Jure Objavljeno November 30, 2004 Deli Objavljeno November 30, 2004 js mam slabse izkusnje na cesti s hondasi, kot pa s cefurji (ce je cefur hondas, je pa beda popolna). ← Te popolnoma razumem :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno November 30, 2004 Deli Objavljeno November 30, 2004 Te popolnoma razumem :OK: :OK: ← A zdej ko se vam pivoljub ne pusti sprovocirat, ste pa zaceli iskati nove tabore da boste lahko proti njim? Jah na nekoga je treba bit jezen, pa ce tisti prvi ne da priloznosti bomo pa mal posplosl, ne? Ce pa lastniki Hond ne bojo zacel noret pol pa lahko npr. recemo da so vsi moski z bradami kreteni al pa vsi ki nimajo ta najnovejsih puma superg, al pa vsi ki ne zivijo v moji ulici, al pa vsi ki se ne pisejo na M, al pa vsi ki imajo ocala, al pa vsi ki imajo kosmate prsi, al pa vsi ki niso samski, al pa vsi ki si zobe z napacno pasto umivajo, al pa vsi ki imajo tatu, al pa vsi ki berejo stripe, al pa vsi ki danes se niso jedli vecerje. In tko naprej. Hondin slogan v sestdesetih letih je bil: You meet the nicest people on a Honda. Jest bom rajs to se vedno mislu, ostali se pa lohk pustite provocirat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno November 30, 2004 Deli Objavljeno November 30, 2004 bedno prerekanje o znamkah... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno November 30, 2004 Deli Objavljeno November 30, 2004 ...da so vsi moski z bradami kreteni al pa vsi ki nimajo ta najnovejsih puma superg, al pa vsi ki ne zivijo v moji ulici, al pa vsi ki se ne pisejo na M, al pa vsi ki imajo ocala, al pa vsi ki imajo kosmate prsi, al pa vsi ki niso samski, al pa vsi ki si zobe z napacno pasto umivajo, al pa vsi ki imajo tatu, al pa vsi ki berejo stripe, al pa vsi ki danes se niso jedli vecerje... ← Nekey znanega. :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno November 30, 2004 Deli Objavljeno November 30, 2004 Nisi me prav razumela. Nisem rekel, da je s Hondo kaj narobe, to je tudi meni zelo všečen avto in če bo sreča in denar bo enkrat v ne tako bližnji prihodnosti parkiran tudi v moji garaži. Je pa na žalost res tudi to, da je med vozniki Hond (predvsem starejših letnikov), veliko število takih osebkov, ki mislijo, da so boga za jajca prijeli ker vozijo tisto piksno. Dejstvo je, da so honde zelo naviti avtomobili (1.6vti ima npr 160km pri tistih 900kg --> rezultat = raketa) zato vsakdo(predvsem novi mladi vozniki), ki hoče avto z dobrimi zmogljivostmi in lego na cesti (po domače za divjanje) za majhen denar kupi kakšno starejšo Hondo. Še en razlog več za to je pa ta, da Honde kljub svoji starosti še vedno atraktivno zgledajo in so nadvse primerne za styling in tuning, k čemur smo nagnjeni predvsem mladi. Še zdaleč pa niso vsi vozniki hond taki, le večina :D Pivoljub, tebi pa respect! Kar tako naprej :yea2: :notworthy: :lol1: ← No sej ne sej...zato pa vids tm cel kup starih hond sfriziranih..sam kr neki to :D hehe...no ja smo ze mal :topic: Mislm da mormo cakat na kako cudno crno kroniko, ko bo kej o pivoljubu pisal :D :kva2: :yea2: oh naughty: sm bad girl :naughty: ne smem se norca delat s pivoljuba,on je prevec filmckov pogledu pa je rossi 2... :SS :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 30, 2004 Deli Objavljeno November 30, 2004 @ HHV (& ostali) preveč se mečete v stroške v svojih maščevalskih potezah, spljoh ti HHV - kaj pa je ceneje: - en raketni traktor, katerega si si izmislil, - ali metek, katerega imaš že tkoaltko v torbi? ys :ph34r: "rihtam" takele kletne PocenHomeMadeŠumije v doma navitih kantah na 2 načina: 1 kozarček kisle smetane (ali mehak način): Ko kretenko začne "tiščat-na-rit" s kakimi takimi jajci, odprem okno in v zrak za sabo vržem kozarček kisle smetane, ki se razpoči na vetrobranu idiota - brisalci samo poslabšajo zadevo, ker je vetrobransko steklo nenadoma kot iz gibsa, če si lahko predstavljate kaj mislim ... v glavnem kretenkoti preživijo s polnimi gatami, seveda - sem in tja pa kašen tudi z razbitim HomeMadeFerarijem. 