Skoči na vsebino

Pomagajte ;)

Teya

Priporočene objave

če še niste našle poznam enega z long size komadom ! mislim, če je potreba !

za vsak cm je jurja ! :grim :ph34r:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh, nas ne zanima orodje, nas zanima samo dobra družba in zabava za nekaj deset minut... :D

@Manu

Čakam na PM... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Teya za 10.000 tega ne bo nardil noben, razn ce ma pol kaj od tebe :grim

hotmiki :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Popravljeno . Popravil AREA
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Teya za 10.000 tega ne bo nardil noben,

hja, kot vem so se nekateri moški že za manj stripali...ene štiri pive so dovolj ob pravi družbi za amaterski striptiz.... :)

torej daleč od tistih 10.000 sit.... .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa še jest bi vsaj dvojno tarifo nastavu...........ipaQ mam mal več let,pa se še kakšna dodatna gubica kje najde..........

Če pa Gregsi plača.........uuuuuuuuuuuuuuuu..........to bi blo pa drago :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

DEDI STE ITAK VEČINOMA MALE BOJEČE PIČKE!!! :devil:

Mislim da je tarifa več kot primerna, da te 6 bejb v eni koči sredi pohorja vzame medse... :P Kak Miki Piki bi mogo plačat meni pa kolegicam, da bi ga sploh gledale :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Teya....pa sej ne gre za keš,k bi ga mi obdržal v žepu.......to je odškodnina,ki jo je treba našim dragim plačat!!!!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bemti tak striptis..........to mam jest vsak dan v kopalnici.......pa je prej negravžn k rajclih......jaoooo....Teya.........ma sej si mi fulllll všeč.....ampak.........tele vaje so pa bl za une,k majo kake okvare na hrbtenici!!!!!

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

DEDI STE ITAK VEČINOMA MALE BOJEČE PIČKE!!! :devil:

Mislim da je tarifa več kot primerna, da te 6 bejb v eni koči  sredi pohorja vzame medse...  :P  Kak Miki Piki bi mogo plačat meni pa kolegicam, da bi ga sploh gledale  :devil:

kdaj in kam moram prit? Nabor tangic - tigraste, zlate in rdeče s srčkom + metuljček in ena handyman-preobleka. bo v redu?

:afro1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

JAO, JAO, JAO!!! 10.000 SIT bo ravno dovolj za potne stroške striptizerja, da sploh pride kam.

Za mal dnarja je mal muzke. Za 10.000 pa nobene.

Cene kvalitetnih striptisov se začnejo pri 30.000 +++ plus prevozni stroški.

vem, ker bo en v Twinu v sredo 22

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:kva2: js se javm če hočte gledat reumatičnega starčka :lol1: :lol1: :lol1: pa še za pijačo dam :OK: :OK: :OK:

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

lp

maus

:ph34r:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Končno še en kandidat :D. Sam da ne boš za dva računal če te izberem  .) .

vsaka ritnica je 5 jurjev, trebuh in drugo je zastonj (samo da kera vzame PRESS).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ola Teya,

mogoče bi pa tole lahko rešila tako kot na kakem moto zboru, kjer se kaki fantje po parih pirih radi pokažejo občinstvu. Daš recimo 10 pirov, potem bi se pa tisti, ki padajo na pivo itak sami slekli.

Tiste, ki ne ustrezajo zahtevam pospremiš do vrat, najboljšega pa vzdržuješ na delovni temperaturi-piru :blink:

Ej, me pa samo zanima, kaj se je zgodilo s tistimi dekleti, ki so nekoč dobile za rojstni dan kako rožico :hmm:

LP Cvetoo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej, me pa samo zanima, kaj se je zgodilo s tistimi dekleti, ki so nekoč dobile za rojstni dan kako rožico :hmm:

LP Cvetoo.

Nč se ni z nimi zgodil, sam najdt jih je težko

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ola Teya,

mogoče bi pa tole lahko rešila tako kot na kakem moto zboru, kjer se kaki fantje po parih pirih radi pokažejo občinstvu. Daš recimo 10 pirov, potem bi se pa tisti, ki padajo na pivo itak sami slekli.

Tiste, ki ne ustrezajo zahtevam pospremiš do vrat, najboljšega pa vzdržuješ na delovni temperaturi-piru :blink:

Si mi dal eno idejo :hmm:

LP Cvetoo.

Šle so na motozbor, disko, NFS... in si po gledanju ženskih ritkic zaželele enkrat dobit tudi nekaj zanje... .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej, me pa samo zanima, kaj se je zgodilo s tistimi dekleti, ki so nekoč dobile za rojstni dan kako rožico 

LP Cvetoo

Šle so na motozbor, disko, NFS... in si po gledanju ženskih ritkic zaželele enkrat dobit tudi nekaj zanje

hmm..... :doze: ..ja :blink: .....kaj ze :doze:.....

...aja....pozabla :( .....emancipacija :grim.......vse je dobr sam da smo emancipirane :grim

Popravljeno . Popravil tejka
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Temu jaz rečem zabava... 

Če pa ti to emancipacija kličeš... no, vsakemu svoje

jep....emancipirana zabava ....da bomo cimbolj podobne decom.....ker bit pretirano ženska se danes ne spodobi :grim ........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!