Nagaya Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 tu smo zato da pomagamo... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 DEDI STE ITAK VEČINOMA MALE BOJEČE PIČKE!!! :devil: Mislim da je tarifa več kot primerna, da te 6 bejb v eni koči sredi pohorja vzame medse... :P Kak Miki Piki bi mogo plačat meni pa kolegicam, da bi ga sploh gledale :devil: ← Na tole o pičkah... Brez najmanjšega problema ponudim v izkoriščanje svoje telo pod pogojem, da se taista oseba, ki ima jajca posploševat in ocenjevat, pride naslednji dan slečt v kočo na Gorenjskem, pred 6-10 tipov. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 ....vsaka ritnica je 5 jurjev..... Preračunano na kilo je tole pravi Sonderangebot. Božični popust, Symči? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno December 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 8, 2004 (popravljeno) Brez najmanjšega problema ponudim v izkoriščanje svoje telo pod pogojem, da se taista oseba, ki ima jajca posploševat in ocenjevat, pride naslednji dan slečt v kočo na Gorenjskem, pred 6-10 tipov No, to je bilo za pričkovat... :) Se strinjam s tabo, ampak mislim, da naju ne moreš primerjat. Ti, celi natreniran in karkoliže dec, jaz pa čisto povprečna, rahlo okrogla nenatrenirana pička... Pa tudi če bi rekel, da me tako vzameš, meni ne bi bilo prijetno in zato ne bi. Se pa počasi spravljam k sebi, tak da si lahko recipročno pomagava za kak "event" v naslednjem letu ;). Popravljeno December 8, 2004. Popravil Teya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 (popravljeno) Na tole o pičkah... Brez najmanjšega problema ponudim v izkoriščanje svoje telo pod pogojem, da se taista oseba, ki ima jajca posploševat in ocenjevat, pride naslednji dan slečt v kočo na Gorenjskem, pred 6-10 tipov. .....božanski!....mi te mamo tok radi :004 jaz pa čisto povprečna, rahlo okrogla nenatrenirana pička... ...baje majo fantje to itaq najraj.... :doze: ....... Popravljeno December 8, 2004. Popravil tejka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 ...baje majo fantje to itaq najraj.... :doze: ....... ← B A J E :kva2: , hehehe...veliki fantje že vemo, kaj je treba reči dekletu, da se izognemo nepotrebnemu pojasnjevanju :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 ...volk sit in koza cela.... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 No, to je bilo za pričkovat... :) Se strinjam s tabo, ampak mislim, da naju ne moreš primerjat. Ti, celi natreniran in karkoliže dec, jaz pa čisto povprečna, rahlo okrogla nenatrenirana pička... Pa tudi če bi rekel, da me tako vzameš, meni ne bi bilo prijetno in zato ne bi. Se pa počasi spravljam k sebi, tak da si lahko recipročno pomagava za kak "event" v naslednjem letu ;). ← Hehehe...kolk mal je treba ;) .....božanski!....mi te mamo tok radi :004 ← vem,vem...še dobro da se ne prevzamem...;) ...volk sit in koza cela.... :grim ← mogoče je volk večkrat skozlan, koza pa volčje lačna ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 mogoče je volk večkrat skozlan, koza pa volčje lačna se zna zgodit vse prepogosto ja :hmm: ......volka med AA, kozo pa.....hmmm :doze: ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 ...volk sit in koza cela.... :grim ← Ekkhhhmmm......ne me tepst :fight1: , ampak v tem primeru se mi zdi bolj smiselno reči: "volk cel in koza sita" :ph34r: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 se zna zgodit vse prepogosto ja :hmm: ......volka med AA, kozo pa.....hmmm :doze: ..... ← Vidiš kam vse pripelje evolucija - namesto tropa podivjanih in vsega lačnih volkov je dostikrat samo par zavijajočih scufanih beštij in pa nekaj bevskajočih ščenet, ki še koze ne morejo popedenat...hehehe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 vse = ok, dokler ni volj vegetarijanc. sicer pa še - koze se žre, ženske se pedina. da se ne bi katera prehitro videla kot hrustljava zapečenka iz krušne peči. Howgh, :afro1: (Volk lačen, koza nafilana PRESS) :OK: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franček Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 jaz sem zaaaaaa , če pa pade kaki tolar več , ga dam še slavljenki malo potegnit . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Zastonj pa nebi dal? :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Vidiš kam vse pripelje evolucija - namesto tropa podivjanih in vsega lačnih volkov je dostikrat samo par zavijajočih scufanih beštij in pa nekaj bevskajočih ščenet, ki še koze ne morejo popedenat...hehehe... ← se strinjam.....zalostno :cry: ...jebeš emancipacijo....pardon :doze: ...evolucijo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno December 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 8, 2004 Vidiš kam vse pripelje evolucija - namesto tropa podivjanih in vsega lačnih volkov je dostikrat samo par zavijajočih scufanih beštij in pa nekaj bevskajočih ščenet, ki še koze ne morejo popedenat...hehehe... ← Čaki, kaj zdaj to pomeni.... vseeno prideš? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 He he he. Ne vem zakaj imam občutek, da je precej grmelo in da bo zelo malo dežja. Če povem kar naravnost, mislim, da z zastonj strip tease-om ne bo nič. Punce bo treba kar MIKI- ja naročiti. LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SONCE Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Teya Imaš kakšno idejo, kako bi lahko postaven dedc, voljan ustreči tako pobožni želji, prepričal svojo šefico, da mu izda dovoljenje? Boste povabile tudi njegovo šefico? Bi se potem videlo, kdo je bolj krvoločen. Volkovi ali koze. :hmm: Meni se zdi, da so vsi dedci, ob katerim se vam cedijo sline že zelo okupirani, zasedeni in dobro zastraženi. :cry: Ti kar povabi svoje prijatelje, za 10k kupi pijačo in uporabi domišljijo, kako jih prepričati v akcijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Je pa to idealna priložnost za Gregsa... ups O:-) fanta od Teye ups njene prjatlce O:-) da zasluži nazaj tistih svojih 10 jurjev :) :OK: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Je pa to idealna priložnost za Gregsa... ups O:-) fanta od Teye ups njene prjatlce O:-) da zasluži nazaj tistih svojih 10 jurjev :) :OK: :yea2: ← Hiiihhhhhiiiii......Gregs bo kvečem kej zaslužu.....ipaQ je Ekonomist.....ti pa vejo kuko se kšeft dela......torej Symči..........edin kar lahk nardiva je,da Gregsija povaniva v Jelena..........pol bo pa iznenada naročilnico iz žepa potegnu,pa pokril najin zajedek,zapitek.....WE.........na plačilni rok 90 dni!!!!!! Šalim se!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Gre... pardon, prjatu, je že vedel, kakšno ceno mora nastaviti, da babe ne bodo nič dobile... in se bodo morale zadovoljiti z internimi igralci... :P :grim :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Predvidoma se bo žurka končala takole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Gre... pardon, prjatu, je že vedel, kakšno ceno mora nastaviti, da babe ne bodo nič dobile... in se bodo morale zadovoljiti z internimi igralci... :P :grim :yea2: ← sam da te ne bojo slucajno presenetle s svojo iznajdljivostjo...... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno December 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2004 Razpis se zaključuje. Punce bodo dobile ples (pa ne po zaslugi hrabrih Motosvetovcev :BUA: ) slike - vkolikor bo kakšna primerna za objavo - sledijo :D . Lep vikend vsem... Mi ga bomo ziher meli :grim . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 (popravljeno) Razpis se zaključuje. Punce bodo dobile ples (pa ne po zaslugi hrabrih Motosvetovcev :BUA: ) slike - vkolikor bo kakšna primerna za objavo - sledijo :D . Lep vikend vsem... Mi ga bomo ziher meli :grim . ← ti...zdej gre pa ze men tole mal na....na neki pač :angry: .......da te vidmo kako se bos ti na symovem rojstnem dnevu v tangicah naokol sprehajala ko tkole radodarno neke moralke talaš okol :angry: :fight2: ...oblubm da bom v prvi vrsti in ti bom tlačla une za po 5 v hlačke....da ti poplačam trud legenda...od mene dobis za rojstni dan ne 10 ampak 15.000 za striptezo... :angry: ... Popravljeno December 9, 2004. Popravil tejka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se