Diablo Objavljeno Oktober 5, 2001 Deli Objavljeno Oktober 5, 2001 Zanima me če je že kdo sprobal čelado UVEX WING RS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Oktober 6, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2001 Pravkar prišel iz razprodaje motoristične opreme v motorrad klinik čelade 30%-35% ceneje nekateri kombinezoni tudi do 40% ceneje rokavice 35%-40% ceneje Nbavil sem UVEX WING RS čelado prejšna cena 4600 ATS končna cena čelade je bila 2600 ATS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 quote: A ma kdo kakrsnekoli izkusnje z Uvex celadami? "wing rs factory pilot". Model po katerem sprasujes vozi Diablo in ti bo on lahko vec povedal. Jaz pa uporabljam VX7 in sem z njo kar zadovoljen. Razen tega da je glasna je vse ok. Sem jo prejsnjo soboto testiral se po dezju in nimam nobenih pripomb.Tudi zracenje deluje korektno. Vizir je obdelan antifog in proti praskam.Sicer pa pridi na FS pa prinesi katalog zraven pa bomo rekli kaksno! Eintopf schmeckt immer!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Julij 5, 2002 Deli Objavljeno Julij 5, 2002 Jest sm si omislu Uvex flip-up in morm rečt da sm kr zadovoljen - rosi se ne pod nobenim pogojem, edino kar me moti, je to, da nima prtivetrne zaščite na bradi. Cena - okrog 60 000. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndY1 Objavljeno September 25, 2002 Deli Objavljeno September 25, 2002 Kaj pa pravite na tole čelado? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
race Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 Jst sem imel Uvex BOSS 3000 in je bla ful vredu čelada.-predvsem zato, ker mi je pred 20 dnevi rešila življenje.škoda da še na nogi nisem imel ene, da bi mi ostala cela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 V zadnjih dveh tednih imel končno možnost preizkusiti svojo novo UVEX V1. Kaj naj rečem? Zasluženo zmagovalka ADACa in Motorrada: Tesni in prilega se odlično, _zelo_ malo hrupa v notranjosti, rošenja nič, najbolj pa navdušuje vidljivost. Vizir je iz hi-tech plastike - makrolona, ki se sicer uporablja tudi za izdelavo CDjev. Lahko le priporočam. V primerjavi z Nolan N100: ko sem se prvič peljal z V1 se mi je zdelo kot da sem izgubil občutek za hitrost: tudi pri visokih hitrostih je pod čelado vse tiho, nič bobnjenja od vetra ob ušesih, tudi brez podkape. Zelo udobno. Tudi vidljivost neprimerno boljša, še posebej ob nizkem soncu ter na zelo gladkem (bleščečem) asfaltu. Vizir je leichgetönt; V mraku ne moti pretirano, ponoči pa še nisem preizkusil: verjetno izgubiš nekaj detaljlov. Ne vem pa ali čelado prodajajo v Slo. Jaz sem jo kupil v Nemčiji. Na zastopnikovih web straneh je ne najdem. Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 Ne vem pa ali čelado prodajajo v Slo. Jaz sem jo kupil v Nemčiji. Na zastopnikovih web straneh je ne najdem. Celada Uvex V1 je na zalogi pri uvozniku (Claas). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 Celada Uvex V1 je na zalogi pri uvozniku (Claas). Na njihovih web straneh (www.claas.si) je ni niti pod čeladami niti v cenikih. Veš morda ceno? Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 Cena je prblizn 70 jurjev (grem pa jutr tja, pa ti bom lohk tapravo ceno sporocu). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Marec 12, 2004 Deli Objavljeno Marec 12, 2004 :hmm: Kakšne so kaj vaše izkušnje z SUOMY čeladami. Jutri grem na Moto boom in imam namen kupit čelado. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 13, 2004 Deli Objavljeno Marec 13, 2004 ŽELADE :? a je to kaj za v usta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SlickTomy Objavljeno Marec 13, 2004 Deli Objavljeno Marec 13, 2004 Po moje je boljše, če kupiš Nolan N 101. Je boljše aerodinamično oblikovana, odpreš jo lahko z eno roko, ma zaklep vizirja. Po moje je špica ,cena pa tudi tam okrog 55 k SIT. Suomi sem pa tudi gledal ampak mi dizajn sploh ni všeč, pa tista ko se da spredi odpret moraš uporabit obe roki-pa neke gumbe ima za pritiskat-pa pribl. ista cena. To je samo moje mnenje. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Marec 13, 2004 Deli Objavljeno Marec 13, 2004 Majhna, je niti slučajno nisme mogel gor dati, po moje je n-101 temeljito boljši nakup. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 13, 2004 Deli Objavljeno Marec 13, 2004 Kje pa je kdorkoli omenil, da se odloča za flip up čelado :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Marec 13, 2004 Deli Objavljeno Marec 13, 2004 Suomy čelade so nasploh majhne in ozke, sam tista pa še posebej, sam tko, če maš primerno velik čeber, pa ne morejo biti slabe, če jih še Max nuca. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Marec 13, 2004 Deli Objavljeno Marec 13, 2004 Mene v glavnem zanima, če ne Šumi pri malo večji hitrosti seveda. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 13, 2004 Deli Objavljeno Marec 13, 2004 Za Suomy lahko rečem samo :OK: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Tisto, kar imam jaz, se mi zdi nekaj povprečnega. Na pisker se prilega. Šumi pa tudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Suomy čelade so nasploh majhne in ozke, sam tista pa še posebej, sam tko, če maš primerno velik čeber, pa ne morejo biti slabe, če jih še Max nuca. lp Rudi BAJE da so serijske celade pri vseh znamkah cisto nekaj drugega kot tiste ki jih nosijo tekmovalci.... BAJE da je Arai izjema pri kateri se celade tekmovalcev ne razlikujejo prav dosti od tistih ki jih je moc kupiti v trgovinah.... [Guess what protects my head? :OK: ] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Najprej in najbolj tista kila sive gmote v piskru, šele potem Arai. Za čelado lahko daš 1,000.000 tolarjev, pa ti ne bo dosti pomagalo, če imaš pod čelado za 100 g kurjih možganov. ;) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 BAJE da so serijske celade pri vseh znamkah cisto nekaj drugega kot tiste ki jih nosijo tekmovalci.... BAJE da je Arai izjema pri kateri se celade tekmovalcev ne razlikujejo prav dosti od tistih ki jih je moc kupiti v trgovinah.... [Guess what protects my head? :OK: ] BAJE, da če vržeš volneno kapo in čelado iz 11 štuka stoplnice, volnena kapa ostane nepoškodovana, čelada pa je čist uničena, tako da BAJE je potem bolj varno met na motorju volneno kapo :hmm: Tajči91 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 BAJE, da če vržeš volneno kapo in čelado iz 11 štuka stoplnice, volnena kapa ostane nepoškodovana, čelada pa je čist uničena, tako da BAJE je potem bolj varno met na motorju volneno kapo :hmm: Nič BAJE, to je neizpodbitno dejstvo! :lol1: Aja, pa velja tudi za 7., 9. in 12. nadstropje! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 se posipam s pepelom..... a kdo kupi skoraj novo celado? cena po dogovoru, lahko tudi menjam za volneno kapo ali debelejsi smucarski trak :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Najprej in najbolj tista kila sive gmote v piskru, šele potem Arai. Za čelado lahko daš 1,000.000 tolarjev, pa ti ne bo dosti pomagalo, če imaš pod čelado za 100 g kurjih možganov. ;) :P eno je preventiva, drugo pa kuretiva....prve se ni na trgu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se