Teya Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 Ok... To je zadnja možnost... :D Prijateljici O:-) , ki v kratkem praznuje rojstni dan, je njen najdražji obljubil, da donira 10.000 jurjev za striptizerja. Prijateljica :rolleyes: je vprašala že kar nekaj "kandidatov", pa so vsi nekam sramežljivi... Pomagajte mi...khm :xx: ... prijateljici zapraviti denar od Gre... khm :xx: njenega najdražjega lubija :afro1: . Fant naj bo polnoleten :P ... predizbori v naslednjem tednu, h kandidaturi priložite sliko!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 Ok... To je zadnja možnost... :D Prijateljici O:-) , ki v kratkem praznuje rojstni dan, je njen najdražji obljubil, da donira 10.000 jurjev za striptizerja. Prijateljica :rolleyes: je vprašala že kar nekaj "kandidatov", pa so vsi nekam sramežljivi... Pomagajte mi...khm :xx: ... prijateljici zapraviti denar od Gre... khm :xx: njenega najdražjega lubija :afro1: . Fant naj bo polnoleten :P ... predizbori v naslednjem tednu, h kandidaturi priložite sliko!!! :P ← Sliko česa..... 1.....detajli 2.....en face 3.....doprsni kip . . dodatni pogoji????' višina,širina,debelina,dolžina.......????? dodatni pogoji2????' barva oči,las,kože.........????? Šalim se.....itak v štartu izpadem :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno December 4, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2004 Aja, saj res... ti še nisi polnoleten... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 ...10.000 jurjev za striptizerja... Caki, caki, kolk :hmm: :kva2: 10 miljonou :notworthy: A lohka jest, a lohka jest O:-) patutcesotolarjipress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno December 4, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2004 Ups.... pi... :kva2: Lapsus.... 10.000 SIT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 (popravljeno) Se jaz javim če bo katera sploh hotla gledat. :lol1: Popravljeno December 4, 2004. Popravil Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 Naj ti vsaj kao profesionalca privošči! :naughty: http://www.striptiz.info/exx/index.html http://www.freetime-slovenija.tv/01/zasebn...romeo/romeo.htm http://geocities.com/striptizerji/ http://www.theshameless.com/ http://geocities.com/striptizerji/jim.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno December 4, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2004 (popravljeno) Pregledala ponudbo, draga Alla.... PREPRIČANA sem, da lahko dobi(m) 1000x boljšega kot so naši takozvani profesionalci... :SS Tale je največji gravž... Hotmiki LETEČI! SLIKA!!!! :afro1: Popravljeno December 4, 2004. Popravil Teya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 sebe glih ne morem, ampak Zoka ti pa z lahkoto priporočim :) pa Batzajlo, pa Noisa, Decafa, mogoče še koga (sami pravi dedci PRESS) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 ... sam ne bodo za 10.000 SITnih prišli... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno December 4, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2004 Decaf.... slin, slin... :kva2: Kak bi bla prijatlca :rolleyes: vesela ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 Hotmiki LETEČI! SLIKA!!!! :afro1: ← Slika je v profilu, kake kjer sem v Adamovemm kostimu ti pa ne dam, sem preveč sramežljiv :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 Pregledala ponudbo, draga Alla.... PREPRIČANA sem, da lahko dobi(m) 1000x boljšega kot so naši takozvani profesionalci... :SS Tale je največji gravž... Uf, sorry, nisem niti pogledala, kako izgledajo. :lol1: Je pa res, da za borih 10 jurjev ne boš našla kaj dosti boljšega ;) Ampak, a ne bi blo najboljš, da kar "prijateljičin fant" odpleše striptiz? Pa še prišparal bo. :lol: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 Počakajte, počakajte....jaz že hodim v fitnes :kva2: ...... :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 sebe glih ne morem, ampak Zoka ti pa z lahkoto priporočim :) ← a ni pedofilija z zakonom prepovedana? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sexibejbika Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 joooj, lih prejšn teden sem vizitko stran vrgla od enga :( ....pa je biu res OK :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 Teya, yst plešm na tvojm rojstn dnewu, samo zate. B) Gregs bo že nakazal, ko bo mel. B) B) B) :grim Zraven všteta moja loobytsa R6. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 Fant naj bo polnoleten :P ... predizbori v naslednjem tednu, h kandidaturi priložite sliko!!! :P ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 Zanimivo......."older kompanija" se isto sprašuje.... Zgleda,d nimamo pojma o striptizerjih.........nas bl szryptizete prvlačjo.... hihihiiiii....vsaj neki :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 Tale je največji gravž... Hotmiki ← se strinjam.... :SS kaj pa gregs pravi na to.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 Za 10.000 SIT predlagam toliko golega mesa : Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno December 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2004 Teya, yst plešm na tvojm rojstn dnewu, samo zate. B) Gregs bo že nakazal, ko bo mel. B) B) B) :grim Zraven všteta moja loobytsa R6. ← aaaaaaaaaaaaaaa! :kva2: :kva2: Jeeeeeeees! :OK: :? A je lohk okol 40 :grim Kakšno sliko :? A glave , al trupa, Al tazgorne , al taspodne :? ← Vseeno kaka slika... ta spodnja glava nas...ups... njih ne zanima. Niti ne bo treba do konca, glavno je, da naredi tistioh par minut žur in da bo zanimivo... ;) se strinjam.... :SS kaj pa gregs pravi na to.... :hmm: ← Gregs... ups... prijateljičin dragi partner je kriv za to. On je rekel da prispeva k temu da so bodo "pičke" zabavale. Kak je srečna kolegica :wub: . Za 10.000 SIT predlagam toliko golega mesa : ← Namesto da bi se ti prvi javo... sploh ne vem zakaj si že takrat na kosilu tak tiho , bi mogo skočit ob prvem vprašanju... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 sebe glih ne morem, ampak Zoka ti pa z lahkoto priporočim :) pa Batzajlo, pa Noisa, Decafa, mogoče še koga (sami pravi dedci PRESS) :) ← Sym :cry: :cry: :blink: :wacko: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno December 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2004 se te vzamemo, Noise... :friend1: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 Telefonsko dobiš jutri na pm. :) Jaz je nimam. :( Saška jo pa ima še od tazdnega žura. :) Boš bla zadovolna. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se