2 granitna kocka (ali radikalno-trd način) isto - le, da kozarček kisle smetane zamenja granitna kocka - nekaj pleha imam že na vesti. Kako je bilo pa z vsebino me pa tkoaltkoenqrcbriga, ker verjetno ni ostalo več kot v flajšmašini. Politzaji pa nikoli ne pogruntajo, kako se je v resnici zadeva končala. No Pivoljubica, če kmalu spet prideš do pleha, se vidiva v Lj. ob 02:30 na Celovški. Verjemi, da v slučaju preživetja nikoli več ne prideš v Ljubljano, in da se je boš izogibal na 100 kilometrov. :devil: pies: Upam , Pivoljubica, da se prej sam ne raspackaš na asfaltu s svojim usranim Tomosom in me tako spraviš ob užitek, ko bi v vzvratnem ogledalu gledal tvoj goreči po asfaltu kotaleči se pleh iz katerega bi špricala tavoja kri in možgani. :grim pipies: - a je dost grozn, ha, a je ?? - a si pretstaulate našo vrlo pultzijo, k s špohtlni praska Pivoljubico z asfalta in ga po smrdlivih koščkih mešanice mesa in dreka spraula u plastik-ajmrje?? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 pol pa lahko npr. recemo da so vsi moski z bradami kreteni al pa vsi ki nimajo ta najnovejsih puma superg, al pa vsi ki ne zivijo v moji ulici, al pa vsi ki se ne pisejo na M, al pa vsi ki imajo ocala, al pa vsi ki imajo kosmate prsi, al pa vsi ki niso samski, al pa vsi ki si zobe z napacno pasto umivajo, al pa vsi ki imajo tatu, al pa vsi ki berejo stripe, al pa vsi ki danes se niso jedli vecerje Pizda pa to sem jaz! :kva2: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 @ HHV (& ostali) preveč se mečete v stroške v svojih maščevalskih potezah, spljoh ti HHV - kaj pa je ceneje: - en raketni traktor, katerega si si izmislil, - ali metek, katerega imaš že tkoaltko v torbi? :grrr :grrr HHV biti zgleden državljan. Metek je samo za žvalce, pa pika! Tud pod razno ne bi reskiral svoje pravice do uporabe orožja pri lovu za take pussykretenčke kot je Pivoljubček. Grem raj smetanco kupit. Jebela, pa verjetno mi jo bojo otroc požrli, preden bi jo uspel ponucat. Bo treba nekaj podobnega neužitnega pogruntat. :hmm: "Raketni traktor" mi je paa itak že dolgo v mislih. Vsak dan, ko se peljem na šiht, ob akrobacijah raznih idiotov pomislim nanj. Torej bi v primeru realizacije zadevo le še dodatno in namensko uštimal. Zna biti, zna biti, lahko da me bo prav kmalu upičilo in evo traaalllallaa, PivoljubJaegerDemolitionMachine. Ja in Hondaši so vsi pussyji in drekci pekci. In Dave je to tudi sam spoznal, zato pa prodaja Sršenko! Pa čeprav se tlele nekaj krega na nas. Se sam malo dela. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 ...lahko npr. recemo da so vsi moski z bradami kreteni al pa vsi ki nimajo ta najnovejsih puma superg, al pa vsi ki ne zivijo v moji ulici ... ← a ti to men - al kaj?? :fight2: :angry: :devil: :fight1: :lol1: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 (popravljeno) .... "Raketni traktor" mi je paa itak že dolgo v mislih... ← ma sej imava v principu iste fantazije .. ys bl mislm na enga predelanga 4X4 pick-up-a od 5000+ ccm kateremu bi spredaj in zadaj namesto odbijačev navaril 250kg težko železno traverzo ali pa kar kos železniške tračnice & ko se tak brencelj "zalepinarit" in nedaj Bože začne blednati ... pa samo na kratko in fol zažlajfaš, ker je "kao" en zabremzal pred tabo ... ampak to je finančno zahtevna varianta, posebej za kolerika z veliko družino kot sm ys & do takrat bom moral pač ostati na opisanih variantah ... :lol1: Popravljeno December 1, 2004. Popravil Jur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pivoljub Objavljeno December 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 1, 2004 No Pivoljubica, če kmalu spet prideš do pleha, se vidiva v Lj. ob 02:30 na Celovški. Verjemi, da v slučaju preživetja nikoli več ne prideš v Ljubljano, in da se je boš izogibal na 100 kilometrov. :devil: pies: Upam , Pivoljubica, da se prej sam ne raspackaš na asfaltu s svojim usranim Tomosom in me tako spraviš ob užitek, ko bi v vzvratnem ogledalu gledal tvoj goreči po asfaltu kotaleči se pleh iz katerega bi špricala tavoja kri in možgani. :grim pipies: - a je dost grozn, ha, a je ?? - a si pretstaulate našo vrlo pultzijo, k s špohtlni praska Pivoljubico z asfalta in ga po smrdlivih koščkih mešanice mesa in dreka spraula u plastik-ajmrje?? :lol1: ← Vidiš, ravno taka mentaliteta dokazuje da si navadna pička.Jaz nikol ne pomislim na kaj takega, da bi se ki razmazal.Meni je vseeno, če se bom se pač bom, če bom še koga zravn ubil, jebi ga, pač ni mel sreče, tak kot je jaz nism mel.