IKE Objavljeno April 8, 2002 Opozori Objavljeno April 8, 2002 Gidl še nekaj. Sodeč po tvojih temah, ki so v glavnem vezane na kros in offroad, pa napiši kako pametno o krosistih. Tudi tu so ateki tisti ki vozijo in ženejo svoj naraščaj, pa jih kot voznik superšportnikov razumem in spoštujem. Ne udarjam po njih ker se vozijo z meni nezanimivimi motorji, tam kjer se jaz ne želim, tudi tu so ponavljajoči se gledalci in jih je več, sa je tudi več dirkališč, zato ne pometaj pred tujim pragom. Star pregovor pravi : vsako tele ma svoje vesele ... sem si skusil tri aktivnega sezone dirkanja ( od šoferja kombija do dirkača in serviserjav eni osebi ) im mi take mlatenje slame ni po godu. Pa brez zamere in obilo motorističnih užitkov še naprej ! Pa ne okol govort !
gidl Objavljeno April 9, 2002 Opozori Objavljeno April 9, 2002 Dan IKE, vidm da sm ti kr na zulj stopu, saj ne krivim nikogar za to pocetje (prepeljavanje) na Grobniku, niti se mi ni osebno zameru, je pac tako da Slovenski cestni motociklizem pocasi ampak sigurno umira. Zato pa niso krivi tekmovalci, ampak organizatorji. Ce bi se nasel nekdo ki bi vzel stvar v svoje roke in bi organiziral zanimive tekme, pa tud ce so na Grobniku, bi s tem pritegnil gledalce, z gledalci bi prisli sponzorji, potem pa bi se nasli tudi skriti talenti in mogoce bi nekega dne imeli GP voznika ki bi ga lahko ob Nedeljah gledali na EVROSPORTU. Ne me narobe razumet nocem pljuvat po vas ki se vozite na Grobniku, hocem samo povedat da bi bil cas da se nekdo zdrami in prevzame organizacijo in trzenje. Primer je PRO SUPERBIKE. Leta 95,96.. se je tam bogato tekmovalo, bile so zanimive klase in pravi piloti, potem pa se je gonilno kolo odvrtelo, organizator se je umaknil in danes je PRO bike za stare fotre, pa niso krivi tekmovalci, ampak ni nikogar ki bi znal stvar organizirat in iz tega kaj zasluzit. Na zalost je v Sloveniji prevec fovsije in kdorkoli bi probal prevzeti stol P.V. mu to zagotovo nebi uspelo, nazalost pa je edina pot tu mimo. Jaz osebno sigurno nisem sposoben naredit kaj takega, sem pa ze bil na kaksni tekmi al pa dveh in vidu ze vse kontinente in tekme na njih in vem da je to mogoce. Dokler pa se boste vi zadovoljni al pa ne prepeljavali po grobniku in jamrali da ni denarje nebo nic. Treba se bo vsest in kaj spametovat. Res pa je denar sveta vladar, ampak sigurno je kdo v Sloveniji ki ima tolk pameti da bi ga znal nabrat in nam naredit zanimivo tekmovanje. ok, se mal o OFF Road-u, tud slovenski (stajarski) motocross je cist v k., tud tam se podijo atki in trije pobcki ki bi lahko kaj nardili, tam je isto revscina, ampak tko kot sm reku, nekdo bo mogu prevzet stvari v svoje roke in ce sem prav informiran se bo to prav kmalu zgodilo.
billy Objavljeno April 9, 2002 Opozori Objavljeno April 9, 2002 Gidl ne splača se kregat okol tega.Mislim da mata vsak po svoje prav,ampak rešl ne bomo nič.Moto šport pr nas je povsem družinska zadeva in tist ata ko ma dnar pa sina,lohk upa da jima bo uspel(primer:Jerman),jasno pa je tud,zakaj se po Grobniku podijo ata-ti,ker le ti majo dnar,da si to prvoščjo.Ko so bli mulci ga niso mel.Mislim da bi vso to slabo stanje rešlo le dirkališče,ki pa ga žal še ne bo.
