Vale Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Na pa jo mamo tudi "mi" Primorci :D ... zdej pa vsi na plano, da vas prištejem ...
gizmOkak Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Juhu, tudi mi smo aktivni :D Evo mene
Brrrm Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Na riti moje krave piše KP, pa na riti Gilerce tudi, pa na riti skuterčka tudi :lol: :lol: :lol: Pa v mojem potnem listu tudi B) :)
sax Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Na riti moje krave piše KP, pa na riti Gilerce tudi, pa na riti skuterčka tudi :lol: :lol: :lol: Pa v mojem potnem listu tudi B) :) Jaz bi vsem vikendašem vzel dol tablice KP. Samo da lahko hodite čez maloobmejne prehode v trst! :P
sax Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Predlagam, da se dobivamo pri J-ju. In to vsak dan, da bo tudi on spizdu iz naših krajev!!! :ph34r: :D
Vale Objavljeno Avgust 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Sax brez rasnih izpadov tle, ker tut tvoje korenine niso Istrske in ti bomo še državno nalepko SLO zamenjali B)
Vale Objavljeno Avgust 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Na riti moje krave piše KP, pa na riti Gilerce tudi, pa na riti skuterčka tudi :lol: :lol: :lol: Pa v mojem potnem listu tudi B) :) Brrrm podavljen ... ko se javijo vsi bomo nemudoma naredili srečanje, da se po bliže spoznamo :D
gizmOkak Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Predlagam, da se dobivamo pri J-ju. In to vsak dan, da bo tudi on spizdu iz naših krajev!!! :ph34r: :D Kje pa je to? :blink: :ph34r: Za vikendaše pa ni blema dol KP pobrat, jim dam jst GO gor :D :D
gizmOkak Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 MI, mislim kot primorci ;) Sm pa blizu gorice, a to ne šteje :(
Vale Objavljeno Avgust 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Seveda šteje, sam zanimalo me je iz kje si :D
Mitja Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Ob vikendih tud mene štej k vam, ker turce po Krasu in severni primorski so men taboljš.
gizmOkak Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Vale, je tvoj slučajno Diversion SREBRN??? In si bla v nedeljo kej po hrvaškem, trenutno pa si ostrižena na kratko in rdečkartih barv??? K sm se z avtom rdeč 106 z nalepko jadrilice <_< vračou s hrvaške-Poreča :) sm vidu eno ritko v miss sixti kavbojkah, sam mi je prehitro ušla, z vidika, pole pa se je nekje na parkirnem ustavla (takratpasmviduvsebinopodčeladopress) :D :D
gizmOkak Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Vale, je tvoj slučajno Diversion SREBRN??? vrstni, kakšen, :blink:... joj, red
Thundercat Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Definirajte kje oz. kaj zavzema primorska pokrajina...a smo Postojnčani všteti tle not :) :rolleyes:
BRANE Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Na riti moje krave piše KP, pa na riti Gilerce tudi, pa na riti skuterčka tudi :lol: :lol: :lol: Pa v mojem potnem listu tudi B) :) Jaz bi vsem vikendašem vzel dol tablice KP. Samo da lahko hodite čez maloobmejne prehode v trst! :P tle bi rabla liga za boj proti turizmu, ne neka jajca od primorske sekcije..
BRANE Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Na pa jo mamo tudi "mi" Primorci :D ... zdej pa vsi na plano, da vas prištejem ... jao, jao, kdo šteje primorce..
Vale Objavljeno Avgust 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Vale, je tvoj slučajno Diversion SREBRN??? In si bla v nedeljo kej po hrvaškem, trenutno pa si ostrižena na kratko in rdečkartih barv??? K sm se z avtom rdeč 106 z nalepko jadrilice <_< vračou s hrvaške-Poreča :) sm vidu eno ritko v miss sixti kavbojkah, sam mi je prehitro ušla, z vidika, pole pa se je nekje na parkirnem ustavla (takratpasmviduvsebinopodčeladopress) :D :D Moj je Diverson srebrn, sam nimam kratkih las ampak dolge in čez vikend sem harala po Brežicah in okolici :D
Vale Objavljeno Avgust 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Na pa jo mamo tudi "mi" Primorci :D ... zdej pa vsi na plano, da vas prištejem ... jao, jao, kdo šteje primorce.. Ti mej tam svojo Ligo boja proti turizmu, mi bomo pa tle "Primorci" ... :P ... in se bomo meli fajn :P
MOTOVILC Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Ma, :( kaj bistrčane , vzameste tudi zraven ? :huh:
Vale Objavljeno Avgust 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Ma, :( kaj bistrčane , vzameste tudi zraven ? :huh: Ma vse vas vzamemo :P ... Brane in Sax bosta sicer dobila živčni zlom, ampak nič hudega, bomo jih prestavli pod Idrijsko motosekcijo :P :D
Brrrm Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Dobro to. :) Sekcija primorska očitno ustanovljena. :) :) B) Sedaj pa manjkata le še zbirno mesto & zbirni čas. :)
Vale Objavljeno Avgust 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 (popravljeno) Sporočim drug teden ... bo pa ziher KP Aja pa še to ... kdo od vas pa gre v Tolmin ta vikend ... Popravljeno Avgust 19, 2003. Popravil Vale
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se