Gregs Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 Ola! Danes je bilo na obisku s "totega konca" kar precej nam dragih ljudi - konkretno gospod moderator Ice, vseved Easyrider ter člana Ghost_R1 in Furioso. Zelo prijetno presenecenje pa sta pripravila Easy s krofi (natancno 50 komadov) in Furioso s kremsnitami (upam, da nisem zgresil?! Ce niso bili vsi sponzorji?! Oprostite, tako sem slisal). Seveda ne smem pozabiti gospodicne Kate, ki je postregla z domace izdelanimi torticami (kockaste oblike). Skratka, "zbombardirani" smo bili z veliko kolicino sladkorja in holesterola, ampak je pasalo, pasalo... Kot zanimivost pa dodam se to, da je Stari faker prinesel s seboj minimoto in ga dal v test vsem zainteresiranim. Zelo nora zadevica, ki pa spona tako, da ne morete verjeti!!! Bilo je nadvse zabavno in prijetno... da bi nam se velikokrat tako bilo...
lojzi Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 Ja res je vrvelo ljudi, tudi tistih, s kateimi se (žal) preredko srečujemo.Upam, da je bila včerajšnja sreda uvod v popestreno dogajanje na naši sceni do začetka tiste taprave scene, ki jo vsi tako težko pričakujemo. Nekateri smo jo začeli kar včeraj pred Twinom, na Fakerjevem minimotu, Noro ! Hvala vsem, ki ste imeli "jajca" prit tudi od zelo daleč Lojzi ma vas rad
Einherjar Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 Zahvale vsem, ki ste prinesli hrano na to dobivanje - zal mi je samo, da sem pred odhodom od doma jedel :( Cestitke Ice-u za prihod "na pijaco" iz nase severne sosede!! Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
vragica Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 kjof kjof kjof kjof kjof kjof kjof kjof... dva krofa in pol (eno polovico jaz, drugo polovico z vso marmelado pa desmo )... mljask mljask mljask tojta tojta tojta tojta tojta... en kos torte... mljask mljask mljask kjemsnite kjemsnite kjemsnite kjemsnite... se zmeraj (upam, da je se kaksna ostala) so doma v hladilniku (joj se bo zvecer prilegla)... mljask mljask mljask Ja, res, hvala stajerko gorenjski navezi za ogromno polnokalorij bombo. I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
Ice Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 yep,res je bilo super....predvsem videti "face" kako spreminjajo _izraz_ ....HARHARHARHAR .....kejti torta=SUPER,daj ti malo na fedex pa do MB poslji ....tja bom ze prisel iskati upam,da sta fury in ghost srecno prispela domov.....jaz sem tocno ob 01.45 stopil skozi vrata. yep,res je......bo treba ponoviti ,hvala vsem za topel sprejem in easyu za druzbo do CE. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Furioso Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 Kaj pa je med brati dobrih 130 kilometrov?? Točno ob 2.00 sem doma stopil iz avta, kakšnih 25 minut prej pa sem Ghosta odložil v Mariboru... Definitivno za ponovit. Ko bo topleje, pa pridem kar na dveh kolesih. Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Einherjar Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 quote: Definitivno za ponovit. Ko bo topleje, pa pridem kar na dveh kolesih. Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Ja seveda - mi bomo pa z avti al kaj?? si pa tudi malce zmesan :)) Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Furioso Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 quote: Ja seveda - mi bomo pa z avti al kaj?? si pa tudi malce zmesan :)) Einherjer Kar se mene tiče, ste lahko s prevoznim sredstvom po svoji izbiri. Bike, trike, bicikl, avto, letalo, helikopter, jadrilica, paraglider, pešpuh,... Samo da sem jaz z mojo raketo... Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Mačica Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 mljask mljask, kaj je blo dobro :)) vse so že ostali povedali, zato jaz nimam kaj preveč za dodajat :)) se z vsem strinjam. Edino to, da je bla torta od K8 najboljša. Domače še vedno rula. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
kekec III Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 pridite čim večkrat...(skupaj s priteklinami).. lp
suzuki Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 Hola! Ko sem danes precital, kaj se tule dogaja, sem moral nazaj in popravit svoj vcerajsnji post, ker je izpadel, kot da je bilo ostalo, kar nisem omenil, kar nekaj zanikrno in to... Ni res, Stajersko-gorenjski obisk nas je vse razveselil, vkljucno s prinesenimi dobrotami (kremsnite, krofi in filmcki (Furioso - notebook)), a nad vsem tem kupom dobrot je kot Blejski otok iz jezera strlela K8ina torta... Zato K8: naj ti tudi (bodoci) motor tece tkole kot tale torta! Celado (in podkapo!) dol... LP suzuki Uredil - Suzuki on 25/01/2002 14:03:50
Lindau Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 quote: Kaj pa je med brati dobrih 130 kilometrov?? Točno ob 2.00 sem doma stopil iz avta, kakšnih 25 minut prej pa sem Ghosta odložil v Mariboru... Definitivno za ponovit. Ko bo topleje, pa pridem kar na dveh kolesih. Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Drugic pa brata povejta ko se odprvljata v belo LJ, ce bosta imela se kaj placa grem zraven!!