Roman Objavljeno April 9, 2002 Opozori Objavljeno April 9, 2002 Gidl, očitno imaš do CHD negativen odnos, ki v glavnem temelji na nepoznavanju tega športa. Za to, da v Sloveniji ni dirkališča sigurno niso krivi dirkači - ker ni dirkališča, ni dirk, ker ni dirk v SLO ni interesa sponzorjev (ki je že tako majhen). Pred kakšnimi desetimi in še nekaj leti je brat dirkal v razredu superbike (spremljal sem ga kot mehanik - in vse ostalo) - za eno sezono je porabil cca. 50.000 DEM (pa še daleč od tega, da bi imel optimalno zrihtan motor), sponzorjev ni bilo pa nobenih - kljub zelo solidnim uspehom, nehal je kot večina, ko mu je zmanjkalo denarja. Danes je ta šport še bistveno (nekajkrat) dražji. Sam pa razmisli zakaj potem dirkajo samo še ati (po tvoje) in to v glavnem v razredu superstock.
Ghost_R1 Objavljeno April 10, 2002 Opozori Objavljeno April 10, 2002 Gidi si ti morda kdaj pomislo, da pa eni grejo na Grobnik iz čistega užitka in veselja do vožnje po pisti, pa čeprav je Grobnik res že staro dirkališče, halo je še zmeraj OK, finančno še tudi kar gre ven, pa da ne omenjam,da si v bližini morja, zvečer kako fešto vdariš, kako dobro bejbo pogledaš... KAj pa te zaj tu manjka, nismo vsi bogati, da lahko vsaki teden kupimo več parov gum, kamo li da razbiješ motor in vse ostale stvari, da ne omenjam. Če pa grem na leto 2-3 krat mogoče še kaki dan več na Grobnik, pa res ni nič narobe. Prijatelj malo si pomešo stvari. Tu doben ni govoril, da smo neki dirkači in bomo osvojili DP ali kaj takega, čeprav so tudi taki med nami, ki so nekaj že dosegli. Malo pomisli tudi na druženje, ki ga je na Grobniku in bližnji okolici v obilju. Zadeve malo povezeš in boš mogoče ugotovil, da je to ena prav fletna zadeva. Če pa ti ne paše, te pa nihče ne sili, da moraš na Grobnik, no lepo pa bi bilo , da nas prideš pogledat in barem kako pivičko spiješ- SAmo moje skromno mnenje, ki pa ni nujno da vsem paše. Go in peace!
gidl Objavljeno April 10, 2002 Opozori Objavljeno April 10, 2002 Ja fantje sej imate prav, dirkanje je drago in nemorete si privoscit profi ligo. Verjetno gre res bolj za druzenje kot pa za kaksno resno dirkanje. Mogoce sem jaz prevec profi lige dozivu, pa se mi tako dirkanje ki se dogaja pri nas zdi cist mem, ampak vidim da imate veselje do tega in se po eni strani tudi strinjam z vami, zakaj pa ne. Brez zamere, vidim da imamo razlicne poglede na motosport in bi bilo neuspesno usklajevat mnenja, vsak pa ima pravico do svojega. lp gidl
IKE Objavljeno April 10, 2002 Opozori Objavljeno April 10, 2002 Gidl na žulj mi nisi stopil, le malo več spoštovanja in obzirnosti bi pa že pričakoval. Vdrugem postu si se malo boljše predstavil, le dogovoriti se je treba iz katerega zornega kota gledamo. Nihče ni profesionalec, smo le amaterji ki nas druži ista strast in to je motor. Gre nam predvsem za druženje in preživetje lepih trenutkov, ki jih preživimo skupaj na vožnji, ob pisti ali na njej, Kar nekaj cestnih bojevnikov se je umirilo na prvem srečanju s pisto in vsi hočejo nazaj, na vožnjo učenje in druženje. Nekateri odpeljejo par turističnih krogov, nekateri ga pošteno poženejo ... kaj pač kdo želi oziroma kaj zmore. Enodneven izlet na Grobnik ni poceni, najprej je treba prit z motorjem do piste, po ceti ali z avtom in prikolico ali kombijem. Pista in vožnja po njej ni zastonj in bolj vneti pustijo na grobniškem asfaltu, ki je znan gumojedec kar cel komplet športnih gum, ki stanejo cca 60.000,- do 70.000,- sit. Tako se približamo številki 100.000,- sit in če je kdo to pripravljen plačat ima te stvari resnično rad, a v očeh množice nemotoristov je pač en ubogi norček, ki ne more iz svoje kože . Bistvo je druženje pa naj bo na ali ob pisti, odloćitev posameznika. Res je varneje ob pisti kot na njej, ob pisti je druženje v pravem pomenu, na pisti pa je to že rivalstvo. Naj nas ne zavedejo ali odtujijo doseženi časi na krog, sprejmimo posameznike takšne kot so, le da se v njihovi družbi dobro počutimo. Billy je lepo napisal, ga je to družinska zadeva in bo to še dolgo ostala, saj na našem ozemlju ni posameznika ali ekipe ljudi, ki bi staknila glave, nekaj pametnega stuhtala, kaj šele naredila. Ghoustek je na pisti pravi borec a mu druženje pomeni več, tako kot še marsikomu. Gledanje ob pisti je lahko tudi zanimivo in klepet pa vse kar sodi zraven tudi. Motohappenning pomeni prenesemo vesel motorističen vikend in za vse udeležence se najde nekaj zanimivega, zato vabljeni na druženje, vožnje in zabavo dne 24. maja na - ob Grobniku. Pa ne okol govort !
