Skoči na vsebino

Pomagajte ;)

Teya

Priporočene objave

DEDI STE ITAK VEČINOMA MALE BOJEČE PIČKE!!! :devil:

Mislim da je tarifa več kot primerna, da te 6 bejb v eni koči  sredi pohorja vzame medse...  :P  Kak Miki Piki bi mogo plačat meni pa kolegicam, da bi ga sploh gledale  :devil:

Na tole o pičkah...

Brez najmanjšega problema ponudim v izkoriščanje svoje telo pod pogojem, da se taista oseba, ki ima jajca posploševat in ocenjevat, pride naslednji dan slečt v kočo na Gorenjskem, pred 6-10 tipov.

:devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brez najmanjšega problema ponudim v izkoriščanje svoje telo pod pogojem, da se taista oseba, ki ima jajca posploševat in ocenjevat, pride naslednji dan slečt v kočo na Gorenjskem, pred 6-10 tipov

No, to je bilo za pričkovat... :)

Se strinjam s tabo, ampak mislim, da naju ne moreš primerjat.

Ti, celi natreniran in karkoliže dec, jaz pa čisto povprečna, rahlo okrogla nenatrenirana pička...

Pa tudi če bi rekel, da me tako vzameš, meni ne bi bilo prijetno in zato ne bi. Se pa počasi spravljam k sebi, tak da si lahko recipročno pomagava za kak "event" v naslednjem letu ;).

Popravljeno . Popravil Teya
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na tole o pičkah...

Brez najmanjšega problema ponudim v izkoriščanje svoje telo pod pogojem, da se taista oseba, ki ima jajca posploševat in ocenjevat, pride naslednji dan slečt v kočo na Gorenjskem, pred 6-10 tipov.

.....božanski!....mi te mamo tok radi :004

jaz pa čisto povprečna, rahlo okrogla nenatrenirana pička...

...baje majo fantje to itaq najraj.... :doze: .......

Popravljeno . Popravil tejka
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...baje majo fantje to itaq najraj.... :doze: .......

B A J E :kva2: , hehehe...veliki fantje že vemo, kaj je treba reči dekletu, da se izognemo nepotrebnemu pojasnjevanju :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, to je bilo za pričkovat...  :)

Se strinjam s tabo, ampak mislim, da naju ne moreš primerjat.

Ti, celi natreniran in karkoliže dec, jaz pa čisto povprečna, rahlo okrogla nenatrenirana pička...

Pa tudi če bi rekel, da me tako vzameš, meni ne bi bilo prijetno in zato ne bi. Se pa počasi spravljam k sebi, tak da si lahko recipročno pomagava za kak "event" v naslednjem letu ;).

Hehehe...kolk mal je treba ;)

.....božanski!....mi te mamo tok radi :004

vem,vem...še dobro da se ne prevzamem...;)

...volk sit in koza cela.... :grim

mogoče je volk večkrat skozlan, koza pa volčje lačna ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mogoče je volk večkrat skozlan, koza pa volčje lačna

se zna zgodit vse prepogosto ja :hmm: ......volka med AA, kozo pa.....hmmm :doze: .....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...volk sit in koza cela.... :grim

Ekkhhhmmm......ne me tepst :fight1: , ampak v tem primeru se mi zdi bolj smiselno reči:

"volk cel in koza sita" :ph34r: :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

se zna zgodit vse prepogosto ja :hmm: ......volka med AA, kozo pa.....hmmm :doze: .....

Vidiš kam vse pripelje evolucija - namesto tropa podivjanih in vsega lačnih volkov je dostikrat samo par zavijajočih scufanih beštij in pa nekaj bevskajočih ščenet, ki še koze ne morejo popedenat...hehehe...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vse = ok, dokler ni volj vegetarijanc.

sicer pa še - koze se žre, ženske se pedina. da se ne bi katera prehitro videla kot hrustljava zapečenka iz krušne peči.

Howgh, :afro1:

(Volk lačen, koza nafilana PRESS) :OK: O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vidiš kam vse pripelje evolucija - namesto tropa podivjanih in vsega lačnih volkov je dostikrat samo par zavijajočih scufanih beštij in pa nekaj bevskajočih ščenet, ki še koze ne morejo popedenat...hehehe...

se strinjam.....zalostno :cry: ...jebeš emancipacijo....pardon :doze: ...evolucijo :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čaki, kaj zdaj to pomeni.... vseeno prideš? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

He he he.

Ne vem zakaj imam občutek, da je precej grmelo in da bo zelo malo dežja. Če povem kar naravnost, mislim, da z zastonj strip tease-om ne bo nič.

Punce bo treba kar MIKI- ja naročiti.

LP Cvetoo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Teya

Imaš kakšno idejo, kako bi lahko postaven dedc, voljan ustreči tako pobožni želji, prepričal svojo šefico, da mu izda dovoljenje?

Boste povabile tudi njegovo šefico?

Bi se potem videlo, kdo je bolj krvoločen. Volkovi ali koze. :hmm:

Meni se zdi, da so vsi dedci, ob katerim se vam cedijo sline že zelo okupirani, zasedeni in dobro zastraženi. :cry:

Ti kar povabi svoje prijatelje, za 10k kupi pijačo in uporabi domišljijo, kako jih prepričati v akcijo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je pa to idealna priložnost za Gregsa... ups O:-) fanta od Teye ups njene prjatlce O:-) da zasluži nazaj tistih svojih 10 jurjev :) :OK: :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je pa to idealna priložnost za Gregsa... ups  O:-) fanta od Teye ups njene prjatlce  O:-)  da zasluži nazaj tistih svojih 10 jurjev :)  :OK:  :yea2:

Hiiihhhhhiiiii......Gregs bo kvečem kej zaslužu.....ipaQ je Ekonomist.....ti pa vejo kuko se kšeft dela......torej Symči..........edin kar lahk nardiva je,da Gregsija povaniva v Jelena..........pol bo pa iznenada naročilnico iz žepa potegnu,pa pokril najin zajedek,zapitek.....WE.........na plačilni rok 90 dni!!!!!!

Šalim se!!!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gre... pardon, prjatu, je že vedel, kakšno ceno mora nastaviti, da babe ne bodo nič dobile... in se bodo morale zadovoljiti z internimi igralci... :P :grim :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gre... pardon, prjatu, je že vedel, kakšno ceno mora nastaviti, da babe ne bodo nič dobile... in se bodo morale zadovoljiti z internimi igralci...  :P  :grim  :yea2:

sam da te ne bojo slucajno presenetle s svojo iznajdljivostjo...... :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Razpis se zaključuje. Punce bodo dobile ples (pa ne po zaslugi hrabrih Motosvetovcev :BUA: ) slike - vkolikor bo kakšna primerna za objavo - sledijo :D .

Lep vikend vsem... Mi ga bomo ziher meli :grim .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Razpis se zaključuje. Punce bodo dobile ples (pa ne po zaslugi hrabrih Motosvetovcev :BUA: ) slike - vkolikor bo kakšna primerna za objavo - sledijo  :D .

Lep vikend vsem... Mi ga bomo ziher meli  :grim .

ti...zdej gre pa ze men tole mal na....na neki pač :angry: .......da te vidmo kako se bos ti na symovem rojstnem dnevu v tangicah naokol sprehajala ko tkole radodarno neke moralke talaš okol :angry: :fight2: ...oblubm da bom v prvi vrsti in ti bom tlačla une za po 5 v hlačke....da ti poplačam trud

legenda...od mene dobis za rojstni dan ne 10 ampak 15.000 za striptezo... :angry: ...

Popravljeno . Popravil tejka
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!