cirkusdirektor Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 A KDO VE A BO ?????? LP
Noise Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 MOTOSVETOV ZAKLJUČEK SEZONE = fura v Goriška brda definitivno bo. Lani se nas je peljalo gotovo več kot 100... Če bo pa morda ravno takrat tudi zbor, pa ?
klimbra Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 MOTOSVETOV ZAKLJUČEK SEZONE = fura v Goriška brda definitivno bo. Lani se nas je peljalo gotovo več kot 100... Če bo pa morda ravno takrat tudi zbor, pa ? Datum!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ???????????????? Da si rezerviramo termin Da oddamo otroke,pavijane,domače živali, rože...... Da se teden dni prej postimo in naredimo dovolj prostora v trebuščkih.... Da..... . . . . . . Pa še 1000 drugih vzrokov Čakamo :OK: :OK: :OK: :OK:
MOTOVILC Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 MOTOSVETOV ZAKLJUČEK SEZONE :kva2: :kva2: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA:
lina Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 Zakaj pa en ne pokliče in vpraša????
vrho1679 Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 Zakaj pa en ne pokliče in vpraša???? Dej ti, nam se ne lljubi :P .
Shargo Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 Zakaj pa en ne pokliče in vpraša???? ...pa ne pozabit tle not vpisat pol :D
mk-r Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 Kaki mesec nazaj smo meli debato, pa ni n obeden vedel kako bo zadeva res speljana?!?!? Bom jaz poklical, pa da vidmo kaj je na stvari... :rolleyes:
Shargo Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 Bom jaz poklical, pa da vidmo kaj je na stvari... :rolleyes: No, vidis mk-r, ti si dec, ne pa lina .)
balki Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 Kaki mesec nazaj smo meli debato, pa ni n obeden vedel kako bo zadeva res speljana?!?!? Bom jaz poklical, pa da vidmo kaj je na stvari... :rolleyes: Bravo mk-r :notworthy:
Rude Boy Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 številka trenutno ni dosegljiva ??!! :ph34r:
mk-r Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 številka trenutno ni dosegljiva ??!! :ph34r: Ja... Jih bomo že izbrskali ven... Če ne prej, jih bom dobil pod večer, ker jih večina dela v italiji pa ne dvigajo telefonov... :P
MAČKON Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 Kolikor sem jaz seznanjen,zbor v Brdih bo,ampak samo za povabljene.
Shargo Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 ...,zbor v Brdih bo,ampak samo za povabljene. To mi deli :D ...spet nau treba it .)
gizmOkak Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 Kolikor sem jaz seznanjen,zbor v Brdih bo,ampak samo za povabljene. das ist rihtig :grim samo za povabljene VIP varianta Pa napišem še sm... k uno temo so zaklenili :doze: Po pogovoru z enim od njihovih članov (mal majn ku mesec dni nazaj) je blo rečeno d zbora za "normalne" motoriste NE bo. Drugo leto pa za sigurno...baje :unsure:
vulcan Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 :angry: pol ga pa kr nej imajo. :angry:
MAČKON Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 To je sicer nepreverjena informacija zato me prosim ne držite za besedo.Ampak bo kar precej verodostojna.
MARJA Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 das ist rihtig :grim samo za povabljene VIP varianta Pa napišem še sm... k uno temo so zaklenili :doze: Po pogovoru z enim od njihovih članov (mal majn ku mesec dni nazaj) je blo rečeno d zbora za "normalne" motoriste NE bo. Drugo leto pa za sigurno...baje :unsure: Torej varijanta za nenormalne motoriste. Še dobr, da sem normalen.
Thundercat Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 sej lahko pa da nas bodo povabli.....na zbore se vedno vabi z reklamo...morebiti le-ta še sledi.....
Sanda7 Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 majn ku mesec dni nazaj) je blo rečeno d zbora za "normalne" motoriste NE bo. Drugo leto pa za sigurno...baje :unsure: gdo pa je reku da smo mi normalni :hmm:
HHV Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 Kolikor me moj plesnivi spomin ne vara, lani tudi ni bilo zbora. Pa smo se kljub temu imeli zelo lepo in smo se lahko pohvalili z urejeno in varno a obenem zelo prijetno skupinsko vožnjo. Predlagam in navijam, da se ponovi lanska varianta, ki zaradi mene lahko postane tudi tradicionalna. Torej, Motosvetov izlet v Brda, kot zaključek množične motoristične sezone. Tisti, ki nas mraz ne gane tako zelo, se vam bomo z veseljem pridružili in pobirali tiste, ki bodo trdo zmrznjeni čakali ob cesti naslonjeni na drevesa. Je pa zadeva seveda v domeni motosvet motoratorjev. P.S.: Lahko so pa cilji zaradi mene vsako leto drugačni. Samo da bo luštno!
Shargo Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 ...Lahko so pa cilji zaradi mene vsako leto drugačni. Samo da bo luštno! ...ja, ce je pa lustno, je pa itak zmeraj fajn :lol1:
Thundercat Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 P.S.: Lahko so pa cilji zaradi mene vsako leto drugačni. Samo da bo luštno! se popolnoma strinjam...da se peljemo kam... :OK: :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se