Ghost_R1 Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 quote: Motohappenning pomeni prenesemo vesel motorističen vikend in za vse udeležence se najde nekaj zanimivega, zato vabljeni na druženje, vožnje in zabavo dne 24. maja na - ob Grobniku. Točno tako in upam da vsi pridete. PS 24 sicer ne bo motoheppenning ampak bo MC Savinja pripravila taki fini motoristični petek, kjer se bo za vse nekaj našlo. No pa dirka bo tudi hehehehe. Go in peace!
billy Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 Komi čakam na maj in motohappening,pa da zahrumijo zverine po pisti.Jest se bom modro in previdno za slavo in pokal spopadu v rekreativni vožnji(če ne bo prevroče),ker pol se morm še domov prpelat z motorinom,pa ne bi rad da se mu kaj nardi.Še prej pa kak dinarčk pršparat za nove gume(kje je še colnga) .Drgač pa držal pesti za Ghost-a,Ike-a(če boš mel stroj)in vse ostale motosvetovce,ki znajo in si upajo,pa še za vse neuničljive ate-ke(Kalšk,Katrašnik),brez katerih ne bi blo zanimiv kot je(kdor ne dirka ni Slovenc)!
IKE Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 quote: Drgač pa držal pesti za Ghost-a,Ike-a(če boš mel stroj)in vse ostale motosvetovce,ki znajo in si upajo,pa še za vse neuničljive ate-ke(Kalšk,Katrašnik),brez katerih ne bi blo zanimiv kot je(kdor ne dirka ni Slovenc)! Billy, hvala da sme spomnu, strojček sem že vpisu . Pa ne okol govort !
Ghost_R1 Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 24 maja pa res vsi naGrobnik bomo eno tapravo fešto ruknili, tako kot zmeraj, samo da ostanemo vsi celi in zdravi. Go in peace!
billy Objavljeno April 12, 2002 Opozori Objavljeno April 12, 2002 Opa Ike,sploh nisem opazu,je to tazadn model?
IKE Objavljeno April 12, 2002 Opozori Objavljeno April 12, 2002 quote: Opa Ike,sploh nisem opazu,je to tazadn model? Letnik 2000, 12.000 km, črno rumen . Pa ne okol govort !
valentino46 Objavljeno April 13, 2002 Opozori Objavljeno April 13, 2002 24. 05. bo zanimiv dan!!! Pridem navijat za našega Ghosta in upam, da končno dobi pokalček za prvo mesto. Rad bi pa videl našega glasnega DIABLOTA odpeljati kakšen krog, seveda če si bo sploh upal.....??????????? http://racing.t35.com
IKE Objavljeno April 13, 2002 Opozori Objavljeno April 13, 2002 quote: 24. 05. bo zanimiv dan!!! Pridem navijat za našega Ghosta in upam, da končno dobi pokalček za prvo mesto. Rad bi pa videl našega glasnega DIABLOTA odpeljati kakšen krog, seveda če si bo sploh upal.....??????????? Pa ja ne boš samo gledalec ... . Pa ne okol govort !
Ghost_R1 Objavljeno April 13, 2002 Opozori Objavljeno April 13, 2002 Halo VALENTINO kaj je pa zaj to????????????????? ti pa gledalec??????????? se verjetno malo hecaš ne !!!!!!!!!!!! Kdo bo pa v tvoji klasi pokale pobiro. PS NEhaj s tem 1. mestom, saj veš da mi ni usojeno, pa se niti ne obremenjujem s tem važno da smo celi pa kaj pol spijemo in potisnemo hehehehehe. Go in peace!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se