Če bi bli vsi sami taki nebi blo skokov z padalom, bungee jumpinga..., ker bi vsi mislili joj, kaj če pa se padalo nebo odprlo, kaj pa če se bo vrv strgala, isto je tu, če te vrže z ovinka, jebi ga.Ne vem zakaj ne morte razumet da eni potrebujemo te vrste adrenalin.Nekdo se je čudo kak sem lahko ostal živ ko sem se zaletel z 80 km/h v drevo, jaz sem se čudo kak se lahko sploh dobil kako prasko.Pred kratkim se je na našem koncu en zabil s 150 km/h z Renault 5 v drevo, tip je stopo ven praktično nepoškodovan, res pa da sta onadva zraven bla mrtva, kaj čemo, več sreče v drugem življenju.Pa primerjamo petko pa Lancio, avto je bil skoro ko tank, dvojni pleh, airbagi,...Za vse tiste pa ko nekaj sanjate o nekih ojačitvah avta, pa me zanima če bi se ker res znašo nasproti meni s takim avtom, pa če mam fičeka on pa tank, pa gas do daske pa direkt.Da pa mam vsaj 1800 kg avto, pa 200 konjev, pa 200 km/h proti kaki taki pički kot ste tukaj v kao ojačanem avto, pa me zanima kdo bi trzno. Pa to niso provokacije, ampak moja mentaliteta.Pa prosim če se lahko vrnemo nazaj k naslovu teme, če ne pa naj admin zaklene temo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 (popravljeno) 1- ...Da pa mam vsaj 1800 kg avto, pa 200 konjev, pa 200 km/h proti kaki taki pički kot ste tukaj v kao ojačanem avto, pa me zanima kdo bi trzno. 2- Pa to niso provokacije, ampak moja mentaliteta.Pa prosim če se lahko vrnemo nazaj k naslovu teme, če ne pa naj admin zaklene temo. ← 1- Eh, veš, eni smo malo starejš, pa smo se navadli, da se užitki ob adrenalinskih špricih ponavljajo. In zakaj bi reskiral, da se takrat razsujem tolk, da se ne bi mogu več igrat s HondaPussycami? Brez veze, tank pa direkt na neonkice. Kaj bo s tistim v piksni se pa men tud gladko jebe. Obrnt, gasaa, pa naprej naslednjega poiskat. Najlažje bo kar drek špuro sledit :hmm:. Jebi ga, eni ste suiciderji, eni smo pa Raptorji. So what!? Ko boš pa ti tank nabavo, te bo pa že kaki sa armbrustom sesuo. 2- To o mentaliteti ni treba n'č poudarjat. Se jasno vid. Zakaj bi pa zaklepal, se mi pa ne sanja. :blink: Se bojiš še kakšno pod nos dobit? Ali pa ti opisano jaganje HondaPussyjev ne diši dovolj nezakonito? Vzemi to tudi kot tekmo. In sprejmi izziv, kjer boš še plen in ne samo plenilec. Simpel je drkat po prazni cesti in razganjat nič hudega sluteče mimoidoče in mislit, kolk se pičkam hlačke fajhtajo. Me zanima kolk vas bo, ko vas prideva z Jur-jem jagat :hmm: ?! Al se boste pičkice poskrile mamicam pod kiklo ali pa se mogoče mičkano bolj odraslo nabili skupaj v jato kot polenovke pred kitom? Vseeno boste jagani. Nenadno in iz zasede. Be afraid! JaegerFigther & DemolitionJur are back! :devil: :devil: Popravljeno December 1, 2004. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 Ma jaz še vedno ne verjamem, da lahko to normalen človek piše in resno misli... če pa .... pa ti ne rabiš adrenalina, ampak ZDRAVLJENJE <_< Zdaj pa sprintaj to pa mamici nesi, naj vidi kako je sinčka vzgojila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 Ah, OKI, pa ti n'č ne zastopiš. A ne veš de prihajajo cajti Mad Maxa. Raj se dej prštimat, ke potlej bo prepozn. In Pivoljubi bodo vladali svetu. Edino "Raptorji" se jim bodo upirali in jim pili kri. Ob vsaki priliki jim bomo cefrali živčke, da si noben ne bo upal sam prikazat. Rajo pa itak qrc gleda. Jih bomo sužnjili tako eni kot drugi. Če preneseš ognjeni krst, te mrbit še medse sprejmemo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 (popravljeno) Vidiš, ravno taka mentaliteta dokazuje da si navadna pička.Jaz nikol ne pomislim na kaj takega, da bi se