Fabo Objavljeno September 23, 2004 Opozori Objavljeno September 23, 2004 Sem odpru eno temo se za nas konc ker opazam da so vse razen te. :OK:
Burnout Objavljeno September 23, 2004 Opozori Objavljeno September 23, 2004 Ja to pa res da je ni, sam nas je bl malo Notranjcev na motosvetu ... al se pa sam men zdi :) Ja no vem da so Notranjci Sanda7, ton, Burnout (jst :P), še ena iz Starega trga (žal se ne spomnim imena), ok pa Demolitionman To bi blo to. Kulkr jst vem. Sej me pa popravte! Drugače pa jst ustvarjam spise :lol1: v Primorski sekciji Lp Burnout
Fabo Objavljeno September 23, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2004 (popravljeno) S kje pa ste notranjci mogoce iz blizine Vrhnike. :D Popravljeno September 23, 2004. Popravil Demolitionman
Sanda7 Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 ta tema se po moje ne bo obnesla,res da se štejem skor bolj notranjko kot primorko že zaradi hribske govorice,no skratka ostala bom v primorski sekciji čeprav sem doma ravno na meji se pravi Rakek razlog za to je preprost,ker je fajn klapa in se dob razumemo in upam da bomo večkrat ponovili to kar se je zgodilo 18ga tega mesca.drgač pa so še MS notranjci iz okolice cerknice:vesna,burgy,mcdx in še to kar je naštel brnaut iz babnga pulja. po moje ne bo nič narobe če se pridružiš naši primorski sekciji,ki je v bistvu iz vseh vetrov,za začetek pa si lahko mal pregledaš zadevo v prim sek in se odločiš,če ti odgovarja velikokrat se dobivamo na ridah zdej ko se bliža sezone se bomo pa še kej dogovorili za kakšno srečanje v gostilni ali kjerkoli vabljen
Shargo Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Sem odpru eno temo se za nas konc ker opazam da so vse razen te. :OK: Posavske se ni :D
Shargo Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 ... se štejem skor bolj notranjko kot primorko že zaradi hribske govorice,no skratka ostala bom v primorski sekciji... Sej nase tahude-IN punce se tud ze kr bolj po purgersko-hrvasko v okolici Brezic pogovarjajo B) sploh nocjo bit vec slovenke :devil:
Burnout Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 ta tema se po moje ne bo obnesla,res da se štejem skor bolj notranjko kot primorko že zaradi hribske govorice,no skratka ostala bom v primorski sekciji čeprav sem doma ravno na meji se pravi Rakek razlog za to je preprost,ker je fajn klapa in se dob razumemo in upam da bomo večkrat ponovili to kar se je zgodilo 18ga tega mesca.drgač pa so še MS notranjci iz okolice cerknice:vesna,burgy,mcdx in še to kar je naštel brnaut iz babnga pulja. po moje ne bo nič narobe če se pridružiš naši primorski sekciji,ki je v bistvu iz vseh vetrov,za začetek pa si lahko mal pregledaš zadevo v prim sek in se odločiš,če ti odgovarja velikokrat se dobivamo na ridah zdej ko se bliža sezone se bomo pa še kej dogovorili za kakšno srečanje v gostilni ali kjerkoli vabljen Se podpišem pod to tut jst! Razn pod tisto ko je omenjen 18-ti se ne morem :cry: LP Burnout
Thundercat Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 drgač pa so še MS notranjci iz okolice cerknice:vesna,burgy,mcdx in še to kar je naštel brnaut iz babnga pulja. da nisi koga pozabla, a?...... :hmm: <_<
ton Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 čeprav sem doma ravno na meji se pravi Rakek Sanda, Rakek pa na meji?? :lol1: Se mi zdi, da je Bourout doma na meji. :devil: :naughty:
neva Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 da nisi koga pozabla, a?...... Pa še koga??? :P
Burnout Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 ... je Bourout doma na meji. :devil: :naughty: Burnout pa res! :) :P O:-) B) Lp Burnout
Sanda7 Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 da nisi koga pozabla, a?...... :hmm: <_< sorry no da sem pozabla tvojo drago sem jo že kr pod postojno štela k se skoz neki o ohceti menta :P ja pa nevo sem tud pozabla,k jo že miljon dni nisem zasledila tuki,verjetno še vedno tipka v nočno jutranjih uran .) res pa je da je naš brnaut doma na meji,sicer mal drgač k joško joras verjetno :naughty:
Burnout Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 ... res pa je da je naš brnaut doma na meji,sicer mal drgač k joško joras verjetno :naughty: Pridi pa boš vidla! :lol1: :P :D B) O:-)
neva Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 ja pa nevo sem tud pozabla :lol1: Hja, veš Sanda, Neva se je zelo poboljšala in tipka zelo zelo malo, v dnevnih, še manj pa v nočnih urah. hihi No, lepo se imej še dalje.
neva Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 :zzz: Notranjci so čisto zaspali očitno, oziroma so se drugam katagorizirali.
SHARKi Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 :zzz: Notranjci so čisto zaspali očitno, oziroma so se drugam katagorizirali. ← Neva če je kdo zaspan potem si to ti, jest bi že kej napisal pa sploh ne upam k boš ziher rekla kaj se silm med notranjce :naughty:
neva Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Zloba zlobasta hihi. :naughty: Neva če je kdo zaspan potem si to ti, jest bi že kej napisal pa sploh ne upam k boš ziher rekla kaj se silm med notranjce :naughty: ←
SHARKi Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Neva če je kdo zaspan potem si to ti, jest bi že kej napisal pa sploh ne upam k boš ziher rekla kaj se silm med notranjce :naughty: ← no evo sej sm vedu, veš kaj kregat se pa ne mislm :lol1: :lol1: :lol1:
neva Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Tole je pa malo pod pasom, hehe. še dobro, da jih nimam :lol1: no evo sej sm vedu, veš kaj kregat se pa ne mislm :lol1: :lol1: :lol1: ←
Fabo Objavljeno Oktober 9, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 :zzz: ......... .) Ne ne nismo ma kaj ces pisat ko pa ni nobenga pravga notranjca razen mene pa mogoce kake izjeme. :OK:
neva Objavljeno Oktober 11, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2004 :zzz: ......... .) Ne ne nismo ma kaj ces pisat ko pa ni nobenga pravga notranjca razen mene pa mogoce kake izjeme. :OK: ← Ja, ampak res, kar si še ti :OK: , potem pa daleč nič.... potem pa le še meglica za tabo. :grim Lp Neva
neva Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 Nevenka, bla, bla, bla ← :SS Ti že veš Toni.
Gregc Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 (popravljeno) Hja škoda da je notranjcev tok malo, moja mama je z notranjske, tko da se lahko štejem da sm z Notranjske motosvet sekcije, in hkrati Ljubljanske ker živim v ljubljani :D ... ... no se bo še kdo opogumil??? Popravljeno Marec 10, 2006. Popravil GregorT
TinaRR Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 S kje pa ste notranjci mogoce iz blizine Vrhnike. :D :grim :grim :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se