KeC Objavljeno December 10, 2004 Opozori Objavljeno December 10, 2004 No za tiste, ki se sprašujejo ali se pod psevdonimom Pivoljub skriva kakšen znan motosvetovec, tale link: Pivoljub
Thundercat Objavljeno December 10, 2004 Opozori Objavljeno December 10, 2004 pivoljubov na Ms je po mojih ocenah ogromno...sam Pivoljub pa je le eden..... :)
yankee Objavljeno December 10, 2004 Opozori Objavljeno December 10, 2004 pivoljubov na Ms je po mojih ocenah ogromno...sam Pivoljub pa je le eden..... :) ← In mu je za cestitat, ker je tocno vedel, v kateri kup dreka pobezat, da je fejst zasmrdelo.... :notworthy:
klimbra Objavljeno December 10, 2004 Opozori Objavljeno December 10, 2004 No za tiste, ki se sprašujejo ali se pod psevdonimom Pivoljub skriva kakšen znan motosvetovec, tale link: Pivoljub ← In kaj ma moja tema veze z njim.......jaz javno priznam,da sem notorični PIVOLJUB!!!!!!!
Dr. _MAXXI_ Objavljeno December 10, 2004 Opozori Objavljeno December 10, 2004 pivoljub tudi jst :kva2: :kva2: :kva2: , posebi pa zeleno z dvema :devil: zasmrdelo je zlo dobr :grim
Priporočene objave