ki razmazal... ← Hja Pivoljubica, potem te pač razmažemo po asfaltu ob prvi priliki - glede na to, da si sedaj na Tomos-mopedrinu, to niti ne bo tako težko - ne jemlji tega osebno - to je samo postopek s katerim preprečimo kretenkotom, da slučajno pobijejo naše bližnje oz. celo naše otroke na poti v šolo ali kino. :devil: Predlog Če pa češ maxi adrenalinsko doživetje, te bodo pa verjetno po hitrem postopku vzeli v kak zavod zaprtega tipa, kjer ti dajo mokri cunji na sence in ti s kakimi miljavžent volti sprostijo adrenalina, da en teden ne boš vedel niti kdo si, niti kaj si: ali si kos razmazanega mesa na asfaltu ali ostanek človeške lupine v kletni kletki na Polju ali skoncentrirana od vojske miljavženkrat nategnejna pič..ca :grim Popravljeno December 1, 2004. Popravil Jur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 Kaj bi bilo najprimernejše za predelavo? :hmm: :hmm: Sprejemam predloge. Lahko kar tu javno prosim. (JebelaDaBomToSpeluPress) :devil: ← Tole mene že zelo zelo dolgo mika...zadnji del naj bi bil tkole predelan, spredaj pa ogromni rolbari z dodatnimi wap šobami za pranje ostankov las in podobne nesnage. Mašina bi pa lahko bila recimo RAM-ova izvedenka Viper stroja. Cca 500 kavalov in šus. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 Tole mene že zelo zelo dolgo mika... ← ys se prostovoljno javim za strelca na orožnih vajah '87 smo imeli tekmovanje & moja malenkost = zasedla 1. mesto v konkurenci treh bataljonov v hitrostnem streljanju s Thompson-om od 15 metkov - 15 v črno - pa verjeli ali ne - ko je začelo pokati sem zamižal, česar mi kasneje jasno ni nihče verjel, pa je le res. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CrashOver Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 da pivoljub.. reči še kako :) .... že dolgo nisi.. al pa novo tmo odpri, tiste na sačetku so najbolše ;) hehehe LP -matej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 No sej ne sej...zato pa vids tm cel kup starih hond sfriziranih..sam kr neki to :D hehe...no ja smo ze mal :topic: ← tisto ni friziranje... ...tisto je styling... ...po vecini brez okusa... ...torej ricing, ali za laike - antistyling. men se modelcki kr mal smilijo. :lol1: :grrr glede te teme pa - nima smisla sodelovat. zaj mu bom sam se warninge devu... ...mwahaha!! :lol1: :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 Pa, da se vam da :OK: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 Pa, da se vam da :OK: . ← no, pa TI načni kako novo tehtno tematiko - bodi vzor novincem MSa :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 načni kako novo tehtno tematiko - bodi vzor novincem MSa :) ← Kupo si bom toyoto supro, ker to ni avto za take picke ko ste vi, ko se vozite z avti ko majo po 300 kojou, js mu bom dau pa gor biturbo kit (oz. vecjega od originalnega), da bo mela tistih 1200 kojou, pa da vidimo kdo je car - al ve picke, ko se vozite z 280 km/h, al jes, ko se bom vozu 360... ...PIIICKEEEE!!! :SS :SS :SS aja, pa zanima me kje so najboljsi pogoji za vbit se, da grem mal probavat al se bom vbil v enem tednu al enem dnevu... ...pa js sm car, sm gledu formulo 1, pa vem kok se vozi AVTO, ne pa tistih vasih malih jajc za penzjoniste, ko ne grejo se 300 ne... ...a bo vredi? O:-) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 Jaz nikol ne pomislim na kaj takega, da bi se ki razmazal.Meni je vseeno, če se bom se pač bom, če bom še koga zravn ubil, jebi ga, pač ni mel sreče, tak kot je jaz nism mel. do tega stavka sem prebral in nekako se mi je porodila misel, da imam zdravilo za vse njegove tezave: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 no, pa TI načni kako novo tehtno tematiko - bodi vzor novincem MSa :) ← Mišljeno kot pohvala, da še niste živcev zgubil, jest bi jih že. P.S.:nimam domišljija .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 do tega stavka sem prebral in nekako se mi je porodila misel, da imam zdravilo za vse njegove tezave: ← Se povsem strinjam s tabo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave