega, oziroma točno to. Pa nevem če si ti splača tole kupovat. Zih poznaš kje koga k ma CNC, narišeš lepo tak nosilc v kakšnem AutoCad-u, solidWorks, ... pa mu daš in ti lepo iz aluminija nardijo. Daš marbit še eloksirat. In si zmagu. No vsaj jest bi zih tko naredu. LP
MiCE Objavljeno Junij 15, 2009 Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 ti si vidu tole. tud stane še bolše kot bolš zgleda 500€ vinxx je snemljiv, in če je švicarski, sumim, de je dobro zamišljena zadeva. najbrž lahko, ob menjavi motorja, zamenjaš samo pritrdilno ploščo na tanku. ker pa se mi še zmer zdi drag, me zanima, a je kdo v kaki štacuni videl kej takega, oziroma točno to. lustna zadeva ... majhno, prirocno ... tud mene zanima, kje bi se dal kaj takega kupit ... ce zna pa kdo to zrisat u CADu pa toliko bolje
xyznanixyz Objavljeno Junij 15, 2009 Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 lustna zadeva ... majhno, prirocno ... tud mene zanima, kje bi se dal kaj takega kupit ... ce zna pa kdo to zrisat u CADu pa toliko bolje To narisat pa ja ni nevem kak problem. Če boš lepo prosu ( )ti tik tak nardim, sam mere mi na PM rukni pa bo.
domina Objavljeno Junij 15, 2009 Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 To narisat pa ja ni nevem kak problem. Če boš lepo prosu ( )ti tik tak nardim, sam mere mi na PM rukni pa bo. jst bi tud to imela!!!
Frips Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 A japajade še kaj....naj se nauči pelat ozad, al pa naj doma ostane :evilgrin:
Cartman Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 (popravljeno) Pa nevem če si ti splača tole kupovat. Zih poznaš kje koga k ma CNC, narišeš lepo tak nosilc v kakšnem AutoCad-u, solidWorks, ... pa mu daš in ti lepo iz aluminija nardijo. Daš marbit še eloksirat. In si zmagu. No vsaj jest bi zih tko naredu. LP za kolko €€ pa bi ti to naredu? @Frips: naša se zna pelat, ampak ker mam žogo pod jakno , težko doseže rezervar. . . Popravljeno Junij 16, 2009. Popravil Cartman
xyznanixyz Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 za kolko €€ pa bi ti to naredu? @Frips: naša se zna pelat, ampak ker mam žogo pod jakno , težko doseže rezervar. . . Sej nism reku da bom fizično naredu. Sam v CAD-u pa lahk model nardim, k sm glih mal bl iz tega foha.
brubi46 Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 (popravljeno) A japajade še kaj....naj se nauči pelat ozad, al pa naj doma ostane :evilgrin: @Frips: naša se zna pelat, ampak ker mam žogo pod jakno , težko doseže rezervar. . . jaja je res Popravljeno Junij 16, 2009. Popravil brubi46
MiCE Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 To narisat pa ja ni nevem kak problem. Če boš lepo prosu ( )ti tik tak nardim, sam mere mi na PM rukni pa bo. fino, se potrudim da zbrskam kje kaksne mere, ce ne pa "šublar" u roke pa gas
Cartman Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 takole zgleda to čudo. v paketu so prišli napačni vijaki, in zato en manjka. givijeve magnetne tank torbe ne moti. zna bit koristna zadeva. . .
bass Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 Nedvomno je zadeva blazno praktična, a jaz osebno nebi reskiral kastracije pri potencialni prometni nesreči zato, da se baba zadaj malo bolj udobno pelje...
MiCE Objavljeno Julij 14, 2009 Opozori Objavljeno Julij 14, 2009 (popravljeno) Nedvomno je zadeva blazno praktična, a jaz osebno nebi reskiral kastracije pri potencialni prometni nesreči zato, da se baba zadaj malo bolj udobno pelje... ... upam, da se ne vozis gol na motorju ali pač ... sej ce imas zascitno obleko nima kaj bit drgac pa res fina stvar, glih prav velika zgleda ... Popravljeno Julij 14, 2009. Popravil MiCE
MteByKer82 Objavljeno Januar 31, 2010 Opozori Objavljeno Januar 31, 2010 http://www.louis.de/_20ddd0291da2aaf55218e78985b829ae01/index.php?media=katpdf&topic=artnr_gr&artnr_gr=10019979
no_name Objavljeno Januar 31, 2010 Opozori Objavljeno Januar 31, 2010 No, če tole zmontiram na moj motor ima žena ene 10cm prekratke roke. Najbrž ga zato za moj motor ni v ponudbi... Tudi na slikah ni videti najbolj komot...
Zivnorc Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 (popravljeno) ...imam isti problem, kako mi žena težko doseže tank (pa ima precej dolge roke ..joške pa B ), pa smo ravno zadnjič udarili debato o tem, kako bi bilo fejst namontirati na boke ročaje...pa makar tiste gumaste od napihljivega čolna... ..no ja...ta ročaj na keslu...bolj se mi zdi kot odpiralo za pixno Laškega...al pa EVA sardin.. Verjamem pa, da se babnca lažje prime Popravljeno Februar 1, 2010. Popravil Zivnorc Matori Hanzo in xyznanixyz 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se