Zok Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 :wub: :wub: :wub: :devil: :lol1:
Alla Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Iiiiiiiiiii :wub: , jaz glasujem za Zokija!!!! :wub: :wub: Alla :wub:
hotschko Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 :wub: :wub: :wub: :devil: :lol1: malo preveč anemičen zgleda tale pubec ... :o :P
Shargo Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 (popravljeno) Pa da nebi spet kdo kej komentiral, al pa bil pretirano duhovit :naughty: Popravljeno September 7, 2004. Popravil Shargo
Manu Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Yest glasujem za soddplaha. Ker ima dobro torbico za okrog pasu in ker nosi klobuk. :OK:
gizmOkak Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 (popravljeno) js pa skrbim za varnost in se tudi na kolesu vozim varno, v popolni opremi, celo obuvali O:-) P.S. to je blo tik preden je blo srečanje asvalta in mojga nosa :lol1: :lol1: Popravljeno September 7, 2004. Popravil gizmOkak
Thundercat Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 uf gizmo kakšne mišice..... :wub: :wub: :naughty: zame si ti mister motosveta.... :)
Burnout Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 uf gizmo kakšne mišice..... :wub: :wub: :naughty: zame si ti mister motosveta.... :) Se pridružujem glasovanju in glasujem za: GizmOkak-a :notworthy: mišjići :notworthy:
Manu Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Spet sem prehitro neki napisala...... očitno..... :blink: Žan...ej...... :notworthy: :notworthy: :notworthy: Mmmmmmmmmmmm.... išice...... :kva2: :kva2: :kva2:
bubamara Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 :blink: matr ste čudni :doze: tuki lahko samo ženske glasujemo... :wub: THC in BO...ven iz naše teme... :fight2: pies: še čakam na prijave... O:-) :devil:
Kaiser Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 OMG kak lep telešček, pa kukur je že rekla Manu :wub: :004, mmmmmmiiiišiiiiceeeeeeeee.... :004
Zok Objavljeno September 8, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2004 Manuelchek, na tvojo zeljo (ok, ukaz - strah je gospodar :grim ) sm mal pospucal temo, zaj si mi pa dolzna enga fruteka. B)
Sanda7 Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 da tale naš žanko skriva pod dainese jakno take mišiče pa si nebi mislila. po moje je tole sam glava njegova, telesce si je pa mal sposodu :hmm:
gizmOkak Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 (popravljeno) da tale naš žanko skriva pod dainese jakno take mišiče pa si nebi mislila. po moje je tole sam glava njegova, telesce si je pa mal sposodu :hmm: :lol1: ta je poštena.......so me pogruntali pa še sosedovo bjato sm zmontiru zravn d bo ja zgledalo res :P P.S. Bi pa rad znal delat tako hude montaže. Me kdo nauči O:-) :P Popravljeno September 8, 2004. Popravil gizmOkak
SiR Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 a je že kdo Decafa omenu? Škoda, ka ga ne poznate... ;) PS: jaz ne bom tekmoval... letos :D
Burnout Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 a je že kdo Decafa omenu? Ja pa res ga bi blo treba omenit, sam škoda k nimamo nobene njegove slikce. :) Nekateri ga vseeno poznamo :) Sam škoda k ga ni več kaj na motosvetu (vemzaradikaterihrazlogovgani press) LP Burnout
viggen Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 (popravljeno) Zivjo! Popravljeno September 10, 2004. Popravil viggen
viggen Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 (popravljeno) HM, torej, evo me. :naughty: Zgoraj me vidite, giznokak odpade, samo poglejte mene. Seveda pričakujem zmago. :notworthy: Popravljeno September 10, 2004. Popravil viggen
Thundercat Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 a je že kdo Decafa omenu? Škoda, ka ga ne poznate... ;) o poznamo, poznamo.....da bi tisto slikco dal gor ko nam jo je na ridah po telefonu kazal......topless :naughty: vse prisotne ženske so kr :wub: (mojatud)
gizmOkak Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 js mam njegovo slikco :xx: slučajno, d nebo kašnih čudnih pomislekov :lol1: sam ne bom dal gor d nebo kej zameru. Žal ni topless :kva2:
viggen Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 Kaj jst nism dobr???? :kva2:
Thundercat Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 Kaj jst nism dobr???? :kva2: ti si že pre-dober.... :D
gizmOkak Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 brez konkurence...d nebi slučajno še tvoj moped sm prlimu k pole lahko gremo sam še u meglo ostali :devil: :ph34r:
Nata Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 ej fantje - če se ne boste malo bolj potrudli okrog teh prijav ... :fight2: :angry: sam neko prazno nakladanje ... :angry: ... dovolj slame majo na prekmurskem ... :angry: ... tuki rabimo neki čvrstega ... močnega ... mišičastega ... skratka ... ta pravega motosvet mistra ... :D ... zato pogumno naprej s prijavami in nehite v prazno nabijat ... :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se