Nata Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Stigmata .... :kva2: ... kok lepa polička .... :wub: ... fuuuuuuuuuuul .... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 Hvala enako :004 samo meni zmanjkuje placa in v bistvu se nimam kam za širit ker je povsod drugje mamin teritorij za rože .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 jest mam doma podobn problem. cca 50-60 kaktusov od tega kar nekaj dvojnikov/trojnikov.. vsako leto si komaj izborim svoj kotiček na balkonu in prezimovanje na podestu (še težje). vseeno-kot rečeno jih imam kar nekaj v večih kopijah in še vedno zbiram (cca 3-6 novih primerkov letno). ko se dokopljem do digitalca objavim galerijo, če pa bo koga zanimala kaka menjava se pa lohka kej zmenmo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 moja 3meterska yucca in iz njene odrezane veje vzgojena "dvojčka" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 A kdo tud kej konkretnga goji? :whistle: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 A kdo tud kej konkretnga goji? :whistle: O:-) ← :grim :whistle: :blush: govedo za zakol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2005 tale pa ima slovensko ime: "Taščin stolec" ... :lol: ← kak je že tistemu mojemu ime? Vedno pozabim ... vem da je nek taščin al babji al kaj že ... samo vem, da ni jezik :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 istega imaš kot jaz - torej taščin stolec :grim s tem, da je tvoj mlajši od mojga in s tem seveda bolj majčken ... .) a buhe si že spucal z njega? al morm jaz pridet pa ga spedenat ? ... :? lepo ga čuvaj ... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2005 istega imaš kot jaz - torej taščin stolec :grim a buhe si že spucal z njega? al morm jaz pridet pa ga spedenat ? ... :? :grim :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 ...en malo večji kaktus :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno April 6, 2005 Deli Objavljeno April 6, 2005 sicer je trajalo, da sem naredu teh par fotk, pa vseen ni prepozno. kmalu se bodo odvijale presaditve, razsaditve in podobne operacije (čez cca 14 dni). če koga zanima kak minikaktusek - menjam ali brezplačno oddam. jih mam že tooolk, da 10ih enakih res nimam kam dat. enim se tok trga zadne cajte, da delajo mladičke k zmešani. evo fotke moje đungle: tale skupinska Pa mal bližje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno April 6, 2005 Deli Objavljeno April 6, 2005 in še moj ponos, ki je v zadnjih 2,5letih zrasel za cca 14cm(na cca 20cm podlage) :naughty: žal temu ne raste podmladek...tko da... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viggen Objavljeno April 6, 2005 Deli Objavljeno April 6, 2005 Lepo ne...... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 6, 2005 Deli Objavljeno April 6, 2005 Lepo ne...... :closedeyes: ← Strokovno oko je to reklo, da je treba videti na lastne oči in se prepričati, če je to res tako zelo lepo .) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 6, 2005 Deli Objavljeno April 6, 2005 za "radovednega" HHV-ja .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno April 6, 2005 Deli Objavljeno April 6, 2005 (popravljeno) Kdaj bo pa žetev ? :hmm: Popravljeno April 6, 2005. Popravil Godfather Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno April 9, 2005 Deli Objavljeno April 9, 2005 Kdaj bo pa žetev ? :hmm: ← jeseni ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 Kdaj bo pa žetev ? :hmm: ← jeseni ... :naughty: ← Upam, da me bo Rude povabil na žetev... :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 ...en malo večji kaktus :) ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 eden iz moje zbirke.. ni bohvekaj, sem mu pa ob posvojitvi rešil življenje pred gotovo dehidracijsko smrtjo... zato je top10.. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renee Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 No, naj še jaz nekaj (od mojih 200, 300 ... ) na ogled postavim. Slike so lanske. Kisel april moje ljubčke zadržuje v prezimovališču. Če bi kdo menjal .... Z veseljem menjam, kadarkoli, po pošti ali osebno v LJ. Za mnenjavo imam okoli 100 različnih kaktusov in drugih sočnic, seznam lahko pošljem na email. LP; R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renee Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 in nadaljevanje sledi --- že zdaj! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renee Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 ... in še drugo nadaljevanje .... Pridružite se kaktusarjem na www.rastline.com (forum kaktusi in sočnice) http://groups.yahoo.com/group/slovenskikaktusi/(mali oglasi za menjavo kaktusov in sočnic, vmes pa tudi taki, ko gojitelji podarjajo rastline in semena) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renee Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 tole je pa zadnje ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se