Lobo Objavljeno April 28, 2007 Deli Objavljeno April 28, 2007 Lobo, to so ja koprive :lol: koso sklepat, pa gasa po njih :devil: Kje ti tu vidiš koprive? Ne rabim kosit, ker imam samohodne kosilnice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 a bi ti meni 1 al pa 2 toti tvoji kosilnici za kak dan posodo? pa pastirja da mi ne bodo še kaj kar ni treba pokosile ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 Tile so pa moji [attachmentid=96416] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 a bi ti meni 1 al pa 2 toti tvoji kosilnici za kak dan posodo? pa pastirja da mi ne bodo še kaj kar ni treba pokosile ;) Tote hudiče ne zadrži niti 10 kV. Sem obupal nad vrtom pred leti. Najmanj trikrat na leto so horde vdrle vanj in požrle vse razen polžev in voluharjev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 Tote hudiče ne zadrži niti 10 kV. Sem obupal nad vrtom pred leti. Najmanj trikrat na leto so horde vdrle vanj in požrle vse razen polžev in voluharjev. ok, preklicujem naročilo :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 OBVESTILO Na žalost bom zaradi selitve drastično zmanjšal svojo zbirko kaktusov/kaktej (cca 80). Imam več možnosti: Prva varianta je, da jih ponudim vam - gratis, druga varianta je, da jih ponudim kakemu društvu (mislim, da nekaj celo v tej temi piše, bom pogledal) - gratis, tretje variante pa ne bi opisoval, je pa povezano s Snago. :glare: (spet - gratis). enkrat te dni bom dal gor frišne fotke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Danes Od kdaj pa ti Kanabis gojiš, :worship: glej sliko levo zgoraj v ozadju... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Avgust 20, 2007 Deli Objavljeno Avgust 20, 2007 OBVESTILO Na žalost bom zaradi selitve drastično zmanjšal svojo zbirko kaktusov/kaktej (cca 80). Imam več možnosti: Prva varianta je, da jih ponudim vam - gratis, druga varianta je, da jih ponudim kakemu društvu (mislim, da nekaj celo v tej temi piše, bom pogledal) - gratis, tretje variante pa ne bi opisoval, je pa povezano s Snago. :glare: (spet - gratis). enkrat te dni bom dal gor frišne fotke. hvala ti, da jih boš meni podaril :worship: :worship: :worship: obljubim, da bom lepo skrbela za njih :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 17, 2008 Deli Objavljeno Julij 17, 2008 od kar imamo Župankoviča je tudi asortima cvetličnih korit po Ljubljani malce pestrejši ! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 17, 2008 Deli Objavljeno Julij 17, 2008 :eek: :hmm: A je prava? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Julij 17, 2008 Deli Objavljeno Julij 17, 2008 od kar imamo Župankoviča je tudi asortima cvetličnih korit po Ljubljani malce pestrejši ! :worship: A pridemo pomagat spravit pridelek? :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Julij 17, 2008 Deli Objavljeno Julij 17, 2008 od kar imamo Župankoviča je tudi asortima cvetličnih korit po Ljubljani malce pestrejši ! :worship: :lol1: :lol1: :lol1: :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 (popravljeno) evo še moje... Popravljeno Julij 18, 2008. Popravil riderrgirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 A pridemo pomagat spravit pridelek? :whistle: :naughty: ne, ne ! to so prvi koraki h legalizaciji in uvedbi posebnega območja ob Ljubljanici ! levi breg pušiona desni fafaona ! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se