Ervin Objavljeno December 1, 2004 Opozori Objavljeno December 1, 2004 Zdravo ! Zanima me kje lahko v Sloveniji kupis dodatno opremo za Aquilo 250, predvsem me zanimajo 'rollbari'. Na neki Korejski strani sem videl originalne, ki pa mi niso vsec. Zanima me ce jih je ze kdo montiral na svojega orla, kaksne predelane od drugih prizvajalcev, ali pa ce kdo ve za kaksen dober link z veliko slikami Aquile, da dobim kaksno idejo za izdelavo rollbar-oov !!! Lp. Ervin
VmasIna Objavljeno December 26, 2004 Opozori Objavljeno December 26, 2004 Poklič uvoznika. Suplex d.o.o. Mariborcka c. 29 2327 Rače Tel:02 609 71 50
Postar:D Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 saos Mene zanima če se da dobit kaka stvar za aquilo gv-125 ...karkoli da bi to mal bolj vlekl!slišu sm da se dobi kak boljši filter al kei podobnega nwm..če kdo kei ve bi prosu da mi powe! aide
rs fan Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 saos Mene zanima če se da dobit kaka stvar za aquilo gv-125 ...karkoli da bi to mal bolj vlekl!slišu sm da se dobi kak boljši filter al kei podobnega nwm..če kdo kei ve bi prosu da mi powe! aide 4t škoda cajta in denarja to pač ne leti je pa zato pocen vzdrževanje pa ne žre tak vlk če bi se rad hitr pelu pa je 2t
Priporočene objave