D-D Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 auč :xx: http://unix.rulez.org/~calver/funny/swf/girl_power.swf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 ej, sploh te ne poznam, pa že švicam zaradi tebe.. ne mi tega delat :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 Veš kuga, ti si plastičnga al pa rostfrejastga kup.... mojga pa pr gmah pust :devil: :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 Upam da jih čim več fališ :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 D-D, za tako te pa nisem imel. A ti bi kr tkole po naših Janezih. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno December 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 1, 2004 Ma nee jz pa nebi :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 Bogi marem :BUA: :hmm: :hmm: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno December 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 1, 2004 Zakaj le, njemu pa res ni nič slabga zmano :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 Jaja D-D, seveda, kako pa :glare: in marem bo to potrdil, ker sicer-----------> http://unix.rulez.org/~calver/funny/swf/girl_power.swf lp DTW :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 Mogoče ma pa nabildanga :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 Moj rekord je 148 točk. :blink: :huh: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno December 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 1, 2004 :fight2: fantje ne se zaj... k bom kladivce v roke vzela pa.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Loti Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 ni slaba igrica - sproščujoče deluje .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 qrc, js sm ze navajen... ...okrog 30 km/h sm mel not, ko sem se v enga golfa zaletu... ...z aprilio... ...tank je v jajcnem predelu zvil za ~2 centi not... ...iz 2 mm jekla... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 Se pravi, da je tvoj trši od jekla :kva2: , punce navalite ;) . Drugače pa je to že bilo nekje med štosi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 846 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 846 :P ← :kva2: Tamala ej, pa ti si gajstna!!!! :kva2: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 Boge revčke tepete.... :cry: namest da bi jih lupčkale in božale :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 Boge revčke tepete.... :cry: namest da bi jih lupčkale in božale :grim ← Končno ena :notworthy: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 Boge revčke tepete.... :cry: namest da bi jih lupčkale in božale :grim ← Evo malkrat pride, ampak ko useka, useka pametno Kajzerca, to mi deli :OK: :004 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 Kajzerca, ti si moj tanarbolš prjatu. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 Hvala Kajzerca. :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest lucy4s-adrenalin Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 hudo saj kdo me je dones v dobro volo spravu :D uživite Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 846 :P ← Od sedaj dalje......se raj bl deleč od mene drž..............moj prag bolečine je zelooooooo nizek.....in mi lahko že tvoja bližina( tu mislim vse kar je bliže od 5m) lahko močno škodi!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 ... namest da bi jih lupčkale in božale :grim ← Saj mi bi, pa ne znamo. :huh: :unsure: A poveš kako? O:-) :rolleyes: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se