Skoči na vsebino

Malaguti f-15 firefox...

ReNcHeK

Priporočene objave

am...mene zanima če ima malaguti firefox tudi neke vrste blackbox za preprečevanje obratov...ustavi se mi sicer pri 10000 obratih, hočem pa priti do minimalno 12000. Če kdo ve mi naj prosim pove kako se odklopi oz. kaj naj naredim da bom dosegel večje obrate...!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

am...mene zanima če ima malaguti firefox tudi neke vrste blackbox za preprečevanje obratov...ustavi se mi sicer pri 10000 obratih, hočem pa priti do minimalno 12000. Če kdo ve mi naj prosim pove kako se odklopi oz. kaj naj naredim da bom dosegel večje obrate...!!!

Jaz sem se tud ze to spraseval.Imam MHRja pa se premalo suce sem dal selettro pa se vedno premalo nevem kaj naj nardim pa bi se zasukal na 22-23.000

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem se tud ze to spraseval.Imam MHRja pa se premalo suce sem dal selettro pa se vedno premalo nevem kaj naj nardim pa bi se zasukal na 22-23.000

:lol1:  :lol1:  :lol1:  :lol1:

_Roba_ tunning cilindra pa 28mm uplinjač, pa bo mogoče :D

ReNcHeK kaj pa te mas ti predelano, da bi rad take obrate imel? :D :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja v bistvu mam stock celinder, kanali malo nabrušeni, zx in polini uplinjač 19mm 136 diza...samo ker vem da ima blokade pa ne vem kje je pa kako se odklopi, ker sem že videl stock malagutija prit do 12000 obratov!!! :D

Popravljeno . Popravil ReNcHeK
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja v bistvu mam stock celinder, kanali malo nabrušeni, zx in polini uplinjač 19mm 136 diza...samo ker vem da ima blokade pa ne vem kje je pa kako se odklopi, ker sem že videl stock malagutija prit do 12000 obratov!!! :D

pa a ti to resno........... :? :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zacni najprej z easy tuningom. kot je videt v drugi temi, sploh nimas pojma o valjckih in fedrah, kar je osnovna stvar.

potem kot drugo, kaj ti pomaga 12000 obratov na 50cc? pa cetudi ti elektronika blokira vse skup. a bos nabavo novo elektroniko pa dal $$$.

raje nabavi kit 70 pa bos mel moc ze pri nizjih obratih, kot pa da meces dnar za high end tuning dele.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja sej je res da niam pojma :P hehe!!! enkrat je trebe začet :P

Pol pa mi povej kerego 70ko si naj kupim...samo ne najdražje ker pol raje peš hodim :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ziher alu kit, ce hoces moc. vecina folka ima raje malossi, odlocitev pa tvoja. cene teh kitov so od 45 pa gor do kaj te vem, ene 80k.

ce pa bi rad cim ceneje priso skozi, pol pa ti je edina varjanta gus. samo ce bi jaz mel liquid cooling potem bi ziher dal tistih 10k vec, pa da mam alu kit.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

z zx-som na stock masini nebos priso do 12k obratov probaj z kakim bolsim izpuhom samo nebos mel izkoristka tak da prvo 70 vario pa to ce pa bi rad obupno priso do 12k obratov pa daj not valcke 2.7g samo ti nebo nikam sel skut pol

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam ti nisi normalen. :blink:

Na 19 ki ferhiju maš 136 dizo pa navadn cilinder. :lol1:

Dej še moj kolega na 180 runnerju nima tak vlke dize pa ma 20,5 fergija.

To kar si ti napisu je že skor nemogoče na navadnem cilindru nebi reku da bi bla 70 ka.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hm...ja ja 136 diza :P pa stock celinder :P

hm..kaj pa če bi dal športni 50ccm celinder pa bat??? Kolko bi se povečala moč, ker če dam 70ko gor mi bo ćez čas blajerca mela luft, to pa nočem!!!

Aja pa če kdo ve kolko pride šprotni 50ccm pa malosijeva elektronika športna pa če je kaka stran da bi si lahko to naročil...prosim dajte kake linke!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malossi-jeva elektronika k15 pride okrog 30.000 SIT mogoče malo manj, če si iz Maribora jo lahko kupiš v Aprilija centru na Ptujski cesti, če ne pa poglej malo po internetu :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne splaca se kupovat 50cc. dnar bek fuknes, ker te isto stane kot 70, ki pa ma dosti vecjo moc.

jah jebiga, pac se novo gred kupis. tuning je draga stvar, s tem se mors sprijaznit.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam a ne bi blo res zanimiv da bi iz 50 cc iztisnu 12000 obratov! :naughty: :lol1:

sploh nevem zakaj tok obrate rabs vazn da skut gre pa tut ce nima nevem kolk obratov!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če pa naredim kaj hočem....druge vlačke, vse spreminjam kaj je možno in mi ne leti več kot 80kmh pa naredim kaj hočem!!! če dam težje vlčke not mi sploh ne dobi obratov, hitrost pa isto 80kmh!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če pa naredim kaj hočem....druge vlačke, vse spreminjam kaj je možno in mi ne leti več kot 80kmh pa naredim kaj hočem!!! če dam težje vlčke not mi sploh ne dobi obratov, hitrost pa isto 80kmh!!!

70ko noter pa ga fajn nastavi pa bo letelo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!