Skoči na vsebino

državljani I in II kategorije

Priporočene objave

Objavljeno

Najbrž ne bom nič novega povedal.

Imamo državljane I in II kategorije.

Če si tehnološki višek in si državljan pod I greš v penzijo, če si državljan II pa na cesto (pa ne na motor).

Beri :

Iz vojske v penzijo.

Iz Mure (pa ne z ljubeznijo) na cesto.

C'est la vie.

lp RAN

Uredil - RAN on 29/01/2002 06:56:10

Objavljeno

Samo en majhen popravek ... C'est la vie.

Lp, Kača

Ssssssssssssssssss......

Objavljeno

tretjo kategorijo si pozabil ....iz sole v brezposelnost

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Objavljeno

quote:

tretjo kategorijo si pozabil ....iz sole v brezposelnost

-----

No ni čisto tako, čeprav je kruto če mlad človek iz šole ne dobi službe.

Ampak v osnovi je situacija za mlade za vse enaka, štartajo z danimi razmerami v danih pogojih formalno enakopravno (čeprav vemo, da temu dejansko ni tako in se glede na veze, iznajdljivost, bogatstvo stvari odvijajo za ene ugodno za druge pa ne).

Pri davkoplačevalcih, ki oboji prispevamo za to isto državo svoja najlepša leta pa že predeterminirano ob nastopu omenjene situacije gredo eni na cesto, drugi pa v penzijo in to je narobe.

Ne vem kaj bi ustavno sodišče na to odgovorilo.

lp RAN

Objavljeno

quote:

Ampak v osnovi je situacija za mlade za vse enaka, ?tartajo z danimi razmerami v danih pogojih formalno enakopravno (čeprav vemo, da temu dejansko ni tako in se glede na veze, iznajdljivost, bogatstvo stvari odvijajo za ene ugodno za druge pa ne).

Glede izjnajdljivosti nimam pomislekov - kdor je pa? bolj iznajdljiv, naj tudi ve? ima, saj je to dobra vrlina. Veze in bogastvo... eeee, to je pa ?e ve?ji problem.

Objavljeno

ma...iz svojih izkusenj vem da iznajdlivost ne igra prou velike vloge pri iskanju prve zaposlitve.veze so PRVA stvar ki odloca a te sprejmejo al ne!jst na ta nacin ne opravljam tistega poklica za katerega sem se izucil,sem pa dobil drugo delo pri nekem podjetju(poznanstvo) in cez nekaj let spet zamenjal firmo(zlahta)kjer trenutno delam in sem vesel da imam sluzbo!

Objavljeno

Saso, odvisno, kaj delas oz. katera znanja imas. Iznajdljivost pa vseeno vedno pomaga... ce drugace ne, da delas manj za isti dohodek ali pa delas isto za vecji dohodek...

Objavljeno

ma ce isces sluzbo ku navadn smrtnik ,jo zlo tzko dobis.ce pa sluzbo ze mas potem ti iznajlivost pomaga,tuki se strinjam!

Objavljeno

tudi če službo že imaš in če hočeš napredovati je iznajdljivost v tem da lezeš v rit nadrejenim ,kar pa se meni ne zdi glih najbolj prav, saj tvoje sposobnosti niso na prvem mestu in tudi z moralnega stališča se mi gabi. torej če si priden pošten in sposoben boš mel najslabše delo tako je to v naši preljubi sloveniji.

dr.loone>

Objavljeno

quote:

...torej če si priden po?ten in sposoben bo? mel najslab?e delo tako je to v na?i preljubi sloveniji.

Ma, ne Looney, jaz sem priden, po?ten, pa nimam najslab?ega dela v SLoveniji...

Objavljeno

JA, O S A M A JE NAPRIMER DRŽAVLJAN II. KATEEGORIJE.

Če napišeš O s a m a se pojavi *****. In če odgovorim na temo, se ne izpiše moje ime kot tisti, ki je dal zadnji qute, ampak tisti od prej. JEBEŠ TAKO DEMOKRACIJO!

Objavljeno

quote:

JA, O S A M A JE NAPRIMER DRŽAVLJAN II. KATEEGORIJE.

Če napišeš O s a m a se pojavi *****. In če odgovorim na temo, se ne izpiše moje ime kot tisti, ki je dal zadnji qute, ampak tisti od prej. JEBEŠ TAKO DEMOKRACIJO!

Ja ampak ti si zavestno v ta sranje rinil, zdaj pa imaš.

Imel si na izbiro več možnosti. Pa tudi sedaj jih še imaš.

Že če si o s a m a s presledki ni problema.

Včasih se mora človek oportuno vest pa gre.

A misliš da tisti, ki se mu vsakdanji kruhek oddaljuje ni pripravljen vse sorte sranja požret.

Ponos ima tudi svojo ceno.

Poglej Rupsija, na vse strani se klanja, se že kar bojim, da mu bo hrbet zaskočil, pa bomo imeli grbastega zunanjega ministra.

Vse zato da bomo v EU in NATO.

lp RAN

Objavljeno

mislim, da nas je večina že drugorazrednih državljanov, nekateri še nižje, le nekaj nas prvorazrednih ampak motoristi (večina) nismo tu noter, saj drugače bi se nam lepše pisalo.

lp marijan

Objavljeno

quote:

quote:

...torej če si priden po?ten in sposoben bo? mel najslab?e delo tako je to v na?i preljubi sloveniji.

Ma, ne Looney, jaz sem priden, po?ten, pa nimam najslab?ega dela v SLoveniji...

bravo zate gregs... verjetno maš zlo dobro karmo in si nagrajen za to...

dr.looney

Objavljeno

quote:

verjetno ma? zlo dobro karmo in si nagrajen za to...

Ne verjetno, ampak res.

To vem.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!