batzajla Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 ooo kakšne lepe kuprive :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 baje se iz listov teh kupriv dobr čajčk dela.. kje b pa jest to lahko nabral... ? O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno April 17, 2005 Deli Objavljeno April 17, 2005 Evo eno izmed naših dreves žiivlenja, staro je 12 let,.....in ga razganja kot mene :whistle: ....... :eek: cveti,.....baje je to zlo redek pojav :kva2: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 Evo eno izmed naših dreves žiivlenja, staro je 12 let,.....in ga razganja kot mene :whistle: ....... :eek: cveti,.....baje je to zlo redek pojav :kva2: :OK: :OK: ← tega pa res še nisem videla, da bi Drevo življenja cvetelo...... :hmm: s čim ga pa vi zalivate :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 O:-) glej glej kok lepo ... špileku pa bo neki cvetelo ... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 Pridružite se kaktusarjem na www.rastline.com (forum kaktusi in sočnice) http://groups.yahoo.com/group/slovenskikaktusi/(mali oglasi za menjavo kaktusov in sočnic, vmes pa tudi taki, ko gojitelji podarjajo rastline in semena) ← no lepo ... tud Nata kaj brska po teh straneh in je član društva ljubiteljev kaktusov Slovenije ... :blush: ... vidim da si pridna in zlo na kaktuse... :whistle: kot jaz ... :blush: ... se definitivno priporočam za kak obisk - obojestranski ... :naughty: in blagovno zamenjavo v naturalijah ... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 Po presaditvah in razsaditvah iščej novo domovanje naslednji minikaktuski: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vesna Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vesna Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vesna Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 Po presaditvah in razsaditvah iščej novo domovanje naslednji minikaktuski: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaz bi mela baby kaktus :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 (popravljeno) :D Popravljeno Maj 9, 2005. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renee Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 Jurij, tiste odvečne potaknjence ti z veseljem odkupim ali zamenjam za druge. Javi se! R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 cvetenje cveteeenje.... evo par fotk. un zraven se je šele dans zbudu in neki probava za tavelkim ponavlat pa mu ne rata najbolj :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 pa še... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 nism vedu, da tok minikaktusi tud tok na polno delajo... zihr me majo ful radi... :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 :naughty: a bi moru tiste rdeče buhtlčke k zgledajo ko semenska banka stran pobrat? a je kdo probu že iz semen kaktus vzgojit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 joj...ful maš lepeeeee... :kva2: renee je stručko oz. stručkica :blush: ...vzgaja tudi iz semen, če se ne motim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 19, 2005 Deli Objavljeno Junij 19, 2005 Tudi pri nas nekaj cveti..... Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 19, 2005 Deli Objavljeno Junij 19, 2005 Pa še nekja, kar ne bode.... Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Junij 19, 2005 Deli Objavljeno Junij 19, 2005 najprej en :004 za Allo ... ka ma tooook lepe cvetke ... :kva1: zdaj pa : :naughty: a bi moru tiste rdeče buhtlčke k zgledajo ko semenska banka stran pobrat? a je kdo probu že iz semen kaktus vzgojit? ← te rdece buhtelcke lahko stran poberes ... sam da so suhi in da ne bos poskodoval povrhnji del kaktusa ... .) ... so pa not semencka , ki jih mors posusit in lahk probas z njih vzgojit mali kaktus ... :kva2: ... vendar je to mal kompliciran postopek ... pazit mors na temperaturo in vlago ... :grim ... jaz sem poskusila in je nekaj ratalo nekaj pa se cakam in cakam in cakam .... :lol: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Junij 19, 2005 Deli Objavljeno Junij 19, 2005 neka turška zadeva se mi zdi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Junij 19, 2005 Deli Objavljeno Junij 19, 2005 neka turška zadeva se mi zdi ← turski nagelj ... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se