Skoči na vsebino

Najem avtodoma


Greyhound

Priporočene objave

V naslednjem letu nameravam najeti za teden dni avtodom za potovanje v tujino. Ker s tem nimam nobenih izkušenj, prosim za kakršnekoli informacije glede cen, rezervacij, zavarovanj, najemodajalcev...... Če je bila zadeva kjerkoli na forumu že obravnavana, prosim le za link in milostni strel.

GH

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne vem, če je o tem kaj pisalo na tem forumu, lahko pa pogledaš tukaj

Sicer ti pa sverujem, da avtodom najameš od firme, ki se s tem resno ukvarja in ima tudi ustrezno zavarovana vozila. Zasebniki, ki posojajo napol legalno, so sicer cenejši, vendar je tveganje večje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mi smo šli enkrat po dalmaciji za par dni...smo mel avtodom za 6 oseb (mislm da predelan boxer),mi smo bli pa štirje,kar je pomoje glih prov.kej dost več se pa ne spomnim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 let pozneje...

Lep pozdrav. Naslednji mesec se odpravljamo s kolegi v Veliko Britanijo. Tja nameravamo iz z avtodomom, zato me zanima, če kdo pozna kakega kolega, ki jih oddaja oz. če jih kdo tukaj oddaja. Rabil bi avtodom z 6 sedišči in 6 posteljami pa nikakršnim komfortom :whistle: , v glavnem za prespat in peljat, za drugo ga ne rabimo.

lp

Rudi

p.s.

Par ponudb od firm že imamo in vem da je ok, če ga dobiš od profesionalcev, še posebej zaradi varnosti in zavarovanja, samo - mi rabimo zadevo za peljat in spat, ne pa za aktivno preživljanje počitniških dni v udobju lastnega doma - rabimo nekej poceni za na pot.

Popravljeno . Popravil Saint
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolikor

vem se da to dogovoriti v Adria, NM. Zadeva je toliko boljša, ker so lansko jesen začeli izvažati tudi v GB in načeloma ne bi smelo biti težav, če gre kaj narobe, ker bi v firmi Fleetwood GB morali znati vse popraviti in imeti tudi dele na razpolago.

:yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 4 mesecev pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!