Noise Objavljeno December 6, 2004 Deli Objavljeno December 6, 2004 srce, tiledve te čakata že celo večnost ... ← A sta izraelki al pa tipa :yea2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 6, 2004 Deli Objavljeno December 6, 2004 Ministrstvo za zdravje sporoča...Čokolino je dober za vašo prebavo, hitrejšo rast sivih celic, spodbuja delovanje možganov, okrepi željo po frutku, pomaga pa celo še takemu mojstru balance, kot je naš g. Pivoljub, da svojega APN-a 6, za 0,51456 sekunde hitreje, navije na celih 55.8459 km/h. Seveda pa lahko učinke čokolina še okrepimo, če k obroku pritaknemo še (vsaj) 0,5 litrsko laško pivo, rajši temno kot svetlo. Zato g. Pivoljub, dober tek in na zdravje, mogoče pa kdaj celo odrasteš :kva2: P.S.:PIVOLJUB JE MOJ IDOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno December 6, 2004 Deli Objavljeno December 6, 2004 pivoljub je gnoj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno December 6, 2004 Deli Objavljeno December 6, 2004 Pivoljub se predstavi.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno December 6, 2004 Deli Objavljeno December 6, 2004 (popravljeno) .Vse punce, ki se boste pridružile, boste lahko Pivoljubu ga pofafale, ← MA KJE SI TI DO ZDAJ? :wub: In zakaj tega nisi prej napisal???????????? :cry: Jutri grem menjat državljanstvo za Ukrajinsko :naughty: protezo pustim doma in prihajam s 6 packom pira čakat v vrsto in upam da mi bo uspelo to k čemer težim že vso svoje življenje :kva2: (P.S.upam da boš tako dober in mi do jutri javil ali si moram obrit brke ali ne in če je še kaj pomembnega za uredit, da te slučajno ne bi kaj motilo :? ) Čaw :004 Popravljeno December 6, 2004. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 6, 2004 Deli Objavljeno December 6, 2004 bah manj spije od mene, dosti počasnejši je, zraven vsega še začetnik, pa še plačuje za seks! OK moj idol definitivno ni :SS :BUA: mogoče čez par let . . . . . . . . . . . . . . mi bo do gležnjev :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 Pivči, Pivči! Jest bi biu tut rad dec! A sem lohk? A sem lohk? :o Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis! :( Bom ful spiu, pa mutor bom wozu, pa naredu vse kar boš reku. :grim Dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no, dej no... Imam pač dovolj biti plen v cestnem darwinizmu in bi se rad evolviral iz plena v predatorja, iz lovljenega v lovečega, iz pičke v desca. REST ASSURED YE POOR SOULS! THE MESSIAH HAS COME!!! :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 Hudiča. :o :o :o Sey je kr zabavno, no, morm rečt. B) B) :grim :grim Yst sm tut uradno Pivoljub, samo z malo pismenko. Registracija?! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 Hudiča. :o :o :o Sey je kr zabavno, no, morm rečt. B) B) :grim :grim Yst sm tut uradno Pivoljub, samo z malo pismenko. Registracija?! :? ← v vrsto se postav. Pičke levo, Pičke pa desno. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 Jaz bi rad vedel, kje se vozi? (obvoznice-avto ceste) :BUA: drugje ne more zvočni zid prebijati :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 je pa tale tema očitno postala ventil za sproščanje... :zzz: heeeej :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 REST ASSURED YE POOR SOULS! THE MESSIAH HAS COME!!! :notworthy: ← Se mi je zdel, da sem neki spregledou :lol1: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pivoljub Objavljeno December 7, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 7, 2004 Mater kakega mačka mam dans.Niti še nisn šel gledat če je avto doma, pol popoldneva se nena nič spomnim.Torej, včeraj okoli treh sem šel v en dobro znan pub na Teznem v Mariboru, in se kot je v moji navadi začel nalivat z pivom.Prišo je še en kolega in okoli pol petih sma sklenila menjat lokal.Ko sem vstajal od šanka mi je valda kelnarca tišala svojo telefonsko, vendar sem jo prijazno zavrnil naj si jo nekam vtakne.V glavnem vsedem se v avto pa kar direkt rikverc na cesto (tisti ki poznate lokal tak veste kak so avti tam parkirani pa niti ne morš drugače dol iz pločnika).Torej na cesto, zraven pa en z choperom, mogoče kakih 40 km/h, valda je mogo ful premzat da ga nisn nabaso.Zdaj vidite, če bi ga tip teral kolko gre tista njegova kolarnca, bi že zdavnaj bil doma in se to nebi zgodlo.Seveda sem videl da je nekaj mahal, ustavim avto, s kolegom ven, pa proti njemu, jaz sem mislo da se bo tip ubil, tak hitro je spelal mimo naju.Mogoče je bil kdo iz tu, profil že ustreza večini na tem forumu.Pa to zdaj ni važno, povedat sem samo hotel, da če bi tip skozi teral 120 km/h al kolko pa gre tisto, ne pa 40 km/h, bi že lepo bil doma ko bi jaz komaj iz bifeja stopo.Naslednja dva bifeja se še potem spomnim, potem pa nič več, upam samo da me ni kera izkoristila, pol pa se bo lahko hvalila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 And again, BORING! :zzz: Ponavljaš se že do onemoglosti. Če ne znaš spravit iz sebe več kot tri rahlo različne stavke raje utihni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 :zzz: :BUA: :BUA: :BUA: ....prvošolček...razočaral si me.... :BUA: :BUA: :hmm: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 Fantje, HALO! :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 Fantje, HALO! :doze: ← Prosim? Horjo pri telefonu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pivoljub Objavljeno December 7, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 7, 2004 Zdaj sem malo večino odgovorov pregledal, in vse kar lahko rečem je:Veste kaj sem jaz za vas, ne Einstein, Dreistein.Videl sem tudi neka vabila na neka srečanja, pa ni problema, če dobim kakšen pir, takoj pridem, lahko že kar danes, če me kdo v Mariboru kam povabi.Pa prosim, da mi nebojo zdaj spet same punce navalile, ker vam lahko vnaprej povem, da striktno samo pivo.Aja, pa nekdo še me je na neko vožnjo izzival, tudi sprejmem, samo naj pove kdaj pa kje, pa kaj boma stavla, tu bi še reko od 500 evrov gor prosim, al pa kar dvomim da tu sploh ma kdo žensko, mi ga mora njegova potegnit, seveda velja tudi obratno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 Jjeeejjj, jej, jej, Pivoljub, moj mladi vzor. Sedaj si me pa razočaral. Ok, tole o Dreisteinu se kar strinjam. Ni da bi dvomil. Ti že celi MS priznava. Kdo sem jaz, da bi dvomil. Ampak, daj ljuba duša vsaj malo na pravopis pazit. Vsaj blanke daj za piko pa vejico postavit, da bomo mi starejši lažje brali. Saj veš, tisti, ki tole v domu upokojencev beremo. Boš tolk prjazen, please? Ok, zdej pa Mariborčanom in okolici! AJDE PIČKICE, KWA JE ZDEJ? STE SE KAKNULI; A?? A'W KEJ AL N'Č?! No pa še enkrat tebi, moj mladi idol. Tkole na tiho in na ušeska: Veš, nekoliko zmedeno deluje tole, da dvomiš o tem, da imajo motosvetovci ženske, obenem pa se meniš za njihovo fafanje. Pa tudi se ne bi jaz s tem igral na tvojem mestu. Glede na stanje na MS, so verjetno same škrbaste stare babe. Noooo, sicer zna menda bit tud to zanimivo, sam dol ne smeš gledat. Pivoljub, navijam zate! PIVOLJUB, PIVOLJUB,PIVOLJUB, PIVOLJUB, PIVOLJUB, PIVOLJUB, PIVOLJUB, PIVOLJUB, PIVOLJUB, PIVOLJUB, PIVOLJUB, PIVOLJUB, :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 ... mi ga mora njegova potegnit, seveda velja tudi obratno. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 .Aja, pa nekdo še me je na neko vožnjo izzival, tudi sprejmem, samo naj pove kdaj pa kje, pa kaj boma stavla, tu bi še reko od 500 evrov gor prosim, al pa kar dvomim da tu sploh ma kdo žensko, mi ga mora njegova potegnit, seveda velja tudi obratno. ← OK mister.... v soboto bo lepo vreme.... stava je dobro kosilo pa pivo seveda... :D kdo pride prvi od kopra do divače..... v enem kosu... no a si upaš....???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 Sem bil včeraj v enem znanem pubu v Teznem pri Mariboru pa sem spil tam nekje 5 - 7 jack-ov, ker pivo pijejo samo pičkice,pa stojim tam pa gledam nekega neprilagojenega mulca, ki skače in se dere kako je on dedec, pa hitr pa da full obvlada, pa...Pa ga je ves folk odrival, kak to ti z ust smrdi, pa kupi si neki za oblečt, ker v teh capah skačeš okrog.Pa pride do mene pa reče da on pa je neki "pivoljub", pa bla,bla,bla.Pa je bil res ko neki razcapanc, ampak meni je zapasalo in sem si privoščil to mlado meso.Reko sem mu da bo danes moja cipa, moja mala pičkica.Pa se je takoj strinjal.Pol sva pa šla z njegovim avtom, pa je neko motoristko na čoperju izsilil, pa ga je ta skloftala, da se je ubogi deček zjokal in začel neki v smislu mamica,mamica, hočem mamico!!!Pa sem potem jaz vozu, pa sem hitro ustavu,pa sem ga, kot bi ata mamico.Pa je tako prijetno cvilil.Ampak se je videlo da mu ni prvič.Je rekel da mu je ful všeč.Potem pa je govoru neki o tem, da bi se videvala še naprej.Pa sem si rekel:"res pičkica , uživa ko ga dobiva od zadaj, zdaj bi pa rad še zvezo, v kateri bi bil pičkica dolgoročno".Jao,jao.pa sem pelju nazaj proti pubu pa vozim tom okoli 105 po števcu pa je reku naj mal bolj počasi peljem, češ zunaj piha veter pa lahko avto na streho obrne pa...Pa sem pol sam spizdil iz avta in si rekel kakšne pičkice so te tipi, bolj je z vsako žensko... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 Sheriff, respect :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pivoljub Objavljeno December 7, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 7, 2004 Sheriff, te tvoje homoseksualne sanje so posledica tega, da spiš s prstom v riti, popolnoma razumljivo pa je da vsi sanjate da bi bli vsaj malo podobni Pivoljubu.Če pa bi bil ti včere v tem pubu, pa bi dans res zgledal kot so včasih šefiri, brez zobov, ker toplovodarje že zavoham na daleč, tisti vonj po vazelinu in drek za nohtami.Seveda nimam nič proti njihovim nagnjenjem, samo gre mi na živce, da so tako zahrbtni, dobesedno :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave