KEBO Objavljeno December 1, 2004 Opozori Objavljeno December 1, 2004 A mi lahko kdo pove kakšen je strežnik za voljo za dodajanje strani na splet :hmm: :hmm:
CrashOver Objavljeno December 1, 2004 Opozori Objavljeno December 1, 2004 ftp:/volja.net/[uporabniško_ime] ... mislim da je tak. nisem sigurn.. LP -matej
VrUUUUUmmmm Objavljeno December 1, 2004 Opozori Objavljeno December 1, 2004 A mi lahko kdo pove kakšen je strežnik za voljo za dodajanje strani na splet :hmm: :hmm: ← ftp://tvojeuporabniškoime@ftp.volja.net/
KEBO Objavljeno December 1, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2004 Index of ftp://smukecsmuk@ftp.volja.net/ Up to higher level directory ODpre se mi ta napis potem pa nič več :( :( :( :( :cry: :cry: a kdo ve kako gre naprej :( :( :(
maXXXimum Objavljeno December 1, 2004 Opozori Objavljeno December 1, 2004 ftp://ftp.volja.net pa ne odpirat tega naslova z explorerjem, ker tko ne dela najbolje. Omisli si kaksen cuteftp ali kaj podobnega :OK:
VrUUUUUmmmm Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 In kaj bi rad naredil? Naložil datoteke?
eliminator Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 A mi lahko kdo pove kakšen je strežnik za voljo za dodajanje strani na splet :hmm: :hmm: ← poklici na volja informacije in vprasaj
maXXXimum Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 poklici na volja informacije in vprasaj ← Sj sm mu ze povedu :naughty: :P
KEBO Objavljeno December 2, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2004 kje pa naj dobim kakšen ftp program pa da bo delal več kot i mesec :hmm:
maXXXimum Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 kje pa naj dobim kakšen ftp program pa da bo delal več kot i mesec :hmm: ← Zastonj programov je bolj malo oz. nic, ti pa se vedno ostane moznost obiskov strani s serijskimi stevilkami in cracki :P
KEBO Objavljeno December 2, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2004 kje pa bi dobil serijsko številko za cute ftp home :hmm: A pa će jo ima kdo?
urosh Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Če uporabljaš brkljalnik Firefox, lahko uporabiš brezplačni extension file FireFTP velikosti 58 KB. Super zadeva Prikličeš ga iz orodne vrstice Tools>FireFTP. Če nimaš Firefox-a, ti ni pomoči :P .
hotschko Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 ftp v IE6 deluje precej fino. Celo copy/paste z miško funkcionira :)
Furioso Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 http://tucows.siol.net/preview/195136.html ;)
DenisR Objavljeno December 9, 2004 Opozori Objavljeno December 9, 2004 kje pa naj dobim kakšen ftp program pa da bo delal več kot i mesec :hmm: ← Saj pa jih je kar nekaj zastonjskih. Recimo Core FTP Lite ali pa si poglej na Tucows - poglej si tiste kjer je License Freeware!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se