Sam dePihlja Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 quote: quote: Kaj pa je med brati dobrih 130 kilometrov?? Točno ob 2.00 sem doma stopil iz avta, kakšnih 25 minut prej pa sem Ghosta odložil v Mariboru... Definitivno za ponovit. Ko bo topleje, pa pridem kar na dveh kolesih. Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Drugic pa brata povejta ko se odprvljata v belo LJ, ce bosta imela se kaj placa grem zraven!! Se zelo (ne)rad štulim zraven, ampak, tudi jaz bi kdaj rad videl Twina "znotraj", pa mi samemu ni... (združenaoberštajerskapress) Uredil - Sam dePihlja on 24/01/2002 12:49:17
pupa Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 Te jaz povabim Sam dePihlja!!!! Ti samo najdi način, da prideš do Lj... pa ne boš šel sam notri!! I want some more!!
Sam dePihlja Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 quote: Te jaz povabim Sam dePihlja!!!! Ti samo najdi način, da prideš do Lj... pa ne boš šel sam notri!! I want some more!! A, pol te morem na giros in v Twina pelat? LP Sam. --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat.
pupa Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 Može Jože..... to bi bilo fajn, ne? > I want some more!!
pupa Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 No vidiš..... sem vedela, da boš razmislil in ugotovil, da se ti splača!! Samo če misliš, da bi šla najprej na Giros, bi moral prej priti v Lj., pa greva potem skupaj v Twina!! I want some more!!
K8 Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 K8: naj ti tudi (bodoci) motor tece tkole kot tale torta! Celado (in podkapo!) dol... LP suzuki Ahemmmmm Hvala
Sam dePihlja Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 Dosti prej...? Bravo Pupa, postala si SEX(I) MODERATORKA Tvoj SEXPERT.
cyc Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 quote: mljask mljask, kaj je blo dobro :)) vse so že ostali povedali, zato jaz nimam kaj preveč za dodajat :)) se z vsem strinjam. Edino to, da je bla torta od K8 najboljša. Domače še vedno rula. Pa @#$@# kremsnite bi rulale, a ne macica ...! Klinc ... grem pogledat v hladilnik za nadomestek -- Andraz, cyc
Ice Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 quote: (združenaoberštajerskapress) sam,se slisimo/mailamo/whatever.... in se zmenimo za osvojitev LJ z rogatcem (bogjimdajokusapress) ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
easyrider Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 quote: ... se zmenimo za osvojitev LJ z rogatcem ... Jih ne bomo mi čisto nič osvajali ... sedaj, ko imajo tisto belgijsko s***** (skoraj), nas bodo morali sami prositi, da jih vzamemo ... lp Easyrider
Zoolo Objavljeno Januar 24, 2002 Opozori Objavljeno Januar 24, 2002 Hmm, zaradi določenih razlogov moram najprej pohvaliti Katko, ... torta ruleZZZZZZZZZZZZ, .... in smo naredili križec! (KremshnitaPRESS) Kar se tice Easyja in Furiosa pa FANTA BRAVO, BRAVISIMO, .... OH YES WE WANT MORE!!!! ***** Come in peace or stay at home!
Priporočene objave