Evil Penguin Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 prebral sem cel topic :kva2: moj edini komentar je: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 prebral sem cel topic :kva2: moj edini komentar je: :lol1: ← Kaj misliš.....da si še kdo drug ne misli nekj podobnega...... :? :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 http://www.poljub.com/modules.php?op=modlo...2062&highlight= ista varjanta :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 Kaj misliš.....da si še kdo drug ne misli nekj podobnega...... :? :? :? :? :? ← sej si nima kaj drugega :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 http://www.poljub.com/modules.php?op=modlo...2062&highlight= ista varjanta :devil: :P ← Sej o tem smo že tukaj debatirali. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 res mas. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 Beda. <_< Deyte že nehat, no. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 sej si nima kaj drugega :) ← tukaj se pa mladi pingvin moti... Namreč, na srečo nam je vesolje omogočilo razvijanje tako raznolikih in pestrih idej in nebuloz, da jih je kar nemogoče zbrati na eno samo mesto. Jorge Louis Borges je to skušal opisati v svoji kratki zgodbi Babilonska knjižnica. Če zadeve ne poznaš, priporočam branje. Potem pa probaj tisto, kar boš izvedel tam notri, aplicirati na svoj stavek in odprlo se ti bo neskončno zmožnosti tega, kaj si lahko nekdo misli o Pivoljubu. Hočem reči - načeloma imajo zadeve, na katere naletimo v življenju, vsaj enega več od zgolj enega vidika, običajno pa še mnogo dodatnih. Le čas si je treba vzeti (ali ga imeti) za razmislek. Potem postane vse skupaj še bistveno bolj zanimivo. Lep pozdravček (na tem mestu obžalujem svoje nepoznavanje pingvinščine). :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Mene pri vsej temi moti samo ena stvar....... Le zakaj k besedi drkanje....dodati pridevnik "nezakonito" :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: Pa to je ja ročna spretnost,ki je znana rodu sesalcev z imenom Homo sapiens že od njegovega nastanka dalje.....in vrag naj me pocitra,če sem kje kadarkoli prebral.....da naj bi bilo to nezakonito :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Mater sem se prehlado, v petek sem se zbudo z 38,5 vročine in celi vikend preležal v postelji.Zgleda da je že premrzlo za motorje.Za spomlad si morem pravo opremo nabavit, ker z kavbojkami, pa samo z motoristično jakno nebo šlo, te bom ja vsaki tedn prehlajen.Skratka o nabiranju novih izkušnej ne morem poročat, pravtako še zmerom ne vem kolko motor leti, ker totih 267 km/h, po mojem še niti blizu ni.Sem pa aktiven na enem avstrijskem forumu, pa tam debatiramo o nelegalnem dirkanju po ulicah.Najbližje meni je tu Graz, samo kaj ko mesta ne poznam dovolj dobro, pa bi tam tak al tak stalno bil zadn.Pa me zanima če obstaja kaj takega tudi v Sloveniji, pa ne mi zdaj spet o nekih dirkališčih, ker to more bit na pravi cesti, ker drugače je premalo adrenalina, te pa je tak brezveze. ← Whoa! En malo si sicer pozen, a se nam vseeno lahko pridružiš. Norimo v Ljubljani in okolici Ljubljane - a samo, kadar je totalna megla. Namesto gasa imamo stikala on-off. Več nas bo, boljše bo!!!!! :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave