speed-devil Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 zanima me a je kej narobe če se voziš s skuterjem po snegu oz. tisti brozgi k je pozim na cesti.a ta mraz kej vpliva na mašino? :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Jah dobr zanjo ziher ni .) ,pa tud za plastiko ne k bos ruknu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 zanima me a je kej narobe če se voziš s skuterjem po snegu :unsure: :unsure: ← Mašina še najmanj :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RaceBoy_ Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 (popravljeno) Slabo je ker ti jeklo rjavi. (če ga je kej) Popravljeno December 10, 2004. Popravil RaceBoy_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 skrbi te lahko korozija (sol). pa obstaja vecja moznost da se vsujes (manjsi oprijem - hladno, spolzko, po moznosti mokro, tudi zasnezeno, ali celo poledenelo cestisce, zarad temperatur nimas filinga v prstih, itd.. ), pa tud revma te bo na starost matrala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 (popravljeno) Jaz mam na peugeotu prvo roko za kolo rjasto ker se je prejšni lastnik pozimo vozo v službo potem pa motor devav v toplo garažo.(SOL+TOPLOTA=RJA :cry: ) Popravljeno December 10, 2004. Popravil KEBO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cr4$h Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Jst mam cist ozeble prste,ker sem delal na sred zime izpit za motor :blink: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno December 11, 2004 Deli Objavljeno December 11, 2004 škoda je edin tebe, pa motorja ko ga bos stouku. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno December 11, 2004 Deli Objavljeno December 11, 2004 Men se zdi vožnja pozim brez veze! zmer loh ruknš pa se sebe loh poskudujes, da o motorju ne govorimo! jst ga pomoje prvi med vsemi pospravm tm ze novembra ker tut mraz pride! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 11, 2004 Deli Objavljeno December 11, 2004 pr meni komaj pozimi skuter pride v poštev ker za rsko je zaj premrzlo..pa tudi škoda mi jo je za sneg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BONO Objavljeno December 11, 2004 Deli Objavljeno December 11, 2004 Danes sem videl na cesti enega skuterista z Malagutijem F15, ki se je vozil od Kranja proti Podnartu in naprej. Oblečen je bil v motorsko jakno, kavbojke in nizke čevlje. Ker mu je skut letel okoli 90 verjamem, da mu ni bilo ravno prijetno toplo. Vsaj v noge in gole gležnje ga je zagotovo prepihalo. Sploh, če pomislim, da je imel LJ tablico in je do Podnarta moral prevoziti kar precej kilometrov. No ja, nekatere očitno mraz ne moti. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
|-Sith-| Objavljeno December 11, 2004 Deli Objavljeno December 11, 2004 Mene mraz ne moti. Nardim tut do 100km na tedn če ni glih dež al pa kaj. Drgač pa motor mal pustim laufat prej pol pa fajn vleče. Oblečem pa dve bundi, trojne rokavice, ledvični pas, maska za pod čelado, spodnji del kombinezona, termo štumfe. :afro1: Ko pridem domo sn ponavadi čist moker, pa ne zarad vlage amak zarad vročine(večina oblek je alpinističnih) :OK: Tk da dokler ni snega al pa kaj se bomo še normalno vozli pol pa ketne gr :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BosTa_ Objavljeno December 11, 2004 Deli Objavljeno December 11, 2004 ti si nor!! ti je to že kdo reko ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 12, 2004 Deli Objavljeno December 12, 2004 ti si nor!! ti je to že kdo reko ;) ← :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno December 12, 2004 Deli Objavljeno December 12, 2004 mi se se vozimo. verjetno zato ker sm dobu nov motor :) sej je kr mrzlo. sam zdjutri je najboljs ko je se vse belo od tiste slane al ka je. :OK: din ahtat je treba ko je tu pa tam led na cesti.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malaguti Objavljeno December 12, 2004 Deli Objavljeno December 12, 2004 Danes sem videl na cesti enega skuterista z Malagutijem F15, ki se je vozil od Kranja proti Podnartu in naprej. To sm biv jst,kaj čš sm mogu it tja eno kroslo pogledat! :OK: Drgač se pa čutjo posledice na grlu! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno December 12, 2004 Deli Objavljeno December 12, 2004 Men se pa zdi to brezveze Škoda scooterja. Dokler ni snega se bom vozu ko bo pa sneg pa kupim enga frčija pa gasa po snegu pa semi jebe za njega.Upam da nebo kmal snega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
|-Sith-| Objavljeno December 12, 2004 Deli Objavljeno December 12, 2004 ti si nor!! ti je to že kdo reko ;) ← skos mi to govorijo pa nevem zaka :hmm: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed-devil Objavljeno December 12, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 12, 2004 jah sej jst sm dau itq akumulator vn zdej.pa tut fotr mi je reku da če ga hom zjebat da jst se nej kr vozm sam da on ne bo novga kupvov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m4r3 Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 Mi se to kr vozmo pa nej bo sneg dž al pa toča ..... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 Če je toča te pol mal roke pa rame bolio vem iz lastnih izkušn. Mi smo dal use to skos ko nas je pa metal pa ko je bla vlka škoda pol smo pa mal k pamet pršl.Zdej tega ne počnemo več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 eh, jaz sn se vedno celo zimo vozo. dokler ni blo snega na cesti, pa se takrat sem mogo vcasih iz sole se pelat:D 30 na uro pa lepo na izi:) parkrat me je za 180 obrnlo, pado pa na sreco nisem. je pa mi crkno moped, ker mi ga je zalilo, ja. sem mogo se 2 km rivat do bratranca ja. uf joj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Če je toča te pol mal roke pa rame bolio vem iz lastnih izkušn. Mi smo dal use to skos ko nas je pa metal pa ko je bla vlka škoda pol smo pa mal k pamet pršl.Zdej tega ne počnemo več. ← :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 jaz sem tudi vse dal skoz:D zaj pa v avtu;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
golnar Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 ah ja dobr da lezos ni snega, da DNAjka še lahk laufa, zdej pa hitim ctx-a rihtat, da ko sneg pride, se bomo pa s tistemu okol gonil.... kaj češ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se